+2 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde (9,627 puan) tarafından

image

Biz cocukları uyugunca anca oturuyoruz eşimle 😊

Gene yorucu bir gündü bebelerim biri 5 yaş biri 2 yaş sendromundalar neyseki dogduklarından beri saatlerinde uyurlar uyku sorunumun olmaması tek avantajım🤗🤗

Siz napıyorsunuz bakalım bu arada canınız cekmesin zaten kek gibi birsey oldu😅

Bebelerim sağ olsun unuttumda fırında 🤣

15 Cevaplar

+2 oy
(3,821 puan) tarafından

Deney yapıyoruz 

image

(3,821 puan) tarafından

Çok sümük yemisligi vardır hsjshdjsbs 

(54,114 puan) tarafından

eczaneye hap yetistirme deneyi mi haha biz kucukken oyle derlerdi eczanede hap bitmis diye☺️

(3,821 puan) tarafından
+1

@Esmaa25 yok her şeyde bişey çocuk düğmesini acıyo . Ödev yapcak zeki çocuk düğmesine basiyo oyun oynucak yaramaz çocuk düğmesine basiyo  yemek yicek aç çocuk düğmesine basiyo 

(1,620 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Ahahahaha çınar yaaaa yerim len seni maslalah çok tatlıdan lutfus seni çoraplar nerde

(3,821 puan) tarafından

Kardeşim o jsksbdksn ben çorapsız gezsem kendisi ağzıma sıcar hasta Olcan diye 

-Reklam-
+1 oy
(3,416 puan) tarafından

Kızımı uyutuyorum, eşime sinirliyim kızım uyusun güzel bir kavga bizi bekliyor

(9,627 puan) tarafından

Etmeyin kız☹️

(3,416 puan) tarafından

Yok etmeyince ayarı kaçıyor bu erkeklerin

+1 oy
(7,505 puan) tarafından

image

Eşim meyve istedi baktım meyve kalmamış bende ne bulduysam koydum söylenmesin diye 😅😅

(9,627 puan) tarafından

Bunlarda öeyve ay evlendim evleneli bende soyuyorum önüne koyuyorum greyfurt hastası hergün soymam lazım herkezede över neyseki karım meyvelerşmi soyar die sjsjsj annesi öylece verirmiş eliniz yokmu soyun die haha aslinda öyle yapmak lazım 😅

(7,505 puan) tarafından

Ayy yok ya kaynanam hala buraya gelince soyup verir meyvesini😄 bazen ben soyar kendim yerim yüzüme bakar ah ah anam olsa önce bana verirdi oturdun yedin hepsini aklina bile gelmedim der 😅😅😅

+1 oy
(1,275 puan) tarafından

image

AAfiyet olsun canım bol misafirli bi gündü küçük uyudu büyükler benden bağımsız ortalığı topladım namazımı kılıp yatacağım inşallah şerbetli tatlılar bizim evin sevdigi

(9,627 puan) tarafından

Ben pek sevmem sütlü baklava hastasıyım 🤣

(1,275 puan) tarafından

Ankaradaysan yapayım canım sütlüde yaparım🥰

(9,627 puan) tarafından

Of keske valla hazırda asırı pahalı beh bir beceremem hamur işlerini işde skntılı

0 oy
tarafından

Mutfağı temizledim şimdi bebelerle oyun oynarım 😂

(9,627 puan) tarafından

Of ben o konuda popomu yeni koydum bugun normalde 9 45 yatarlar bugün kaydırdık biraz

tarafından

Benimkilerde akşam perileri gelince uyudular 1 saat şimdi ayaktalar 😂

0 oy
(5,377 puan) tarafından

Afiyer bal seker olsun canim benim esim gececi cocugu uyuttum sut kaynatmistim gunduz mayalamaya firsat olmadi onu mayaladim makina bitmis bosaltttim geri cikanlari doldurdum aciktim biseyler yiyip yatarim heralde 

(9,627 puan) tarafından

Afiyet olsun şimdiden canım😊

(774 puan) tarafından

Bu işleri yaparken çocuk uyanmıyor mi  maşallah yani Allahim bizde çocuklar uyusa biz eşimle fısır fısır konuşuyoruz uyanmasinlar diye bı de mutfak toplasam kesin uyanırlar :))

(5,377 puan) tarafından

Benim cocuk biraz tuhaf bacim dogdu dogali gunduz uykulariyla imtihan oldum gunde 4 kez uyurdu 1er saatten ayakta sallayarak uyuturdum birakmayi gec uyussa kipirdasam uyanirdi gunduz derin uykuya bi turlu gecemezdi bende yeterki uykusunu alsin dinlensin diye beklerdim napiyim suan 3 yasina girmek uzere 14 nisan dogum gunu gunduz uykusuna hala beni de istiyo bazen uyuturum kalkarim 5 dk gecmez gelir pesimden anne neden beni yalniz biraktin gittin der ama yaninda yatiyim 2 3 saat uyur oyle bagimli bana ama gece bi uyusun top patlada uyanmaz masaAllah cok sukur 

(774 puan) tarafından

Olsun canım gece uyusun da gündüz idare ediliyor 

(5,377 puan) tarafından

3 senedir idare ediyorum artik zaten cok surmez birakir heralde 

0 oy
(146 puan) tarafından

Cocuklari uyuttum esim gece gelicek evi toplayip yaticam. Ama useniyorumda mecbur simdi toplucam valla cok uykum var afiyet olsun size

(9,627 puan) tarafından

Saol canım.Bende toparladım yatırır yatırmaz cocukları üşenmek kşm biz kim🤣

(146 puan) tarafından

😃😃

0 oy
(54,114 puan) tarafından

bizimde en büyük sorunumuz uyku .

sozde uyuyor öksürüyor yine kuzucum 

(9,627 puan) tarafından

Hastamı gecmiş olsun.Yok aman yoksa hunileri dikerdim ben sanırsam hergün duş aldırıyordum dogduklarında hemen uyutuyordum öyle alıstılar saatlerine sükür valla 

(54,114 puan) tarafından

sagol canim bizim kendini de yirtsan uyumuyordu aman cok çektim uykusundan simdide bu öksürük uyutmuyor kuzumu 

dusunebiliyor musun sabah okula gitmek icin uyandirmaya çalışıyorum bes dakika daha uyuyayim diyor bu benim icin ne demek anlayamazsin ☺️☺️🌸

0 oy
(7,041 puan) tarafından

Kızımla eşim uyudu bende uyuyacam  afiyet olsun 

(9,627 puan) tarafından

Saol canım iyi uykular😊

0 oy
(774 puan) tarafından

Afiyet olsun canım nasıl saatlerinde uyuyorlar acaba bu düzeni nasıl sağladın benim de 3 yaşındaki oğlum uyuyor çok şükür de küçüğü 4 aylık yok yani ben uyutuyorum 40 dk sonra 1 saat sonra uyanıyor bak aksam 8.30da gece uykusuna geçti 9.30da bı uyandı uyudu 10.30da emzirdim tam uyucaktim 10 dk sonra uyandı bana bakıp gülüyor birde sıpa geceyi mi ogrenemedi daha atak dedim ama haftaya 5 aylık atak kalmamıştır sanırım çıldırıyorum artık :)

(9,627 puan) tarafından

İnan bende bilmiyorum ve bu konuda cok sanslı oldugumu masallah anladım .Bilmiyorum ama sureklı uykuya gecmeden 1 saat öncesi banyo yaptırdım masaj yaptım dogduklarında mesela bemde öyleyim huy geciyor sanırsam su asıgıyım hergün duş almadan rahat bir uyku cekemem alıstılar öyle galiba ne bileyim

(774 puan) tarafından

Nasıl uyutuyorsun peki şuan buyumusler ama öncesinde mesela onunda etkisi vardır illaki 

(9,627 puan) tarafından

Suan hadı uyumaya diorum 🤣

Her cocuk gibi büyük olan önce wc sonra su sonra süt biraz atıştırmalık derken beni oyalıyor gecelik giyme seansından sonra yatagına yatıyor kucuk olan sallanır sütünü icer sallarken uyur kalır canım yerine koyarım hani uyumayacaz die drettirler oyuna dalarlar biraz beklerim ama sorun cıkarmazlar buda bazen saatlerşnin bugunki gibi kaymasına sebep oluyor

(774 puan) tarafından

Bizim küçük de inşallah çabuk büyür de uykusu düzene girer :)

(9,627 puan) tarafından

İnsallahh 🫠

0 oy
(3,407 puan) tarafından

Afiyet olsun cnm bende kızımı yatağına koydum uyuması için bende uzanmışım dinleniyorum gün boyu ayaktaydım ev temizlik yemek çocuk derken bu saati buldu bu saate birşey yemem uzanmak yeterli 

(9,627 puan) tarafından

Of hayır asla bu saatlerde uyumam gün daha yeni basliyor gündüz 1 dk oturmam ama geceler benim🤣

0 oy
(14,950 puan) tarafından

Kızım gündüz uyuyup kalmis öyle olunca uykusu sarktı şuan uyutmaya çalışıyorum eşim desen 9 da bayılır hiç şaşmaz.

(9,627 puan) tarafından

Evet buyuk gündüz uyudumu gece uyumuyor bazen ama uyudugu nadirdir küçük gündüzde uyur öğle uykusuna  2 3 saat kalkmaz .

(14,950 puan) tarafından

Benim kız 3 yaş olmak üzere canım gündüz uykuyu bıraktı ama bazen uyuyup kalıyor ben yemek hazırlarken  😁

0 oy
(1,131 puan) tarafından

Çocuklar muydu kahvaltı için açma hamur yoğurdum eşim işe gitti bahar'ı izliyorum

(9,627 puan) tarafından

Bir gece masalcıyız biz 🤣

(1,131 puan) tarafından

Mahiri gozyaslariyla izliyorum 

0 oy
(330 puan) tarafından

İki çocuğumu uyuttum smdi 3 cuyu uyutuyorm ondan snra uyucam ya afiyet olsun canım 😊

(9,627 puan) tarafından

aol cankm maşallah aralıksız uykuları olsun❤️

(330 puan) tarafından

İnşallah canm saolasin 😊

0 oy
(4,772 puan) tarafından

Afiyet olsun canım Kızım ve eşim uyuyor bende yorgunum uzandım ama uyku tutmadı başım çok ağrıyor bugün gündüzde çok döndü yarın sabah ilk iş hastane 

İlgili sorular

+5 oy
10 cevap 623 göst.
+1 oy
18 cevap 607 göst.
7 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Gamzeliwampir (3,679 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 879 göst.
17 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,080 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 549 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Pamira (10,426 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,281 soru

24,136,972 cevap

334,339 kullanıcı

...