+1 oy
308 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (323 puan) tarafından

Haksizsam söyleyin kızlar. Dün dedim eşim doğum günümü unuttu kendine kılık kıyafet almış gelmişti eve çok üzüldüm ağladım nasıl telafi edeyim özür dilerim falan dedi ben konuşmadım onla bugün telafi eder sandım ariyorum ramazan geliyor gıda sektöründe calisiyor iş kendisinin hazırlık yapcam geç gelcem dedi haftalık tatilleri de artık yapmicam dedi yine üzüldüm sözde dün telafi etmekten falan bahsediyordun şimdide iş miş diyorsun dedim kızlar istese kendini bize göre ayarlar bize vakit ayırabilir ama istemiyor demek senin tek hedefin iş olmuş benim hiç mi hakkım yok üstünde dedim çocuklarına bakayım evinde oturayım hep hizmet edeyim ne yapayım kendimi kaç parça edeyim yetişmiyor dedi hayır istese ayarlar bize göre de bir vakit ama istemiyor demek sana hakkımı helal etmiyorum dedim bende sana etmiyorum dedi haksız mıyım ne yapiyor bu böyle sizce 

4 Cevaplar

+2 oy
(53,863 puan) tarafından

erkeklerin su huyunw sinir oluyorum sen helal etmiyorum demissin oda aynisini demis benim esimde oyle ben bisey diyorum aynisiji bana diyor ya diyorum madem rahatsizsin o zaman soyle kendin ilk soyle benim dedigimi yansitma 

doğum gunu olayinda hadi unutur bi nebze insan kizmazda küfür eder gibi de kendine alışveriş yapmis 

simdi yogundur ama ona bisey diyemem ramazan önü 

(323 puan) tarafından

Evet Ramazan önü ama ben onun işini biliyorum istese vakit ayiracan zamanı ayarlayabilir neyse ayarlamasin bende ona ilgi gostermicem 

(53,863 puan) tarafından

cok soguk olmasa al çocuğu cik disari eve geldiginde goremesin oyle oyle merak eder akli kalir dicem de artislik yapacak hava da yok 

(323 puan) tarafından

Yok bide geç geliyor zaten eve hep 

(53,863 puan) tarafından

gün icinde ariyor mu

(323 puan) tarafından

Hayir aramaz ne yediniz ne içtiniz sormaz öğlen çocuğu okuldan alır getirir onun için arasiriz bide gerek olsa öylesine aramaz

-Reklam-
+1 oy
(1,492 puan) tarafından

🤔🤔🤔

(323 puan) tarafından

Haksız mıyım 

(1,492 puan) tarafından

Yani küsmeye değecek kadar önemli değil bence. Benimde doğum günüm geçti ne bir hediye ne bir pasta aldı eşim ve annemler ne de evde bir kuru kek yaptılar :D 

Tabi insan kırılıyor ama çokta önemsemedim. Doğum günü haricinde ailesine zaman ayırması gerek tabi ki. 

(323 puan) tarafından

Onun en değerli şeyi para kazanamk

+1 oy
(2,065 puan) tarafından

Diyecek bişey bulamadım.. 

(323 puan) tarafından

Neden 

(2,065 puan) tarafından

Canım her ikinizde haklısınız biri ekmek parası için sende vakit geçirmek ilgi istiyorsun bilemedim valla ama şu konuda haksız eşin kendine vakit bulup seni es geçemesi yanlış 

(323 puan) tarafından

Dini imanı para olmuş para kazanmak olmjs

+1 oy
(15,536 puan) tarafından

Sende haklısın oda haklı diyeceğim ama kendine kıyafet alacak vakti bulmuş 🙄

(323 puan) tarafından

Ya isetese yapar isteyen adam her sekilde yapar istemiyor demek 

(15,536 puan) tarafından

Demek ki 

Sende üstüne gitme sen değil o sizi özlesin vakit geçirmek istesin 

(323 puan) tarafından

Yok ne kadar beklenti içine girsem üzülüyorm