0 oy
82 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (4,387 puan) tarafından

Kızlar Mersin'de aile oteli önerisi olan var mi? Mümkünse denize yakın çocuk için etkinlikleri olan bi yer. 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Olbiosun plajı çok güzel canım ama azıcık yokuşu var ben Mersin'de başka yer begenemedim restoranı falanda güzeldi 

(4,387 puan) tarafından

Olbios'a gittik canım hatta o zamanda sen önermistin 🥰 geçen yaz değil ondan önceki yaz gittik. Dediğin gibi plaja baya yürümek lazim oda çocukla zor oluyor birde otele ait bi plajı yok o yüzden cok kalabalık oluyor. Birde akşamları canlı müzikte falan otururken animatörler falan sürekli yanımıza geliyordu işte Google da otel için güzel yorumlar yazar mısınız diye. O yüzden eşim bir daha oraya gitmem diyor 

tarafından

AA çok şaşırdım bize hiç öyle birşey yapan olmadı ama evet çocukla gerçekten o yokuş işi zor yoksa ben Mersin'de bitek orayi beğendim birkaç otel daha var liparis falan ama Google de yorumlar hiç acici değil canim ya biraz daha Antalya'ya gelmeyi düşünürsen eşim halası Almanya'dan gelecek bizede ayirtmis Side çocuklar için çok güzel etkinlik alanlari 6 7 tane aqua parkı falan var herkes çok temiz ve çocuk için çok iyi demiş ismini bir sorayım da bak istersen 

(4,387 puan) tarafından

Eşimde Antalyadan yana ama ben o yolu çekmek istemiyorum Antep tarafından çok virajlı bilirsin. Uçaklada gitmem araba lazım oluyor diyo. En son Mersin'de karar kıldık ama bakalım inşallah iyi bi yer bulabiliriz 

tarafından

İnşallah canım iyi bir araştır bakalım evet yol çok yorucu hafta sonu geliyorum bu kez araç içi yatak sipariş verdim hoc aklima gelmemiş daha önce eziyet çektim boşuna 

-Reklam-
0 oy
(4,387 puan) tarafından

Post yukarıııı

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 64 göst.
15 Temmuz 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Tugce12. (648 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
13 Ağustos 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Hicrannn (1,315 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
12 Nisan 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Balkupum (3,897 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 127 göst.
19 Ağustos 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,131 soru

23,813,490 cevap

317,971 kullanıcı

...