0 oy
438 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (13,443 puan) tarafından

Ay kaynanacığım çok kilolu doktor en son yine kilo vereceksin ablacım sana yapacak birşey yok bu bacaklar artık seni taşımıyor dedi. Dizinde sıkıntı varda. Baktım yapmıyor dedim bu böyle olmaz başlıyoruz bugün. Sabah tabak yaptım ona kahvaltıda akşamüstü yürüyüşe götürdüm 1 saat yürüdük geldik oğlanı okuldan alana kadar. Sonra geldik ekmek çok yer dedim yooooh ekmek yok anacuğum tabağını sıyırdı sadece parmak ucu kadar ekmekle 😂 diyo bu gelin beni öldürcek. 94 kilo şuan. İnşallah veririz kızlar ya akşamda 6da sonra yemek yemek yok dedim. Bakalım napıcaz

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bol bol eksileri olsun inşallah 💃💃😁😁

(13,443 puan) tarafından

Kız inşallah hadi bakalım valla kocam dedi sana güveniyorum yapmam lazım 😂

tarafından

Sen yaparsın beee vefalı gelin 😂😂

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Neler yiyosunuz bende başladım diyete 🙂

(13,443 puan) tarafından

Sabah tabak hazırladım canım. Yarım salatalık domates 4er siyah ve yeşil zeytin bi parça beyaz peynir marul 1 yaprak 1er parça çiğ karnıbahar 1er haşlanmış yumurta. Ona 1 dilim ekmek verdim 😁 ben yemedim. Akşamda 5.5 da yedik ben karnıbahar yemeği yedim az 1 kaşık makarnayla. Oda taze fasulye yedi az 4 kaşıkta makarna. Bide bol yeşillikli salata yaptım içine salatalık domates koydum sadece limon sıktım. O minik ekmek yedi işte bi parça ben yemedim. 5er bardak falan su içtik işte 1 litre. Bide yürüdük 6.000 adım falan. Bende totalde 13.000 yürüdüm bugün. Gündüzde çıktım çünkü eşimle. Sen kaçsın

tarafından

Ben 101 im şuan 🥲

tarafından

Benim sıkıntılı gebeliklerim kullandığım ilaçlar vardı o yüzden aşırı kg aldım

(13,443 puan) tarafından

Anladım canım kayınvalidemde 97 ile başladı. Boyuda hiç yok. İnşallah verebilir valla iradesi hiç yokda. Bende 62.40 gördüm bu sabah acilen vermem lazım 😂

tarafından

Benim de boyum kısa. Bide sadece göbeğimde sırf kilom🤣

0 oy
tarafından

Asıl kilo vermezse kendi sebebi olcak haberi yok   :) 

Kız ben kaynanam 89 kiloydu pandemide 2 ay kadar bi sürede 80 e düşürdüm het sabah rutin kahvaltı ederdk benim koyduklarım  hariç yemezdi ara öğün ve akşam da dahil porsiyonlsr8 ben verirdim su asla atlamazdi hedefe ulastirrd8m evde spor ve dans ile kilo verdirdim tiroit hastasi bide zor veriyor hatta vermiyordu benle vermeye baslamisti bi tatile çıktık 2 kilo aldı  😀😃 tekrar spor yaptı sonra ise başladım kaldı öyle eskiye döndü  😀 şimdi de bana yalvarıyor spor yapalım mı diye yine 90 a merdiven dayadım diyor bende yoo dedim daha iki hafta önce yalvardım gel yapalım diye yok dedi halim yok dedi diyete de burun büktü şuan biraz biraz benim hazırladığım tabağı yiyor ama yukari çıkınca siz düşünün:)) . Artık saldım yaa ben 56 ydim evlendim 48 buçuk oldum sonra ardından 49 la hamile kaldım 69 la doğurdum şuan oğlum iki yaşında ve 53.84 üm yani yine kilo var hedefim 50 olmak yavaş yavaş gidiyorum tabi . Ama anam öylemi  😀😃 ahh analar ahhh o gitsin haşhaşlı cörekler yapsın hala da  😀😃

İnşallah başarırsın bacim nediyim .♡

tarafından

Gerçi bence kesin daşsin da birazdaha das ederdik  😀😃 ❤️  kötü mü 

tarafından

Ayhhh Allah kolaylık versin canim kaç aylık kuzucuk 😁💜

Ayyy süper olurdu vallahi daş değilim göbek arka tampon aldı başını gidiyor balım 🤭😂😂 senin başının etini yiyecem zayiflayacam diye bence sen beni iyi bir gaza getirirsin 🤷‍♀️😁😁

tarafından

Ay Allah seni abla ya  😀😃 önden gazi alırdın nerden çıkar Allah bilir he miii ?? 😀😃 

Benimki 28 aylık 2 gün sonra ❤️ ellerinden öper teyzesiii

tarafından

Hahahahahahahaaa o da nerden çıkacağını unuttu diyeyim 😂😂😂

Oyy bende her iki gözlerinden öperim canım benim Rabbım bağışlasın inşallah 💜

tarafından

Allah razı olsun,  Amin inşallah teyzesi ❤️

0 oy
(1,081 puan) tarafından

Bana da kilo verrdirin kizzzz çok değil 10 kilo

(13,443 puan) tarafından

Sen kaç kilosun benimde hedefim 7 falan 

(1,081 puan) tarafından

73 kiloyum 63 olmak istiyorum. Çok kez denedim diyet yapmayı güzel ilerledim bir ara ama verdiigmi hep geri aldım 3 senedir her pazartesi diyete giriyorum 

tarafından

😀😃 😀  @Asyaman kusura bakma sesli güldüm canım   😀😃. 

Aklıma ablam geldi. Bizde hep pazartesi derdik perşembede bozardik neyse pazartesi ilk gün diye diye yılları devirdik o diyet cogkofte dondurma cips çikolata ile yalan oldu  😀😃

Ama bi gün kendime söz verdim çarşamba yada perşembe olması lazım bi başladım aylarca bozmadım sporda yaptım çok da etkili olmuştu hatta okadsr zayiflamistim ve sıkılaşmıstim ki üzerime elbise yoktu xs alıp bi tik işlem yaptiriyordum sonra biseyleri arttırıp 2 kilo alınca düzeldim 😀. Eşim alay ediyordu cocuk reyonuna bakalım mı diye  :)))

(1,081 puan) tarafından

Offf bende eski halime dönmek istiyorum. Zayıftim göbeğim yoktu rahattım şimdi ise giydiğim yakışmıyor farkındayım saldım iyice başlamam lazım başlıyorum bir gün devamı gelmiyor sonra . Oysaki çok güzel ilerleme kaydetmiştim onu bırakınca bir daha eskisi gibi olmadı irade sıfır sıfır sıfır . Benide zayıflatinnnn 😬😬

tarafından

İrade ve kararlilik önemli canım ikisi yoksa hiçbiri olmaz . Biraz bu konuda ufak antrenmanlar yap mesela börek mi yaptın gece geçm i olmuş aç böreği hayır yemicwm de kapat sakın geri dönme tatlı mı yaptın hayır yemicem de kapat nefsini kuvvetlendir bencebwn öyle yaptım kaçmak yerine üzerine gidip arkamı döndüm:)

0 oy
(2,812 puan) tarafından

Ayy burada hep sorunlu gelin kaynana postları gördükten sonra sizinki çok güzel geldi. Başarılar dilerim kayınvalidene de. İnşallah bol bol kilo verir. 🤗

(13,443 puan) tarafından

İnşallah verdirebilirim kız. Ay biz sevişiriz ya kaynanacuğumla 🤩

(2,812 puan) tarafından

Aman maşallah Allah muhabbetinizi artırsın 🤗

0 oy
tarafından

Benimki de bu sene 85'le geldi bana 15 gün kaldı 87 ile gönderdim 🤭🤭

(13,443 puan) tarafından

Benimkide dün diyoki bana ben gidiyorum 😂 aç kaldım burda

0 oy
(12,082 puan) tarafından

Belli yaştan sonra kilo vermek çok zoorrr rahmetli bahanem de 90 kiloydu doktorlar her seferinde kilo ver diyodu. Kilolar vücuda öyle yapılmış ki her tarafı kaskatı idi. İnşallah senin kaynanan verir. Benim annem de 95 kilo sabah 8 akşam 9 çalışıyor yemek bile yemiyor ayaküstü çalışmaya gram kilo veremiyor ya

(13,443 puan) tarafından

Kız yapsalar verecekler. Yaşlıda değil kayınvalidem 55 yaşında ama ben yapamam amaaan yemeyeceksem neden yaşıyorum kafasında o yuzdende veremiyo

0 oy
(3,086 puan) tarafından

Hayurlu gelun 🤣

(13,443 puan) tarafından

Haha sorma 😁

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 452 göst.
8 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Simayyy (1,878 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 185 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (703 puan) tarafından soruldu