+1 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından

Kızlar küçük çocuğum var onun yanında kalmak istiyorum ama bir yandanda para kazanmak istiyorum İŞKUR gibi yerlerde varmı acaba tecrübesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından

İşkuru bilmiyorum ama sosyal medyaya kesinlikle güvenme canım. Rabbim hayırlı rızıklar versin 

(54 puan) tarafından

Evet çok dolandırıcı varmış bende güvenilir biter aradım ama pek bulamadım malesef

-Reklam-
0 oy
(9,920 puan) tarafından

İşkurun böyle bir politikası yokmuş

(54 puan) tarafından

Ya çok teşekkür ederim

0 oy
(1,857 puan) tarafından

Bende baktım ama bulamadım sosyal medyada var ama onlar da dolandırıcı çıkıyor bi ara bileklik yapıyordum ama oda hem çok zahmetliydi hem de parası azdı 

(54 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim

0 oy
(576 puan) tarafından

İskurda yok canım. İnternette işkur üzerinden reklam yapanlar var canım sakın onlara inanma. 

(54 puan) tarafından

Teşekkür ederim

0 oy
(10 puan) tarafından

Dijital olarak düşünür müsün 

(54 puan) tarafından

Nasıl oluyor acaba? 

(10 puan) tarafından

Canım inst adresin varsa eğer bak sayfama orda ayrıntılı ses kaydı falan atıyorum adresi daha önce soru paylaşmıştım oraya yazdım şimdi tekrar yaxarsam uyarı verir.

0 oy
(3,227 puan) tarafından

Maalesef böyle bir şey yok uzun süre araştırdım ben sonuç dolandirilmaktan kurtuldum .böyle dükkanlara sor filan yada fabrikalara diğer türlü yok 

0 oy
(2,247 puan) tarafından

Evde çalışarak para kazanmak isteyen anneler için farklı seçenekler var. İŞKUR’un evde çalışma imkanları kısıtlı olsa da, zaman zaman paketleme işleri ve uzaktan işler için kurslar açabiliyor. E-ticaret (Instagram, Trendyol, Etsy gibi platformlar) üzerinden satış yapabilirsin. Freelance işler (yazı yazma, çeviri, grafik tasarım gibi) platformlarda iş bulabilirsin. Evde nikah şekeri, sabun, takı yapımı gibi el emeği işler ile kazanç sağlayanlar var. Online anket doldurma, veri girişi veya müşteri hizmetleri gibi işlerde de esnek çalışma fırsatları bulunabilir. Güvenilir paketleme işleri için belediye veya kadın kooperatiflerine danışabilirsin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 313 göst.
0 oy
2 cevap 162 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ankakus_1 (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 324 göst.

Kategoriler

1,473,829 soru

24,130,442 cevap

333,998 kullanıcı