+2 oy
1,019 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,434 puan) tarafından

Babası nasıl olduysa almak istemiş bende erkek çocuğu baba çok önemli dedim zaten velayette ondaydi neyse 3 aydır çocuğu hiç bisekilde bizimle gorusturmedi ben zorla aradim oğlumu istedim konuştuk bisey yoktu babasına demis hafta sonları anneme gönder demis babasida olmaz demis çocuğuma şiddet uygulamış 2. Ayın 4nde benim daha dün gece haberim oldu oğlum gizli instagram hesab açıp bana yazdı gece anne sana birsey diyecem ama babama deme dedi resim atti beynimden vurulmuşa döndüm  

image

Çocuğumun kafasına zimbayla 4 dikiş atılmış hastanede yalan söyletmisler merdivenden düştüm de demişler anneni karıştırma demişler babasıyla esi şuan karakola gidiyorum şikayete neden paylaştım daha önce burda paylaşmıştım oğlum babasını tercih edip gitti diye herkes bana burda babasınin yanında daha güvenilir demiştiniz oğlum beyin kanamasından oledebilirdi Allah korumuş kuzumu velayeti almak için dava açılacak oğlum 15 yaşında bu arada 

34 Cevaplar

0 oy
(254 puan) tarafından

Allah bildiği gibi yapsın pis herif. Şimdi niye söyledin diye daha kötü şeyler yapmaz dimi çocuğa? Çok üzüldüm ya

(3,434 puan) tarafından

Şuanda karakolda oğlum sosyal hizmetlere gidecek 

(8,199 puan) tarafından

Sosyal hizmetlerden sen mi alacaksın bir çocuğun böyle iki ara bir derede sürünmesi ne kadar acı :(

(8,253 puan) tarafından

Sana ne zaman geçecek peki çok üzücü bir çocuk için bu süreç ya yavrum benim 

(829 puan) tarafından

Ayyyy çocuk neden gelmek istemiyor ki sosyal hizmetler alıyor 15 yaşındaki çocuğu 

-Reklam-
0 oy
(11,513 puan) tarafından

Biran önce oğlunu al ne yap et dava ac al kuzum benim kıyamam 

0 oy
tarafından

ALLAH belasını versin pislik herip mal öküz hayvan diyecem hayvanlara hakaret olacak ahh bana verseler parça ponçik ederim çocuklara dokunanlari 😕😡😡

0 oy
(2,688 puan) tarafından

Kaç yaşından beri babasindaydi cnm.

0 oy
(3,341 puan) tarafından

Ama oglun kendisi gitmek istedi hatirladigim kadariyla sen okutmak icin ugrasiyordun babasi ise sokmaya calisiyordu ve oglun okumak istemedigi icin babayla gitmisti  cok gecmis olsun Allah beterinden korumus skmdi daha iyi anlamistir senin kiymetini

0 oy
(2,088 puan) tarafından

Ceza davası da açabiliyorsun istersen. Raporunu zaten al. Velayet te sana geçer elinden geleni yap 

(3,434 puan) tarafından

Aşkım gittik karakola dedikleri şey çocuğu sosyal hizmetlere gondercez sizede veremeyiz 

(2,088 puan) tarafından

Tekrar dava görülene kadar demek ki. Öylede kötü çocuk için ev ortamından uzak 

0 oy
(2,967 puan) tarafından

Kendi daha beter olsun kansızzzz 😡 insan nasıl kıyabilir ya nasıl 

0 oy
(6,793 puan) tarafından

Rabb'im bu yolda sana da evladinada yardım etsin inşallah. Ne oldu acaba aldılar mi çocuğu.

Elleri kırılsın adamın insan evladına kiyabilir mi. 

Hiç kimse anne yerini dolduramaz net 

0 oy
(1,971 puan) tarafından

Eli kolu kırılsın ******** pislik 😡😡

0 oy
(53,952 puan) tarafından

kiyamam yavruma geçmiş olsun inşallah hemen sana verirler

0 oy
(107 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun oglun şuan sana  gelmek istiyor mu peki

0 oy
(1,230 puan) tarafından

Allah yardım etsin inşallah dua oku Allahtan iste geri çevirmez inşallah yanına gelir

0 oy
(3,320 puan) tarafından

Kaç yıldır yavrularınla imtihanın bitmedi.inşAllah bu son olur ve çok mutlu olursunuz

0 oy
(6,290 puan) tarafından

Çok üzüldm canm inşallah birqn önce oğlunu oradan kurtarırsın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 268 göst.
0 oy
3 cevap 193 göst.
15 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 559 göst.
2 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde sibelharun (38 puan) tarafından soruldu