+2 oy
917 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,364 puan) tarafından

Babası nasıl olduysa almak istemiş bende erkek çocuğu baba çok önemli dedim zaten velayette ondaydi neyse 3 aydır çocuğu hiç bisekilde bizimle gorusturmedi ben zorla aradim oğlumu istedim konuştuk bisey yoktu babasına demis hafta sonları anneme gönder demis babasida olmaz demis çocuğuma şiddet uygulamış 2. Ayın 4nde benim daha dün gece haberim oldu oğlum gizli instagram hesab açıp bana yazdı gece anne sana birsey diyecem ama babama deme dedi resim atti beynimden vurulmuşa döndüm  

image

Çocuğumun kafasına zimbayla 4 dikiş atılmış hastanede yalan söyletmisler merdivenden düştüm de demişler anneni karıştırma demişler babasıyla esi şuan karakola gidiyorum şikayete neden paylaştım daha önce burda paylaşmıştım oğlum babasını tercih edip gitti diye herkes bana burda babasınin yanında daha güvenilir demiştiniz oğlum beyin kanamasından oledebilirdi Allah korumuş kuzumu velayeti almak için dava açılacak oğlum 15 yaşında bu arada 

34 Cevaplar

+5 oy
(7,489 puan) tarafından

Elleri kırılsın yazık ya çok üzüldüm 🥺

-Reklam-
+2 oy
(1,102 puan) tarafından

Orsp çocuğu . Başka birşey değil . Elleri kırılsın namussuz insan evladına nasil yapar bunu cani pislik . Al elinden sakın verme hayatı boyunca gösterme 

+1 oy
(742 puan) tarafından

Ayyyy nasıl yapmış eli kırılsın Allah'ın cezası 

(3,364 puan) tarafından

Tlfonla vurmuş pislik 4 dikislik nasıl vurdun be adam 

(742 puan) tarafından

Ayyy içim acıdı vallahi aradın mi çocuk için konuşmak istiyorum diye birde karakoldan sonra çocuğu almaya mi gudeceksnz

+1 oy
(1,012 puan) tarafından

Keşke en başta size verselerdi.

Elleri kırılsın o adamın inşallah bi an önce alırsınız velayeti

(3,364 puan) tarafından

Oğlum daha öncede babayı istediği için babası inad etti vermedi velayeti maalesef şimdi elimize koz geçti çok.sukur Allah razı olsun 

(1,012 puan) tarafından

Çok üzüldüm yemin ederim senin içinde çok zordur eminim Allah yardım etsin 

+1 oy
(1,040 puan) tarafından

Eli kolu kırılsın pis.lik şerefs.z herif 

+1 oy
(1,244 puan) tarafından

Kurban olsun bu çocuğa kuduz 

+1 oy
(163,183 puan) tarafından

aahh kiyamam yaa 

+1 oy
(1,975 puan) tarafından

Ayy allah belasını versin inşallah al çocugunu onlardan hemen adliyeye git dilekçe ver velayet davası aç canım benim de böyle bir durumum oldu ben hemen velayet davası açtım bir ay sonra aldım çocugumu 

+1 oy
(1,423 puan) tarafından

Elleri kırılsın inşallah. İnsan evladına bunu nasıl yapar pislik herif . 

+1 oy
(655 puan) tarafından

Ayyyy nasıl içim parçalandı çocuğun ağlamış gözleri şiş baksana niye bıraktınız babasına zorlada olsa alsaydinjz yazık günah yaaaa offff çok kötü oldum direk evini polisle basın alın çocuğunuzu çocuğunuzda deyin babam şiddet uyguladı annemde kalmk istyrm diye 

+1 oy
(655 puan) tarafından

Siz başkasıyla evlisnz esinizde başkasıyla mi evli 

+1 oy
(21,965 puan) tarafından

Adı pislik insan musveddesi 😡 elleri kırılsın 

+1 oy
(11,599 puan) tarafından

Of kıyamam ya çok üzüldumm :(( ben seni biliyorum tanıyorum çok eskiden beri. Çocukların için ne mücadeleler verdiğini, onlara ne kadar düşkün olduğunu da biliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun, inşallah yanına alabilirsin oğlunu.

(3,364 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun canım benim Rabbım kimseyi evladıyla sınamasın. 

0 oy
(4,415 puan) tarafından

Ahhh yaa elleri kırılsın inşallah keşke herkes anne baba olmasa kıyamam nasil üzüldüm 🥺 çok geçmiş olsun inşallah alırsın abla velayeti de Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah 🤲

(3,364 puan) tarafından

Dünden beri gözüme uyku girmedi adam resmen canilesmis ya insan kendi elleriyle götürdüğü evladına bunu nasıl yapar o.cocuk sana güvenmiş gelmiş ellerin kırılsın 

0 oy
(3,337 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Ama bir musibet bin nasihatten iyidir. Sen zorla çocuğu alsan belki senden nefret edecekti seni hiç istemeyecekti . Bu senin için çok önemli bir kanıt çocuğunu orda bırakma sakın. Gerekli işlemleri hemen başlat hem polise hem de savcılığa bizzat başvur. Polis zoruyla çocuğu al ve babasına uzaklaştırma al. Hastaneden tekrar rapor al.

0 oy
(1,771 puan) tarafından

15 yaşta hakim çocuğun beyanına da bakar. çocuk anneyi isterse ve annede kusurlu bi durum yoksa verir zaten

0 oy
(21,859 puan) tarafından

Boyu posu devrilsin o adamında o kadınında. Bakmayacağın çocuğu neden alıyorsun ki ? Kadında öz çocuğuna bunu yapan bir adamla birlikte bir de yardım yataklık yapıyor ben olsam kendi çocuğuna bunu yapan bize neler yapar der uzak dururdum 

İnşallah en kısa sürede alırsın canım 15 yaşında bir çocuğun ne istediğini umursar mahkeme kavuşursunuz Allah'ın izniyle 

0 oy
(2,697 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Dilerim cezasız kalmaz babası. En kısa zamanda da oğlunuzla beraber güzel günleriniz olsun. 

0 oy
(3,988 puan) tarafından

Canım benim, Allah yardımcınız olsun inşallah 😔

0 oy
(16,737 puan) tarafından

Ya içim yandı pislik konuşmaları da göster kanitim olsun oğlun korkudan söylemez belki psikologlar ile konuşsun al onu birakma lütfen 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 145 göst.
0 oy
3 cevap 182 göst.
15 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 518 göst.
2 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde sibelharun (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 227 göst.
22 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bilemedim (7 puan) tarafından soruldu