0 oy
296 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,524 puan) tarafından

Kizlar merhaba nasilsiniz?

Hamileyim ozel hastahaneye gidiyorum annem orda calistigi icin doktorum benden ucret almiyor .bende bu sefer bisey goturmek istiyorum.

Siz olsaniz ne gotururdunuz?kendim yapamam ev yapimi degil pastahaneden almak istiyorum acaba  pastami gotursem?ya hediye baska biseymi?

Siz olsaniz ne yapardiniz?

4 Cevaplar

+3 oy
(825 puan) tarafından

Ben teraryum götürmüştum doktoruma 

(1,524 puan) tarafından

O ne ki?

(825 puan) tarafından

Cam fanusun içinde oksijen üreten bitki dikiyorlar havayı temizliyor surekli. Odasına koymuştu 

(1,524 puan) tarafından

Aa netden baktim.cok.guzelmis.arastiriyim.burda varmi acaba

(825 puan) tarafından

Mutlaka vardir. Özellikle cicekcilerde 

(833 puan) tarafından

Evet bu çok güzel hediye olur

-Reklam-
+1 oy
(5,448 puan) tarafından

Ben doktor olsam hazır yaş pasta yemem dünyanın şekeri kreması var ıyyk:D Yerinde olsam kesinlikle onun adına bağış yaparım. Fidan bağışı, eğitim bağışı, LÖSEV'e bağış, SMA hastalarına bağış.

(1,524 puan) tarafından

Bizde Azerbaycanda ele sey yok balim.

imkani olan  hastalara  , yetimler evine para toplanir oda herkes kendi adina yolluyor

(5,448 puan) tarafından

Zaten internetten yapılıyor bağış, eğer istersen Türkiye'deki kurumlara bağış yapabilirsin. Doktoruna da sertifikasını verirsin. ÇEKUD var mesela düşünürsen. TEMA falan ya da.

+1 oy
(535 puan) tarafından

Ev hediyesi bisiler alabilirsin veya Yicek bisiler alıp yanına çiçek alıp öyle olur ❤️ 

(1,524 puan) tarafından

Ev hediyeside ola bilir canim.iyi fikir acaba ne alsam ya zevklerimiz uyusurmu.aslinda cok sade insan ama bilemedim

(535 puan) tarafından

Bu arada Bayan mi Yoksa Erkek mi doktorunuz?

(1,524 puan) tarafından

Bayan canim

(535 puan) tarafından

Anladım abla Ev hediyesi Goturebilirsîn Mesala Masa koyabilecek Set alıp Yada doktorunuz Fotoğraf Tablosu yapıp götürebilirsin 🥰🙏

+1 oy
(5,119 puan) tarafından

Masasına koyabileceği bir hediye alabilirsin isim yazili bir kalem olabilir veya kupa olabilir 

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 515 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 225 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 2516 (2,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
22 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arasbebek (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 465 göst.

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,749 cevap

328,960 kullanıcı

...