6kata fare girirmi kızlar çok korkuyorum fare fobim var girecek diye aklım çıkıyor
girer. girmez diyemem. 4.katta bizzat gördüm.
çevrede varsa eğer evde, apartmanda belli noktalara fare zehiri koyun, tabi çocuklarım erişemeyeceği yerlere
Yoo kız alllah korusun yok ama korkuyorum işte giret diye bu ara baya duydum girilen yerleri
5 kata borulardan cıkmıştı bizim apartmanda klozet kapagı acıkmış sanırım ordan içeri girmiş
Kucukken bizim evimiz 5. Kattaydi. Bodrumda fare vardi ve yukari cikiyodu malesef. Girmez diyemeyiz yani :) ilaclama yapilmasi lazim apartmanda.
3. kata çamaşır makinasının borusundan girmişti. 3 eniştem mutfakta fareyi kovalarken birisi oklavayı denk getirmiş kazayla beyzbol topu gibi camdan aşağı fırlatmışlardı :))
girer mi girer hiç belli olmaz o işler
Bir kere temas etmiştim aklım çıkmıştı o farenin suratıma çarptığını hissettim okurken :)
ay geçmiş olsun :) ben hiç temas etmeyince tom ve jerry gibi hissediyorum
Gire bizim tuvalette tavan arasında hep geziyor
Meltem eşin nasıl durumu? Gittiniz mi hastaneye
Gitmiyor kız ama son beyin mr na göre ALS bulgusu yok dediler ama omirilik mr hala cikmadi
Ay çok güzel haber bu bak biz sana o kadar söyledik , madem bulgu yok bu inatçı kocan neden gitmiyor doktora. Kalkıp götüresim geldi o kadar merak ediyorum ne olduğunu 😅
Canım karpal tunelsendromu yada kapital tünel sendromu diyorlar tekrar bir nörolojiye ve ortipediye gideceğiz
7.kata girmişti bizim. O korkuyla evden taşındım.
Kayinvalidemin sitesinde vardi bazi insanlar acil cikis kapisi olan yere yiyecek koymus farelerde gelmis fare yeter ki cikmak istesin atik su borusundan gene gelir o yüzden dikkatli olmakta fayda var
Neye göre seçiyorlar bilmiyorum ama girmek istedi mi giriyor heryere 🥹🥹🥹
Evet girer Zehir ilacı koyun nereye girerse oraya koy ama Çocuklar goremicek yere koy
9. Kata gelir mi peki acaba korkuyorum 😶🌫️
Düz duvara tırmanıyor keratalar
5. Katta oturuyordum ilk evlendigimiz de aile boyu girmişlerdi saolsunlar geldikleri yeri buldukda alçı ile kapattık kurtulmustum...
1,474,117 soru
24,134,659 cevap
334,230 kullanıcı