+1 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından

6kata fare girirmi kızlar çok korkuyorum fare fobim var girecek diye aklım çıkıyor 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

girer. girmez diyemem. 4.katta bizzat gördüm. 

çevrede varsa eğer evde, apartmanda belli noktalara fare zehiri koyun, tabi çocuklarım erişemeyeceği yerlere

(3 puan) tarafından

Yoo kız alllah korusun yok ama korkuyorum işte giret diye bu ara baya duydum girilen yerleri 

-Reklam-
0 oy
(3,851 puan) tarafından

5 kata borulardan cıkmıştı bizim apartmanda klozet kapagı acıkmış sanırım ordan içeri girmiş 

0 oy
(5,914 puan) tarafından

Kucukken bizim evimiz 5. Kattaydi. Bodrumda fare vardi ve yukari cikiyodu malesef. Girmez diyemeyiz yani :) ilaclama yapilmasi lazim apartmanda.

0 oy
(1,965 puan) tarafından

3. kata çamaşır makinasının borusundan girmişti. 3 eniştem mutfakta fareyi kovalarken birisi oklavayı denk getirmiş kazayla beyzbol topu gibi camdan aşağı fırlatmışlardı :)) 

girer mi girer hiç belli olmaz o işler

(24,049 puan) tarafından

Bir kere temas etmiştim aklım çıkmıştı o farenin suratıma çarptığını hissettim okurken :) 

(1,965 puan) tarafından

ay geçmiş olsun :) ben hiç temas etmeyince tom ve jerry gibi hissediyorum

0 oy
tarafından

Gire bizim tuvalette tavan arasında hep geziyor 

tarafından

Meltem eşin nasıl durumu? Gittiniz mi hastaneye 

tarafından

Gitmiyor kız ama son beyin mr na göre ALS bulgusu yok dediler ama omirilik mr hala cikmadi

tarafından

Ay çok güzel haber bu bak biz sana o kadar söyledik , madem bulgu yok bu inatçı kocan neden gitmiyor doktora. Kalkıp götüresim geldi o kadar merak ediyorum ne olduğunu 😅

tarafından

Canım karpal  tunelsendromu yada kapital tünel sendromu diyorlar tekrar bir nörolojiye ve ortipediye gideceğiz 

0 oy
(17,295 puan) tarafından

7.kata girmişti bizim. O korkuyla evden taşındım. 

0 oy
(7,108 puan) tarafından

Kayinvalidemin sitesinde vardi bazi insanlar acil cikis kapisi olan yere yiyecek koymus farelerde gelmis fare yeter ki cikmak istesin atik su borusundan gene gelir o yüzden dikkatli olmakta fayda var

0 oy
(8,879 puan) tarafından

Neye göre seçiyorlar bilmiyorum ama girmek istedi mi giriyor heryere 🥹🥹🥹

0 oy
(543 puan) tarafından

Evet girer Zehir ilacı koyun nereye girerse oraya koy ama Çocuklar goremicek yere koy

0 oy
(1,081 puan) tarafından

9. Kata gelir mi peki acaba korkuyorum 😶‍🌫️

0 oy
(1,281 puan) tarafından

Düz duvara tırmanıyor keratalar

0 oy
(220 puan) tarafından

5. Katta oturuyordum ilk evlendigimiz de aile boyu girmişlerdi saolsunlar geldikleri yeri buldukda alçı ile kapattık kurtulmustum...

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 548 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Tunis (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 303 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Tavsiginannesi (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,315 göst.
22 Aralık 2021 Diğer kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 184 göst.