Kızlar 9 gün adetim gecti ama gecen ayda 2 sefer oldum 1 ayda böyle olan var mı hamile olmayıp adeti geciken test yaptım negatif sizin kaç gün gecti adeti gecip doktora giden var mı doktor nededi size
Stres yeme bozukluğu ve şehir değişimi bile etkiliyo bence biz kadınların adet düzenini eğer düzensizliğin geçmez çoğalırsa bi doktora danış bence canım
Hiç böyle olmuyordum canım
Doktora git canım bende öyleydim kist varmıştı doğum kontrol hapı verdi kullandım şimdi hapı bıraktım yine aynı
Yok canım vajinal muayene oluyo
Ayy yok canım ya o yüzden istemşyom gitmek dogumdan sonra fobii kaldı vajinal muayne
Evet haklı olabilirsin ama neden gecikme yaşandığını bilmelisin normal mi başka bir sebep mi var benim 3 cm kist vardı biraz daha üstünde durup gitmesem büyüyerek başka bir şey olabilirdi
Ee nasık gecti canım kist ilaç mı verdi
Evet canım doğum kontrol hapı verdi onun dediği gün kadar içtim ilk verdiği çok fayda etmediydi ikinciyi verdi
Benimde 9 gun gecti tir tir titriyorum inan bebeğim 8 aylik daha randevu aradim bulamadım
Ben 57 gündür olmuyorum. Doktor normal dedi olursun bazen oluyormuş kadınlarda böyle diye ..pek iyi bir doktor gibi değildi başka bir doktora randevu aldım diğer ayın 3 ünde gidicem bakalım . Benimde ilk defa bu kadar uzun gecikmem oluyor
Senin baya gecmiş canım uştrosonşa mı bakıyo karından yoksa asagıdan mı bakıyo acaba
Ultrason ile baktı bana doktor
12 gün geçti. Dün gittim tekrar kan verdim negatif çıktı. adet söktürücü verdi başladım bakalım.
Kadın dogum cı mu verdi canım
Evet. Önce ultrasonla baktı bi sorun görmedi. Adet söktürücü verdi. Kullanıcam adetin 3. Günü gelirsin hormanlarına bakarız dedi
Ee sıra bulabilecek misin canım 3 günü
Randevusuz olarak gelebilirsin dedi.
23 gün gecikti bugün oldum ben tabi emziriyorum onunda etkisi vardır ama bu çok fazlaydı evi test doldurmuştum
1,472,670 soru
24,114,180 cevap
333,132 kullanıcı