+2 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (3,847 puan) tarafından

Kızlar 9 gün adetim gecti ama gecen ayda 2 sefer oldum 1 ayda böyle olan var mı hamile olmayıp adeti geciken test yaptım negatif sizin kaç gün gecti adeti gecip doktora giden var mı doktor nededi size 

6 Cevaplar

0 oy
(130 puan) tarafından

Stres yeme bozukluğu ve şehir değişimi bile etkiliyo bence biz kadınların adet düzenini eğer düzensizliğin geçmez çoğalırsa bi doktora danış bence canım

(3,847 puan) tarafından

Hiç böyle olmuyordum canım 

-Reklam-
0 oy
(7,296 puan) tarafından

Doktora git canım bende öyleydim kist varmıştı doğum kontrol hapı verdi kullandım şimdi hapı bıraktım yine aynı 

(3,847 puan) tarafından

Ultorslnla mu bakıyo acaba karından 

(7,296 puan) tarafından

Yok canım vajinal muayene oluyo 

(3,847 puan) tarafından

Ayy yok canım ya o yüzden istemşyom gitmek dogumdan sonra fobii kaldı vajinal muayne 

(7,296 puan) tarafından

Evet haklı olabilirsin ama neden gecikme yaşandığını bilmelisin normal mi başka bir sebep mi var benim 3 cm kist vardı biraz daha üstünde durup gitmesem büyüyerek başka bir şey olabilirdi 

(3,847 puan) tarafından

Ee nasık gecti canım kist ilaç mı verdi 

(7,296 puan) tarafından

Evet canım doğum kontrol hapı verdi onun dediği gün kadar içtim ilk verdiği çok fayda etmediydi ikinciyi verdi 

0 oy
(106 puan) tarafından

Benimde 9 gun gecti tir tir titriyorum inan bebeğim 8 aylik daha randevu aradim bulamadım 

0 oy
(777 puan) tarafından

Ben 57 gündür olmuyorum. Doktor normal dedi olursun bazen oluyormuş kadınlarda böyle diye ..pek iyi bir doktor gibi değildi başka bir doktora randevu aldım diğer ayın 3 ünde gidicem bakalım . Benimde ilk defa bu kadar uzun gecikmem oluyor 

(3,847 puan) tarafından

Senin baya gecmiş canım uştrosonşa mı bakıyo karından yoksa asagıdan mı bakıyo acaba 

(777 puan) tarafından

Ultrason ile baktı bana doktor 

0 oy
(2,101 puan) tarafından

12 gün geçti. Dün gittim tekrar kan verdim negatif çıktı. adet söktürücü verdi başladım bakalım. 

(3,847 puan) tarafından

Kadın dogum cı mu verdi canım

(2,101 puan) tarafından

Evet. Önce ultrasonla baktı bi sorun görmedi. Adet söktürücü verdi. Kullanıcam adetin 3. Günü gelirsin hormanlarına bakarız dedi

(3,847 puan) tarafından

Ee sıra bulabilecek misin canım 3 günü 

(2,101 puan) tarafından

Randevusuz olarak gelebilirsin dedi. 

0 oy
(639 puan) tarafından

23 gün gecikti bugün oldum ben tabi emziriyorum onunda etkisi vardır ama bu çok fazlaydı evi test doldurmuştum

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 483 göst.
26 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sustumm.. (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde elif.29 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
0 oy
3 cevap 115 göst.
18 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,557 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,685 soru

24,114,350 cevap

333,144 kullanıcı

...