+1 oy
347 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (14,126 puan) tarafından

Kızlar Allah aşkına kulaklarım ıkı haftadır kapalı ve sürekli çınlıyor uğultu şeklinde gecede kafamda bır ton ağırlık var sanki başımda fena ağrıyo eşim gliserin aldı kulak damlası ıkı gündür damlatıyorum var mı başka öneriniz artik açılsın rahatlatayım 😔

11 Cevaplar

+1 oy
(4,570 puan) tarafından

Hasta mısın bende bir hafta sürmüştü iyileşince geçmişti.

(14,126 puan) tarafından

Evet canım hastayım 15 günü gectı antibiyotik de kullanıyorum bugün son hatta ama gecmedı bu durum canımı çok sıkıyor 

(4,570 puan) tarafından

Evet biliyorum bende çok kötü hastalanmıştım . Yatak döşek yatıyordum . Kulaklarım çok kötüydü bir şey kullanmadım dolu dolu tıkanıklık vardı. Hastalığım iyileşince o da geçti. İstersen bir KBB ye görün sen 

(14,126 puan) tarafından

Korkuyorum gitmeye yine temızlerler bende travma oldu sanki 

(4,570 puan) tarafından

Yıkama yaptırma sakın. Unuttum ama farklı yöntemle kulak temizleme yapıyorlar araştır özel de olsa git temizlet

(14,126 puan) tarafından

Geçmezse mecbur gıtcem canım gerçekten artık yaşam kalıtemı düşürdü konuşmak istemiyorum kendı sesımı kendim duyuyorum

(4,570 puan) tarafından

Belki enfeksiyon falan vardır sen ihmal etme yine de seni çok iyi anlıyorum inşallah geçer bir an önce çokça geçmiş olsun 

(14,126 puan) tarafından

Cok sağol canım benım❣️❣️

(4,570 puan) tarafından

🥰❤️

-Reklam-
+1 oy
(11,512 puan) tarafından

Ben 16 yaşımdan beri kulak çınlaması eziyetini çekiyorum şuan 30 yaşındayım çok gittim hastanelere bir tedavisi yok dediler. Hata doktor şaşırıp yaşlı mısın sen yaşlı hastalığı bu demişti sanki sağ kulağımda makina dönüyor tabi hep değil ama bir rüzgar vursa bir baş ağrısı tutsa bazende nedensiz cinlayip duruyo çok ağladım sinirlendim uykusuz kaldım öyle böyle alıştım tabi ne kdr alisabiliyirsa insan

(14,126 puan) tarafından

O yaşlardayken bende çok çektim sonra kulağımı yıkadılar gectı evlenınce tekrar oldu yine yıkadılar ama bu durum sürekli böyle sürmesi çok can sıkıcı o yıkama esnasından nefret ediyorum.. Sanada çok geçmiş olsun tekrar iyi  bır doktora git senı çok ıyı anlıyorum bende geceleri ağlardım hep

(11,512 puan) tarafından

Canım ben yikadimda geçmedi benimki farklı 

Teşekkürler canım 

(14,126 puan) tarafından

Ben tşk ederim canım Rabb'im şifa versin sanada

(11,512 puan) tarafından

♥️♥️♥️☺️

+1 oy
(6,654 puan) tarafından

KBB uzmanına gitmen lazım belki orta kulak iltihabı olduğu zaman da bu durumlar olabilir ilaç verir o şekilde düzelir

(14,126 puan) tarafından

Açıkçası korkuyorum gitmeye her gittiğimde kulağımı yıkadılar benım canım çok yanıyodu 

0 oy
tarafından

Ben senden önce iyileşmiştim ama benimki de geçmedi canım. Hafta sonu köye gittik basınç iyice rahatsız etti. Çınlama yok ama uğultu ve baş ağrısı geçmiyor ya. Damla hiç iyi gelmiyor mu

(14,126 puan) tarafından

Yok canım geçmedi hâlâ çok kötü birşey yaa kendimi ***** gibi hissediyorum öksürük de devam baş ağrısı felâket zaten 

tarafından

Geçmiş olsun canım korkma git doktora nolur nolmaz

(14,126 puan) tarafından

Sağol canım geçmezse gidicem başka çare yok

0 oy
(1,049 puan) tarafından

Basınç hissi de oldu mu geçen hasta olduğumda aynı oldu iyileşince geçti şükür çok rahatsız edici bi his geçer inşallah 

(14,126 puan) tarafından

Evet canım aynen öyle sağolasın 

0 oy
(3,643 puan) tarafından

Vertigo olabilir kulak burun boğaza randevu al canım benim karşı komşumun da öyleydi hatta aniden tansiyonu bile düşüyordu sonra hastaneye gitti vertigo var demiş doktor 

(14,126 puan) tarafından

Vertigo baş dönmesi yapıyor canım bende öyle yok kulaklarım kapalı çınlıyo sadece sağol canım ❤

(3,643 puan) tarafından

VAlla ben bir git görün derim hafife alma sen bilirsin 

(14,126 puan) tarafından

Devam ederse gidicem canım 

0 oy
(1,492 puan) tarafından

Salgına yakalandıysan kulak agrısı yapar bizde cektik ailecek canım 

(14,126 puan) tarafından

Evet canım salgına yakalandım

0 oy
(262 puan) tarafından

çörek otu yağı ve bal karıştırılıp kulağa damlatılabilir. sindirim sistemi rahatsızlığından kaynaklı olabilirmiş. (geneleneksel tıbba göre)

(14,126 puan) tarafından

Eczane gliserin önerdi csnım onu kullanıyorum

0 oy
(101 puan) tarafından

Kulak burun boğaz doktoruna görünüp verilen damlaları damlatmakta daha büyük fayda var 

(14,126 puan) tarafından

Eczane gliserin önerdi böyle doğal yolla açılır dedı 

0 oy
(3,455 puan) tarafından

Sinüzit geçirdiğim dönemde bende de olmuştu tıkanıklık yaşamıştım. Gliserin kullandım. 1 kulak açıldı 1 i açılmamıştı. Kbb ye gittim hemen orda vakumlu bir aletle kulağımı temizleyip açmıştı. Yıkama değildi. İçerdeki tıkanıklığı çekmişti. 

(14,126 puan) tarafından

Bızede gliserin önerdi canım bakalım geçmezse mecbur gitcem

0 oy
(180 puan) tarafından

Fiziksel bir sorun bulamazsa doktor, psikolojik olabilir. Arkadaşım ebeveynlerini kaybettikten sonra başlamıştı. Psikolog evde onların seslerini arıyor olabilirsin demişti. 

(14,126 puan) tarafından

Yok canım öyle psikolojik sorunlarım olmadı hamd olsun salgın geçiriyorum bayada uzun sürdü o yüzden kulaklarım kapandı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 138 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 185 göst.
8 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merve.sezgin (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 241 göst.
8 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aylinmn (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 220 göst.
21 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,764 soru

24,090,100 cevap

331,706 kullanıcı

...