+1 oy
481 göst.
Diğer kategorisinde (1,149 puan) tarafından

image

Günlerdir hastayız 10 15 gün olmuştur. Oğlum sürekli atesleniyor doktora gidiyoruz antibiyotik agri kesici verip yolluyor. Bademcik var Oğlum da 

Burun akıntısı 

Ateş 

Öksürük 

Halsizlik ve sürekli uyku hali. Sabah ılık duş aldırayım dedim bir baktım kolunda böyle birşey var eşime yolladım izin alıp gelenilirse direkt araştırmaya götüreceğim bu nedir yaşayan var mı?

15 Cevaplar

+1 oy
(471 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. İlaçlar alerji yapmış olabilir.. benim kizimda böyle çıkıyor du. Doktor alerji dedi ama neyden alerji olduğunu bulamadım.

-Reklam-
0 oy
(1,384 puan) tarafından

Canım antibiyotik alerji yapmış olmasın bu kabarcıklar alerji gibi duruyor cok gecmiş olsun kıyamam yaaa bu salgında bitirdi herkesi

0 oy
(1,249 puan) tarafından

Alerji olmuş canım 

0 oy
(53,604 puan) tarafından

alerji gibi duruyo belki ilaçlar da yan etki yapmistir 

0 oy
(14,477 puan) tarafından

Kurdeşen enfeksiyon sonrası çıkar panik yapma

0 oy
(533 puan) tarafından

Oğlum çok fazla hasta oluyordu sürekli hastanedeydik en son hastalandığında oğluma çok fazla antibiyotik tedavisi uygulandı şurup içmediği için iğne vermişti 1 hafta boyunca her gün bir tane vuruluyordu ondan sonra böyle olmuştu yaraya dönmüştü dışına atıyor artık antibiyotik bir daha da vermedim hastaneye götürün ama ben tüm ilaçları kesmek zorunda kaldım vermedim ondan sonra düzeldi antibiyotik ilaçlar yerine evde bazı önlemler al canım duş aldır sarımsaklı yoğurt bal falan yedir pencereleri aç içerisi serin olsun kıyafet giydirme calpol veya dolven kullandım dönüşümlü ben böyle yaparak çözümü buldum ilaçlar artık yan etki yapıyor ama sen yine de başka doktora danış yanlış bişey söylemek istemem

0 oy
(8,841 puan) tarafından

Ürtiker kurdeşen gibi bu canım kızımda da olmuştu alerji şurubu içince geçti.

0 oy
(149 puan) tarafından

Bizimki de öyleydi tabi bizde bronşit de var nefes darlığı  iğne buhar ne kullandiysk fayda etmedi beş gün yatırdık doktor iyi dedi cuma günü çıktık cumartesi baktım fazlasıyla halsiz durumu kötü acile götürdüm pazar acilde acil yoğun bakıma kalkması gerekiyor dedi kızım 9 aylık bu arada   diğer doktorlarla görüştüler onlarda yoğun bakım dedi  sorun karnından nefes alıyor dedi 

0 oy
tarafından

İlaçlar alerji yapmıştır benim oğlumda antibiyotik baslayinca bundan daha kötü oldu komple vücudu kabardı hatta kasınıyordu alerji şurubu ile geçti

0 oy
(1,976 puan) tarafından

Canım korkma hastalıktan sonra benim oğlumda bu şekilde oldu. Hatta kabarcık oluşup sonradan kayboldu tekrar çıktı 1 hafta bu döngü icindeydik.  Acile gitmiştik önemli bir şey değil dedi kabarcık için alerji ilacı verdi .ama geçti gitti çok şükür.  Kabarciktan önce bizdede ateş bogaz enfeksiyon vardı 

0 oy
(4,235 puan) tarafından

Hastalik disina vurmustur belki benim hastaligim gecmeye yakin dudaklarim ucuklar oglum pisik olur oyle biseydir belki 

0 oy
(3,799 puan) tarafından

Antibiyotik uzun süre kullanılınca böyle alerji yapabiliyor canım geçmiş olsun. 

0 oy
(4,676 puan) tarafından

İlaç kullanımı sonrası bizde döküntü oldu bacaklarda kırmızı benekler normal dedi doktor bi kaç gune gecer gecti de 

0 oy
(6,160 puan) tarafından

Ürtiker ilac alerjisi var canım yigenim de oldu antibiyotik alerjisi  cikdi çok ilsc kullaniyorsan Ürtiker  kurdesen  diyolar

0 oy
(5,551 puan) tarafından

Alerjik reaksiyon bu. Doktora mutlaka gidip kullandiginiz ilaclari da bildirin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 227 göst.
11 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 458 göst.
0 oy
0 cevap 75 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Aleynaeymen (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 87 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Aleynaeymen (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,461,726 soru

23,962,444 cevap

325,693 kullanıcı