0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (843 puan) tarafından

Ya il zamanlar eşimi arayıp saçma sapan muhabbet ediyordu bende önünü kestim sonrasında sorun yaşadık kocası beni arayıp konuştu şöyle böyle bende anlattım ama hala sadece aynı ortamda konuşuruz aramam sormam gitmem gelmeem kendisiyle farklı mekanlarda olduğumuzda bana slm vermez yokmuşum gibi davranır akraba arkadaş  takılir yüz yüze oturur konuşur o derece kaynanam  ban diyor ki ben onu aramıyormusum uzakmisim vs. Bunun üstüne ben ona yapısıcam sanki yüzsüz gibi geçen gün bana emri vaki yapıp başka misafirlerle yine geldiler öncesinde kaynanamı aradım Abay saydım benimle muhatap olmayıp emri vakiyle evime geliyor üstüne birde yine yokmuşum gibi benim evimde böyle bu şekilde yaparsa kesinlikle ama kesinlikle ben onunla muhatap olmam banada böyle davranıyorsun diye söylemeye hakkın yok dedim akşamına evime geldiler yine ***** saçma ben servis yapıyorum ama gelen kadınla sohbet ediyor ev sahibi olarak arada muhabbete giriyorm ama yine yüzü ona dönük konuşuyor neyse mutfağa gelip yardım edeyim dedi istemedim giderkende kalabalık ayağına unutmuş gibi yapıp kucaklasmadm eşime göre ben haklıyım ama bana hala git gel konuş işte çağır diyor ya hatta bağırarak tartıştım kocamla oda tamam dedi güya annesinde beni savundu telefonda ama yine sanki ondan korkuyorlar saçma sapan bir övme peşindeler) sizce ne yapmalıyım 

2 Cevaplar

0 oy
(1,741 puan) tarafından

Sende aynisini yap. Beraber oldugunuz ortamda o yokmuş gibi davran bisey diyen olursada aa yoo oylemi yapmisim hiç farkinda degilim de 😁

(843 puan) tarafından

Kız öyle yapıyorum zatn ama ne derdi varsa hep beni konuşuyor niye kuduruyorsa 

-Reklam-
0 oy
(2,303 puan) tarafından

Hiç oralı olmam meraklısı varsa her gün yanyana gelsin der geçerim 

(843 puan) tarafından
+1

Öyle diyorum zaten gitsin madem onlarla muhatap olsun bu saatten sonra kimseyi çekemem dedkm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 183 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,376 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 572 göst.
27 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lelsie baya (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 537 göst.
8 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,827 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 410 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (552 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,124 soru

24,149,592 cevap

334,839 kullanıcı

...