+1 oy
557 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (348 puan) tarafından

Kızlar gerçekten ne yapacam bilmiyorum cinsel isteksizlik sifır bende hiç yok doktor agittim kan tahlilerim herşey yolunda piskiyatri bolümüne git dediler gittim eşinle beraber geleceksin dediler ama eşim gelmez dedim ozmn olmaz dediler ya yokmu bunun bı ilacı fln gerçekten zor bı durum ya kusura bakmayın başka kimseye söyliyemem burdan yazıp derdimi anlatmak istedim

7 Cevaplar

+2 oy
(2,519 puan) tarafından

Bence bunun nedeni genel olarak yetiştirilme tarzımız. Ülkemizde namus vasfı sadece kadınlara yüklendiği ve kendimizi korumamamız gerektiği o kadar çok yükleniyor ki insanlar nikahlı eşi ile bile birlikte olamıyor. Bence en temel sorun bu.

(2,519 puan) tarafından

Dozunu çok iyi ayarlamak tabii ki. Aşırı baskı ters tepiyor aşırı rahatlık da olmuyor. Siz iyi yapmışsınız küçücük yaşta aklı ermiyorken baskı yapıp bacaklarını kırarım senin diyip çocukla çocuk olmanın gereği yok 😀

(4,326 puan) tarafından

Evet kesinlikle doğru. Cinsellik sadece erkeğin zevk aldığı onun istediği zaman olan kadının sadece kocasına karşı göreviymiş gibi öğretilen bir eylem biz de sadece. Kadın kesinlikle kocasını arzulayamaz onu isteyemez cinsellikten haz alamaz bu şekilde çocukluktan itibaren beynine kazınıyor. Sonra cinsellikten korkan zevk alamayan hayatı boyunca hiç orgazm olamayan kadınlar doluyor etrafta. Çok kötü bir durum. Mesela eşim gelmez ki diyor. Ne acı değil mi. 

(2,519 puan) tarafından

Maalesef

(348 puan) tarafından
+1

😂😂 yaa çocuk işte yerim onu maşallah Allah bağışlasın size 

(348 puan) tarafından

Aynen öyle valla birayandan da haklısınız gerçekten bizler kücukken aylemiz bir erkekle göz göze geldik mı bile kizarlardi köyde yaşadım ben koydekiler direk derdi kodu yapar korkusuyla ayle korkusuyla  sadce korkardım erkeklerden 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Doktor psikolojik demiş biz bisey yapamayız ki

(348 puan) tarafından

Evet gittim eşinle gel dediler  eşim gelmezki benle ozmn olmaz dediler ya insanda hiç mi istek olmaz ya istek artırıcı varmıdır ya bebek emziriyorum ama 

tarafından

Valla bilmiyorum canım doğal biseyler vardır belki

(348 puan) tarafından

İnsllah bilen biri yazarda 

0 oy
tarafından

Zencefil iyi gelir diye okumuştum günde bir bardak kaynat iç  rahmi sıcak tutup kadınına sıcak yapıyor diye yaziyordu

(348 puan) tarafından

Bebek emziriyorum  zararı olur mu peki

0 oy
(3,401 puan) tarafından

Aha benden bir tane daha 😂😂😂 eşimi çok seviyorum ama o olayı bende sevemiyorum hiç istek yok hiç 

(348 puan) tarafından

Valla ben  4 yıldır evliyim hep aynıyım hić olmuyor sen kaç yıldır evlisin

(3,401 puan) tarafından

4 yıldır evliyim bende 😂😂tek kavgamız bu başka hiçbir sorun yok aramızda sen neden istemiyorsun diyor bir kere olsun ilk davranan sen olmadın der hep ben ilk adımı atıyorum der ne yapmam gerekiyor en ufak bir fikrim bile yok şimdi hamileyim daha çok istemiyorum doktorum yasaklamıştı zaten bir kaç ay 

(348 puan) tarafından

Valla bizde aynı durumdayiz ya valla kade3rlerimiz aynı desene benim eşimde bana sürekli aynı  şeyi der onun için sürekli tartisiriz 

(348 puan) tarafından

Sen hiç doktora gitin mi peki

0 oy
(2,246 puan) tarafından

hep böyle miydi canım öncelikle neden başladığını bulmak gerekiyor belirli bir olaydan sonra vs mi oldu. eş ile ilişki çok önemli öncelikle aranız sohbetiniz muhabbetiniz nasıl. öncesinde istekliyken sonradan olduysa aranızda gelişen olaylara bakmak da önemli. 

(348 puan) tarafından

Evt 4 yıldır evliyiz hep böyleydi ama gene de biraz olsun istek vardı arada da olsa oluyordu biraz ama şimdi oda yok  eşimle sohpetimiz pek yoktur 

0 oy
(5,814 puan) tarafından

Genelde duygusal doygunluk yoksa veya yorgunluk varsa istek olmayabilir. Tabi esinde iliski sirasinda davranisi onemli. Bunun icinde doktorun dedigi gibi esinle gitmen gerek.

(348 puan) tarafından

Eşim anlayisli olmaya çalışıyor ben nasıl istersem o şekilde davranmaya çalışıyor ama ben hemn oldu bittiye getirmek istiyorum o ise odajlanamiyorum bile 

0 oy
(1,126 puan) tarafından

Ptt avm de tmo nun pekmezli fındıklı kesme si var pekmez fındık var ya işe yarıyor hatta çocuk yapmak isteyen yakınlarımıza götürüyoruz. Bu da bi seçenek. 

(348 puan) tarafından

Cinsel istegimi artiriyor 

(1,126 puan) tarafından

Evet hemde nasıl

(348 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Siz hiç kullandınız mı gerçekten işe yariyor mu  

(348 puan) tarafından

Baktım fiyatı da uygun 500 Gr 100 TL 

(348 puan) tarafından

2 aylık bebeğim var emziriyorum bişey ölümü kulansam birde nasıl kulaniliyir  yani günde ne kadar nasıl yemem gerekiyor  yani nasıl bişey olduğunu bilmiyorum 

İlgili sorular

+2 oy
25 cevap 1,124 göst.
11 Ağustos 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Buse456 (27 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 136 göst.
+1 oy
0 cevap 62 göst.
0 oy
4 cevap 464 göst.
30 Temmuz 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Haticekubra (210 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,857 soru

24,091,175 cevap

331,755 kullanıcı

...