0 oy
290 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,785 puan) tarafından

Kızlar kzim 2 gundr hasta grip olmuş. Boğaz enfeksiyonu da var. Ateşi vardi . Bugun ve dün gece cikmadi ateşi.  Ama balgamli öksürüğü var. Antibiyotik kullanmadan geçmeyecek sanırm. Sürekli de kullanmak istemiyorum. Gitsem mi doktora bilemedm..esimde ilaç kullanmadan duzelir diyor. Surup vermistm ateş düşürücü. Yutkunmakta zorlanıyor. Götüreym mj doktora 

10 Cevaplar

+1 oy
(249 puan) tarafından

Canım mutlaka götür bizimde ateşi 41 derece oldu doktor havale geçirirdi dedi hemen serum verdiler çok şükür iyi oldu

-Reklam-
0 oy
(794 puan) tarafından

Ben çocukları çok acil durumlar dışında evde tedavi ederim. Tabi sizinkilerin yeme şekli nasıl bilemem . Sabah öğlen akşam pekmezli su içerler . Ballı süt bol sarımsak . Aş çorbaları . Yatmadan ılık duşlar. 

0 oy
(1,541 puan) tarafından

Götür bence her zaman aynı ilaç verilmiyor ya  daha kötü olabilir evde iyilesilse doktorlar olmazdı zaten bence durmayın ateşi daha çok çıkar falan Allah korusun

0 oy
(22,519 puan) tarafından

Ateş çok yüksek değilse ve öksürük çocuğu aşırı rahatsız etmiyorsa ben göturmüyorum. Çocuk oksurmeden duramiyorsa git mecbur 

0 oy
(532 puan) tarafından

Mutlaka götür niye bekliyorsun ki Öksürükle balgam gevsetiyor ama sonra Burun tıkanıklığı hem ciğerlere kadar gidiyor dün oğluma götürdüm aynı sizin gibi oldu hata tıkandı hemen götürdüm burun boğaz komple tıkanık eğer ciğere giderse daha çok tıkancak nefes alamicak dedi doktor ilaç yazdı yoksa hastaneye yatıracaktı ondan Doktora götürün Şimdiden geçmiş olsun 

0 oy
(348 puan) tarafından

Tereyağini iyice kızartin pekmez koyun içine pişirin ılik verin öksürüğü rahatlatır boğazını

0 oy
(8,843 puan) tarafından

Benimkilerde baya oksuruyordu pekmezdi zencefildi ıhlamurdu verdim sürekli geçti şükür. Antibiyotik geçiriyor ama sürekli hasta olmalarına sebep oluyor gibi geliyor bana çok zorda kalmazsam tercih etmiyorum 

0 oy
(2,244 puan) tarafından

boğaz enfeksiyonu varsa mutlaka götürmek lazım bazı enfeksiyonlar antibiyotiksiz geçmiyor daha da kötüleşiyor

0 oy
(711 puan) tarafından

Doğal antibiyotik çaylarıyla düzeliyor

0 oy
(1,947 puan) tarafından

yutkunmakta zorlanıyorsa bence geçmez. ayrıca çocuğa eziyet o acıyı biliyorum hiç hoş değil

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 275 göst.
0 oy
9 cevap 276 göst.
25 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umber (2,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
2 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prensesin.annesi (91 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,196 soru

24,013,088 cevap

327,870 kullanıcı

...