+1 oy
215 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,494 puan) tarafından

Çamaşır yıkama makinesinin üstüne koyuyor musunuz.  Ayrıca bi Aparatı oluyo mu yoksa direk konurmu makine üzerine. Siz nasıl yapıyorsunuz.  Memnun musunuz 

9 Cevaplar

0 oy
(491 puan) tarafından

Benimki üstünde. Kurutma makinasını getirdiklerinde servis bi aparatla takmıştı.

(1,494 puan) tarafından

Anladım canım Peki ikisi aynı marka mı öyle bir zorunluluk var diye bir şey dedi mi servis acaba

(491 puan) tarafından

Hayır çamaşır makinamı evlenirken profilo almışlardı, ben kurutma makinamı arçelik aldım

-Reklam-
0 oy
(4 puan) tarafından

Canım merhabalar ben yerini yaptırdım 

Ortaya sepet koymak için çekmece koydurdum altında makina yanında deterjan için dolap var 

(1,494 puan) tarafından

Çamaşır makinesi ile aynı marka olma zorunluluğu var mı yani garantisinde sıkıntı olmuyor değil mi farklı alınca

0 oy
(1,494 puan) tarafından

Bir de Hanımlar bu kurutma makinesinin çamaşır makinesi ile aynı marka olma zorunluluğu var mı acaba yani garantisinde herhangi bir problem oluyor mu üst üste koymada. bir şey demediler değil mi o konuda kuruluma gelenler

(306 puan) tarafından

Eğer kurutman çamasırdan  daha yüksekse kilosu koymuyorlar benim çamaşır 7 kurutma 9 kiloydum koymadilar dolap yaptırıp öyle koyduk ama aynıysa onlar aparat getiriyor zaten üzerine koymak için 

0 oy
(3,302 puan) tarafından

Direk üstüne koyulmaz sanıyorum. Benimkinde dolap var. Ara katı da sağlamlaştırdıl nolur nolmaz diye

(1,494 puan) tarafından

Tamam canım çok sağ ol

0 oy
(161 puan) tarafından

Benimki üst üste farklı markalarda ikiside aparat koydular arasına öyle montelediler

(1,494 puan) tarafından

Anladım Yani kurutma makinesini aldığımız yerin kurmak için gelen ustaları yapıyor Bunu herhalde Bakalım bir Bugün Media markete gidip özelliklerini falan araştıralım diyoruz

(161 puan) tarafından

Aynen canım servis takıyor zaten direk soruyo nereye olacak diye valla biz Beko bayiden aldık ama Media Markt nasıl yapıyor onu bilemiyorum iyicene araştırin 

0 oy
(4,727 puan) tarafından

Takarlarken soruyorlar canım 

0 oy
(9,246 puan) tarafından

https://ty.gl/0glcghk7815rd

Bundan kullanıyorum 

0 oy
(22,818 puan) tarafından

Tabiki aparatı var o titreşime öylece konmaz ki ben üzerine koymadım çünkü makinem mutfakta ama konsa güzel olur 

0 oy
(5,522 puan) tarafından

Makine üzerine apartla koyulur başka türlü koyulmaz eğer koyarsan alttaki makinen gider 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 166 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde eylul_ (1,996 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 245 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,727 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
13 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zeynepagd (466 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 84 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,300 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,369 soru

24,015,250 cevap

327,976 kullanıcı

...