Çamaşır yıkama makinesinin üstüne koyuyor musunuz. Ayrıca bi Aparatı oluyo mu yoksa direk konurmu makine üzerine. Siz nasıl yapıyorsunuz. Memnun musunuz
Benimki üstünde. Kurutma makinasını getirdiklerinde servis bi aparatla takmıştı.
Anladım canım Peki ikisi aynı marka mı öyle bir zorunluluk var diye bir şey dedi mi servis acaba
Hayır çamaşır makinamı evlenirken profilo almışlardı, ben kurutma makinamı arçelik aldım
Canım merhabalar ben yerini yaptırdım
Ortaya sepet koymak için çekmece koydurdum altında makina yanında deterjan için dolap var
Çamaşır makinesi ile aynı marka olma zorunluluğu var mı yani garantisinde sıkıntı olmuyor değil mi farklı alınca
Bir de Hanımlar bu kurutma makinesinin çamaşır makinesi ile aynı marka olma zorunluluğu var mı acaba yani garantisinde herhangi bir problem oluyor mu üst üste koymada. bir şey demediler değil mi o konuda kuruluma gelenler
Eğer kurutman çamasırdan daha yüksekse kilosu koymuyorlar benim çamaşır 7 kurutma 9 kiloydum koymadilar dolap yaptırıp öyle koyduk ama aynıysa onlar aparat getiriyor zaten üzerine koymak için
Direk üstüne koyulmaz sanıyorum. Benimkinde dolap var. Ara katı da sağlamlaştırdıl nolur nolmaz diye
Tamam canım çok sağ ol
Benimki üst üste farklı markalarda ikiside aparat koydular arasına öyle montelediler
Anladım Yani kurutma makinesini aldığımız yerin kurmak için gelen ustaları yapıyor Bunu herhalde Bakalım bir Bugün Media markete gidip özelliklerini falan araştıralım diyoruz
Aynen canım servis takıyor zaten direk soruyo nereye olacak diye valla biz Beko bayiden aldık ama Media Markt nasıl yapıyor onu bilemiyorum iyicene araştırin
Takarlarken soruyorlar canım
https://ty.gl/0glcghk7815rd
Bundan kullanıyorum
Tabiki aparatı var o titreşime öylece konmaz ki ben üzerine koymadım çünkü makinem mutfakta ama konsa güzel olur
Makine üzerine apartla koyulur başka türlü koyulmaz eğer koyarsan alttaki makinen gider
1,465,369 soru
24,015,250 cevap
327,976 kullanıcı