+1 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde (4,711 puan) tarafından

image

Bilenler bilir 3 aylık bebeğim 2 ay önce karnımda öldü kürtaj oldum çok üzüldük bu ay adetim gecikti ve test pozitif 5 gün gecikti ama yinede güvenemiyorum kürtajdan sonra test böyle pozitif çıkıyor mu iki ay oldu kürtaj olalı ikinci adeti olmadım 5 gün gecikti 

image

13 Cevaplar

0 oy
(4,420 puan) tarafından

En İyi Cevap

Çok sevindim adına dünkü postuna da yazmıştım.  Bence hamilesin. Sağlıkla kucağına al inşaAllah 

(4,711 puan) tarafından

Saol canım ben hayla umutlu değilim ya kimyasal çıkarsa ya bir sıkıntı çıkarsa diye hep aklımda kan vermeyide hemen düşünmüyorum ama bilmiyorum daha önce kimyasal yaşadım ondada test pozitifti kan pozitifti sonra kan düşüyordu sonrasında üstüne de bebeğimi kaybettim şimdi bundada korkuyorum yani 

(4,420 puan) tarafından

Korkmam normal ama positif düşün. 2 3 gün bekle sonra kan ver derim 

(4,711 puan) tarafından

Saolsin canım bende biraz daha bekleyin kan verecem bide küçük muhtemeln silik bir çizgi çünkü 

-Reklam-
+1 oy
(6,614 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun bence git kan ver beta sıfırlanmamis olabilir o yüzden pozitif cika bilir ultrason la bakarlar 

(4,711 puan) tarafından

Anladım canım haklısın ama en son kan verdiğimde betam 9 du ve adet oldum bir ay önce bu ay olmadım 

+1 oy
(8,137 puan) tarafından

1 ay sonra bile hamile kalan var neden olmasın rabbim gönlüne göre versin bende 2023 Aralık'ta kürtaj oldum sonra Nisan'da tekrar gebe kaldım çok şükür Rabbime 💕

(4,711 puan) tarafından

Amin inşallah canım nasip takdir tabiki Allah'ın ama bilemedim kan vermeye bile korkuyorum o derece 

(4,711 puan) tarafından

Hayal kırıklığı olur diye korkuyorum 

0 oy
(2,653 puan) tarafından

Doğurcan cnm kan ver doktora git

(4,711 puan) tarafından

Emin bile değilim canım gidecem sağlık ocağına kan verecem çünkü çok şaşırtıyor bu aralar bu gebelik tesleri 

(2,653 puan) tarafından

Bende kürtajdan beş ay sonra kalmıştım

Allah gönlüne göre versin imkansız değil.

(4,711 puan) tarafından

Canım şimdi ben daha önce kimyasalda yaşadım kanda ve teste pozitifti sonrasında kan düştü ve adet oldum ustunede bebegimi kaybettim yani ondan dolayı da korku var ya yine kimyasal sa yada başka bir sıkıntı çıkarsa eşime dahil söylemedim 

(2,653 puan) tarafından

Kimyasal değildi benim ki ama kardeşiminki öyleydi.

Bence söyle eşine tek başına streslenme.

Benimki cinsiyet öğrenmeye gitmiştik kalp atışı durmuş demişti doktor sağlıksız gebelikler düşer demişti.

Hayırlısı böyleymiş 

Sende üzülme eşine söyle ilk kan ver sonra doktor takibini yapar zaten kötüyü çağırma kendine olumsuz düşünme.

Başka varmi çocuğun.?

(4,711 puan) tarafından

Bir tane kızım var canım 4 yaşında aslında haklısın esimede söyledim dediği şey esiminde fazla ümitlenme sonra sen çok üzülürsün dedi öyle kestirip attı 

0 oy
(6,240 puan) tarafından

Büyük ihtimalle var iki ay geçmiş kürtajın üzerinden Rabbim gölüne göre versin hayırlı olsun inşallah

(4,711 puan) tarafından

Bende geçen ay adet oldum bu ay 5 gün gecikemm oldu hayal kırıklığı dan korktuğum için kan vermeyede korkuyorum 

(4,711 puan) tarafından

Evladını Allah sana bağışlasın inşallah 

(6,240 puan) tarafından

Amin canım Rabbim senin evladını bağışlasın ben mayısta hamile kaldım haziran ayında düşürdüm Temmuz'da yine kaldım arası hiç olmadı

(6,240 puan) tarafından

Dikkat et kendine dert etme sitres olma ver kan tahlini her şey olacağına varır

(4,711 puan) tarafından

Benim 4 yaşında bir kızım var çok ta sevinmişti kardeşi olacak diye nasip 3 aylıkken kalbi durmuş kürtaj dediler çok kötü olduk kizinada zor anlattim o yüzden kimseye hiç bir şey söylemek dahi istemiyorum şimdi kan versem düşük çıkar üstüne hayal kırıklığı uğrarım diyede vermek istemiyorum o yüzden biraz daha bekleyecem adet olurum diye

0 oy
(10,885 puan) tarafından

Bende 1 ay önce'düşük yaptım düşükten sonra 10 güne kandar 2 gün arayla betama bakıldı beta düşükten 1 ay sonra  bile teste pozitif çıkıyormuş bunuda yeni öğrendim ama seninki 2 ay olmuş büyük ihtimalle hamilesindir şimdilik kimseye söyleme kanda betans baktır emin ol hakkında hayırlısı

(4,711 puan) tarafından

Canım ben geçen ay adet oldum yani betam düşmüştü bu ay olmadım ikinci ayım kürtaj dan sonra hayla pozitif çıkar mı birazda hayal kırıklığı dan korktuğum için kan vermeye korkuyorum açıkçası kimseyede söylemeyi düşünmüyorum eşim dahil çünkü yine bir şey olur boş yere heveslenmesin 

(10,885 puan) tarafından

İpekçim idrarda çıktıysa kanada çıkar stres yapma git kan  ver kanda çıkınca randevu alırsın gözlem altında olman lazım 

(4,711 puan) tarafından

Tamam canım ilk sağlık ocağında bugün kan verecem 

0 oy
(4,711 puan) tarafından

Fikrî olan yok mu 

(1,115 puan) tarafından

hamilesin canım benim.sen adet olmuşsun sonraki ay hamile kalmışsın işte bende düşükten sonra 1 adet gördüm sonraki ay hamile kaldım.düşükten sonra hamile kalmak çok kolay oluyor

(4,711 puan) tarafından

Öyle tabiki canım ama mesela ben kimyasal falanda yaşadım kan verecem kandan sonra eşime soylemeyi düşünüyorum onun dışında inşallah bir sıkıntı çıkmaz bu seferde 

(1,115 puan) tarafından

korkma canım ama doktora git durumunu anlat tekrarlayan durumlarda kan sulandirici veriyor

(4,711 puan) tarafından

Tamam canım gidecem sağlık ocağına ilk önce sonra doktora gidecem 

0 oy
(5,214 puan) tarafından

Canım ben ilk kürtajimda ilk adet sonrası kızıma hamile kalmıştım sen en iyisi kan ver Rabbım gönlüne göre versin inşallah 🤲

(4,711 puan) tarafından

Bende kürtajdan sonra bir adet oldum bu ikinci olmam gerekirken 5 gün gecikmem. Vardı birazda erken diye beklemek istiyorum çizgi silik acilde kan versem iki günde bir çağırıyor zorlu bir süreç çünkü daha önce yaşadım bide daha önce kimyasalda yaşadım ondan fazla umitlenmiyorum gidecem sağlık ocağına kan verecem haftaya 

0 oy
(5,208 puan) tarafından

Var gibi görünüyor, Allah gönlünü biliyor gönlünden geçeni hayırlı etsin sana.

(4,711 puan) tarafından

Salsın canım amin inşallah 

0 oy
(4,342 puan) tarafından

Kurtajdan sonra adet oldun mu 

(4,711 puan) tarafından

Aynen canım bekleyyim bakayım başım çok dönüyor bugün 

(4,342 puan) tarafından

Benim ilk.haftalar başım çok dönerdi pat yere düşerdim 

(4,711 puan) tarafından

Bilmiyorum ki canım öyle bir döndü ki ayağa kalkamadım o derece döndü 

(4,342 puan) tarafından

Tansiyonun düşüyodur çok kötü oluyo baş dönmesi 

(4,711 puan) tarafından

Evet canım ya sorma 

0 oy
(858 puan) tarafından

Canım Kürtajdan sonra zaten adet olmuşsun bettan sıfırlanmış oluyo yani yeni bı gebelik bu  en yakın zamndan kan ver için rahat etsin benim 5aylik bebeğim karnimda öldü aynı ay içinde hiç adet görmeden tekrar hamile kaldım iki yaşına girdi kızım 

(4,711 puan) tarafından

Canım inşallah nasip ama haftaya kan vermeyi düşündüm biraz daha bekleyecem birazda kimyasaldan korkuyorum 

(858 puan) tarafından

Allah gönlüne göre versin cnm

(4,711 puan) tarafından

inşallah canım 

0 oy
(5,261 puan) tarafından

Bnde dusukten sonraki ay hamile kaldim 2 gun arayla betana baktir kan ver net sonuc alirsin hem icin rahat eder hayirli olsun cnm

(4,711 puan) tarafından

Saol canım haftaya kan verecem 

0 oy
(4,044 puan) tarafından

Bence var canım yarın kan ver istersen

(4,711 puan) tarafından

Biraz daha bekleyecem cabim belliki çok yeni 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 301 göst.
+1 oy
1 cevap 133 göst.