+2 oy
370 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,441 puan) tarafından

Kızlar ben 2010 yılında evlendim o zaman gelinlik resimlerimin hepsi fotoğrafçıda çıkmamış bir aksilik olmuştu. Elimde hiç resim olarak doğru düzgün birşey yok . İçimden hep diyorum acaba şimdi cektirsem çok mu abes kaçar ( 3 çocuğum var)

Eşimde çektirelim diyor ama inanmadım. Ne düşünüyorsunuz bu konuda 

12 Cevaplar

+3 oy
(272 puan) tarafından

Ayy valla ben olsam cektirirm yaa 

(1,441 puan) tarafından

Gaza geldim yarın eşimle tekrardan bu konuyu konuşayım 

(272 puan) tarafından

Yıkama gerçekten eşin cektirelim demisse bu fırsatı kaçırma bence ben olsam cektirirm ay hayali bile güzel farklı yer fatkli pozlar farklı güzel gelinlik çok güzel anınız olur 

-Reklam-
+3 oy
(1,740 puan) tarafından

Bence çekilebilir ya neden olmasın. Az önce bir haber okudum teyzenin birine çocukları 56 yıl sonra gelinlik alıp giydirmiş. Bana eşim dese bugün kabul eder yeniden çektiririm. Benimde fotoğraf var basılı değil bilgisayarda duruyor öyle 

(272 puan) tarafından

Valla benim ki albüm var ama yine ols ayın egelinlik giyip cektirirm farklı yerde farklı poslzlar yeni yeni güzel gelinlikler ayy çok güzel 

(1,441 puan) tarafından

Evet ya çok hoşuma gidiyor ama kimseye hissettirmeden yapmam lazım valla akbaba da çok burada ay pardon akraba 

(272 puan) tarafından

Evet akrabalardan zaten insan bişey ypamiyor ya bu akrabalri ne yapacz

(1,740 puan) tarafından

Farkettirsen ne olacak kime ne ya. Farkettirmek istemiyorsan gelinliği fotoğrafçı da giyersin. Kimse de görmez. Gerçi çekim için saç makyaj filan da yapılacak illa dikkat çekersin. Aman salla milleti ya hazır kocan çekilelim demiş git çektir 😁

(272 puan) tarafından

Aynen öyle valla firasatin varken kimseyi dinleme sende çok zordaysan da akrabalardan uzak bir yerde yap 

+3 oy
(3,088 puan) tarafından

Illa dugun fotosu mu olmali soyle gelinlik benzeri bi elbise giysen sac bas yaptirsan esinde cocuklari da oyle hazirlasan bi aile albumu yaptirsan nasil olur beyaz giyin mesela gelinlik gibi olmaz mi 

+2 oy
(1,990 puan) tarafından

Tercih meselesi ben çektirmezdim:)

(1,441 puan) tarafından

Neden 

(1,990 puan) tarafından

Yani kendi adıma yorum yaptım bilmem pek bana göre değil öyle şeyler ama yapılabilir yani 

+2 oy
(938 puan) tarafından

Valla benim hem kuaförümünkötü olması hem de başımı yanlış bağlama seçimim yuzunden dış çekimim hiç istediğim gibi olmadı imkânım olsa tekrar yaptıracam 

+2 oy
(2,446 puan) tarafından

Çok çok güzel olur. Çocuklar için de harika bir anı olur. Beraber resimleriniz de olur hem bu sefer dış çekim fırsatı da olur. 

+1 oy
(53,419 puan) tarafından

cok çok icinde ukteyse cektir

+1 oy
(1,540 puan) tarafından

Kim ne diyor önemli değil sen ve eşin ne istiyor bu önemli 

+1 oy
(10,951 puan) tarafından

Keşke benimde öyle bir bütçem olsa anında çekerim hiç acımam paraya😁

+1 oy
tarafından

Benimde basilmadan kaybeden bir fotografcim var aynı kaderdeniz USB yi kaybetmisler .

Şuan isdermiyim isdemem zamanında daha heyecanlıydı coskuluydu artık pek önem taşımaz 😂

+1 oy
(524 puan) tarafından

Çok güzel olur çektir ne olacak. Benim eşim de tekrar düğün yapmak istiyor düğünden bir şey anlamamış çok yorgunmuş

0 oy
(385 puan) tarafından

Bende dış çekimi bırak normal bir fotom bile yok içimde kaldı. Eşim isteseydi hiç kimseyi umursamaz çektirirdim.

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 381 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Berivan maral (160 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 644 göst.
+1 oy
43 cevap 2,995 göst.
0 oy
11 cevap 241 göst.

Kategoriler

1,450,131 soru