+1 oy
549 göst.
Diğer kategorisinde (307 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

...................

8 Cevaplar

+2 oy
(4,195 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ne farkın kaldı şimdi o kadından. Aynısıni sen de yapmış oldun. Ayrıca 67 kilo birine de zayıf denmez 160 boya. Ayrıca benim de boyum 160. Senden uzunum üstten konusuyorum değil yani 

(1,287 puan) tarafından

Kilolu da denmez

(21,636 puan) tarafından
+1

Baya şişmanlamışsın tanıyamadım da denmez ayrıca istediğini söyleyen istemediğini işitir postu açan arkadaş çevresindeki diğer insanlara da laf sokarak yaşamayacak ama o hanım başka bir zaman başka birine laf sokarken aklına acaba bu da cevabını verir mi diye düşünecek. Onun için küçük ama insanlık için büyük bir adım böyle böyle herkes çenesini tutmayı öğrenecek inşallah. kilosu da tamamen kendi tercihi 

(307 puan) tarafından

senin izan tartin baya sasmis anlasilan ne farkimin oldugunu okudugun paragraftan cikaramiyor musun mesela ben onun gibi olsaydim x abla sensin degil mi taniyamadim seni cok degismissin yaslanmissin ablana benzemissin ay tesetture mi girdin vs diye sacma sapan cumleler soylerdim ben sadece tanidigimi belirtmek icin x abla sensin degil mi dedim cunku ikimiz de birbirimizi tanidik ama birinin tanidigini soylemesi gerekti inanir misin yuzunden baska bi yerine bakmadigim icin onun kilosu nasildi onu bile hatirlamiyorum insanlarin dis gorunusuyle ilgilenmiyorum benim icin onemli degil ama senin icin onemli olacak ki tipki onun gibi patavatsizca yorum yapmissin buraya 67 kiloyum ve zayifim demedim zayif denmeyecegi gibi yillar sonra gordugun insana cahilce kilolusun da denmez sen de ogren belli ki onun gibi bi insansin bu ayip bisey yoksa benden aldigi gibi bi cevap alirsin sen de 

ayrica da gercekten buraya foto atip senin icin ugrasmayacagim ama spor salonuna gidip diyet yaparak 8 kilo verdim asla sarkmam yok ve gercekten zayifim kilolu degilim sisman hic degilim ama oladabilirdim aynada ben her seyi goruyorum biri asala.gin bana bunu soylemesine gerek duymuyorum 

(4,195 puan) tarafından

Ahahah kompleksli biri daha tamam 😀😀

(307 puan) tarafından

kompleksli olan sen olmayasin sakin yoksa bu anlattiklarimdan rahatsiz olmak yerine empati kurardin 

-Reklam-
+4 oy
(12,936 puan) tarafından

Bazen böyle hazır cevap olmak lazım bende böyle olabilsem de daha sonra şunu deseydim iyiydi demek zorunda kalmasam öyle susuyorum hiç sevmiyorum bu huyumu o an gelmiyor aklıma o şeyi söylemek 

(307 puan) tarafından
+1

ben de bazi zamanlarda ne diyecegimi bilemem sonra derrt etmem cok ama burda canimin acisiyla agzimdan resmen dokuldu bir de spor ve diyetle zayiflayan biriyim sarkmam vs yok asla evet bekarken daha zayiftim ama simdi de sisman degilim yani abes bisey soyledi oyle olmadigini bildigim icin de agzimdan dokuluverdi 

(12,936 puan) tarafından

En iyisi ama söylediğin iyi olmuş benimde öyle olsa çevremdeki şeytan kılıklıları dağıtırdım çok iyi olurdu 

+2 oy
(53 puan) tarafından

Şunu hicbir zaman anlamadım,sanırım anlayamicam da..

Bir insanın neler yaptigini,hayatının nasıl gittiğini merak eder insan.

Tipini değil yahu..

tarafından

Bacum dost başa düşman ayağa bakar . Dostlar nasılsın iyi misin sağlığın nasıl derken düşman bu ne sen ne hale gelmisin der . Bi derdin  var mı hayat nasıl demez . 

(307 puan) tarafından

iste kucuk beyinler sadece dis gorunusle ilgilenir maalesef 

(53 puan) tarafından

Bayılırım kadının kadına iltifat etmesine..

Hep de ederim..

Markette çalışan kizlar var, aaa ne kadar güzel olmuşsun dedim daha bugün.

Kız kasada olmasa kalkıp sarılacak resmen :) 

Bianda modu yükselince karşımdaki insanın brn daha çok mutlu olarak döndüm eve :) 

İlla bı insanın dış görünüşüne dikkat edeceksek iltifat edelim ya

🥰

0 oy
tarafından

Konuya benzer bisey oldu anlatmak isterim.  Diş görünüş deyince. 

Ben  ağız dis sağlığı calisaniyim normalde ve işi bilenler yeni gelenleri eğitir bende eğitim bitsne hemşire geldi neyse zaman geçti aylar gect8 ve ben işten ayrıldım yine kliniğe uğradım felan baktım bu bi hallenslerde . Hamileyim  8 aylık hekim arkadaşı görmeye gittim neyse girdim baktım hastasi var odadan selam verdim geçerken onu gördüm yüzüme dahi bakmadı alttan alttan bakti . Buarada 49 kiloyum ordan çıkınca ara ara da uğradım 5. Ayimdsn sonra uğramadım 8 de tekrar gittim dr arkadaş dediki kız selam versene kusmusun dedi kıza kız dediki ay tanıyamadım bian dr arkadaş dedi ki neresini tanıyamadın yüzüne baksana kız bi dedi güldü kız da dediki ne bileyim hocam bayağı kilo almış dedi    ben bi kahkaha patlattım ne kilosu kız hamileyim dedim kilolu karın yusyuvarlak dik mi durur bacaklar  vucut böyle mi olur dedim lafı soktum zaten gıcık oluyordum da kendi totusu çok zayıf ay bide hemşire olcak  😀😃 ne güldüm.  Rezil oldu *****.  Kız dusunsene yoldan arabayla geçen caddede görür durur geçmemi beklerdi otobüste daha karti basar basmaz hemen omzuma bi el gel sen otur hamilesin derdi  😀😃 

Anlatmak istedim . 😀

(307 puan) tarafından

kiskancliktan cayir cayir yanmis diye yorumladim 😂

tarafından

Olur mu olur artık kimseyi kestiremiyorum.  😀 gebeliğin neyini kıskanır bekar anlamadım ama 😀

0 oy
(355 puan) tarafından

Bende çok gıcık oluyorum öyle insanlara tabikide insan yaş aldıkça değişecek kiloda alır kiloda verir sanki karşıdaki demeyince insan kendini bilmeyecek kilo alıp almadığını yada yaşlanmadigini boş konuşma bencede insan bir  nasılsın der iyimisin der hal hatır sorar ben seni haklı buldum valla 

bende evlenmeden çok zayiftim 158 boya 42 kiloydum şimdi 63 -65 civarindayim 10 yıl oldu evleneli kilo almışsın diyene sinir oluyorum sanki insan bilmiyor alırsın verirsin biz kadınlar evlendikten sonra onca yük biniyor üstümüze eş yemek vs strest artıyor mecbur baba evindeki gibi bakım olmuyor üstelik hamilelik hormon değişimi yaş aldıkça metabolizma yavaşlıyor hala 42 kilo mu kalmamı bekliyor millet anlamıyorum 36 yaşına gelmişim 24-25 yaşındaki kilomu söylüyorlar sen çok zayiftin diye bende çok u,yuz oluyorum bu konuya sen gibi kilo almışsın diyene lafı yapıştırıyorum tahammülüm yok benimde ,hakeden cevabını alır haklısın 

(307 puan) tarafından

boyle insanlar birilerine bunu soyleyerek kendini tatmin ediyor ne yazik ki eziklik psikolojisi 

0 oy
(998 puan) tarafından

Ay sende hazır cevapmışsın😁😃

(307 puan) tarafından

valla agzimdan dokuldu ben dd sasirdim 

0 oy
(4,668 puan) tarafından

Eşimin ailesi başka bir şehirde bende kiloluyum görümcem görse ya bu ne kilo almışsın biraz kilo ver zayıfla eltim görse ya kilo ver zayıfla sanki verebilsem vermeyecek yemekle aram yok ama genetik bütün sulalede kilo var yani sürekli sürekli her seferinde dile getiriyorlar ortam içinde dalaga geçiyorlar bir gün görümcem tekrar ortam içinde dediki kilo almışsın kilo ver bende dedim ki ben böyle mutluyum herkes önce kendine baksın sonra karşındaki mi elestirsin bu arada bunu söyleyen gorumcemde kilolu zayıf değil bir daha bir şey diyemedi eltimede beğenen beğenmiş kimseye bir şey demek düşmez dedim insanları dış gorunusunle yargılamak ne kadar kırıcı ve kolay 

(307 puan) tarafından

bisey diyim mi onlara onlarin yontemiyle cevap vericeksin aslinda her gordugunde sen de soyle mesela 

(4,668 puan) tarafından

İşte yani insanları kırıyorlar sadece 

0 oy
(53,471 puan) tarafından

x+y=z ise xin verdigi kilolaro dusersek y kac olur 

bu ne kiz matematik formulu gibi ☺️

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,453,652 soru

23,860,442 cevap

320,355 kullanıcı

...