+3 oy
411 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bende elendim :) darısı bekleyen herkesin başına inşallah.. Plasenta bebeği artık beslemiyor diye 38+0 iken hastaneye yattıım 24 saat sancıyla sıfır açılma.. Anlayacağınız mahvoldum ama en zoru tabii ki alttan muayene, gelen giden doktorlar  vajinusmus sorunun mu var dedi halbuki yok ama yine de ağrısı bambaşka. Tırnağı uzun olan doktorları da Allah'a havale ettim..

Sonuç sezaryen doğurdum 14 şubat sevgililer gününde :)  

15 Cevaplar

0 oy
(3,825 puan) tarafından

Hadi gözün aydın. Ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar olsun inşallah ❤️

-Reklam-
0 oy
tarafından

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤗🤲

0 oy
(1,091 puan) tarafından

Gozunaydin canım Allah analı babalı büyütsün😊❤️ zorlu bir süreç olmuş ama sağ salim bebeğini kucağına almışsın şükür ☺️❤️🧿 sevgililer gününde en güzel hediye gelmiş size ☺️

0 oy
tarafından

Gözün aydın ♥️ 

0 oy
(1,117 puan) tarafından

Bu alttan bakma nedir onu bir çözemedim yurt disindayim 4 ay once dogum yaptim 

Ilk gittigimde bir bakti açiklik varmi diye o kadar  aradan 8 saat gecti suni sancida aliyom extra hic bakmadilar ikinma istegi gelene kadar zaten acilma olunca bebek gelecek her dakka parmaklamanin anlami ne ya

(8,085 puan) tarafından

İstedikleri açılma olunca zorla doğurtacaklar ya 😀 benimki adam akıllı 7 cm olmadan zorla doğurttular baya baya yırtılma ve dikiş oldu. Biraz daha bekleyebilirlerdi. 2 defa çatala çıkarıp diktiler

0 oy
(6,654 puan) tarafından

Gözün aydın allah analı babalı büyüysün canm

0 oy
(163,537 puan) tarafından

hadi gozun aydin gelmis gecmis olsun

0 oy
(3,550 puan) tarafından

Gözün aydın olsun bi an Sümeyye doğum yaptı sandım 

0 oy
(3,965 puan) tarafından

Hayırlı olsun. Her 14 şubatta öyle ya da böyle bir hediyesi olacak bebişin😌

0 oy
(505 puan) tarafından

Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım, darısı başıma şu çatı muayenesi kadar sinir bozucu bir durum yoktur herhalde. Dakika başı bakıyorlar, inşallah ben de doğururum da rahat ederim. Dua edin bana bacılarrrrrrrrrrrr 😖

0 oy
(379 puan) tarafından

Gözün aydın 

Tırnağı uzun  derken içim bi çiz etti :((( madem sezeryan Olcan niye parmak sokarlar ya 

0 oy
(644 puan) tarafından

Hayırlı olsun darısı başıma 39+4 oldum beklemedeyim

0 oy
(7,058 puan) tarafından

Hayırlı olsun Allah Analı babalı büyütsün🥰

0 oy
(30,258 puan) tarafından

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 

0 oy
(8,085 puan) tarafından

Aklımdaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah