+1 oy
140 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,523 puan) tarafından

Öğlen yemeğe çıkmıyor bazı arkadaşlar. Çıkmayanlar arada bi bişeler getiriyo tatlı getirenler çok var biride kısır yapacak. Ben napsam acaba. 

2 Cevaplar

0 oy
(1,965 puan) tarafından

börek götür bence hem doyurur tam öğle saati ise

(1,523 puan) tarafından

Börek mantıklı gibi. Patatesli yapsam. Acaba haşlayıp mı yapayım çiğden rendeleyip mi yapayım nasıl güzel olur

(1,965 puan) tarafından

benim tercihim her zaman peynirli ama eşim patatesli sever :) biz haşlayıp yapıyoruz

-Reklam-
0 oy
(4,442 puan) tarafından

Yeşim mercimekli salata yapabilirsin hem kolay hem doyurucu. Acma olabilir hamurisi diyorsan. Ya da hazır yufkayla patatesli börek olabilir 

(1,523 puan) tarafından

Börek mantıklı gibi geldi de patatesli börek acaba Çiğdem rendeleyip mi yapsam Yoksa haşlasam mı bazıları haşlanmış Patatesi rendeliyorlar o nasıl oluyorsa

(24,583 puan) tarafından

O salatanın tarifi var mıdır acaba ben bakliyat salatalarını seviyorum ama mercimekle hiç denemedim 

(4,442 puan) tarafından

Yesil mercimeği haşliyorsunuz içine roka dereotu aysberg ne hoşunuza gidiyorsa mısır olabilir rendelenmiş havuç ben salatalık turşusu da yakıştırıyorum yag limon tuz bu kadar.

Patatesli böreği de ben salça sogan kavuruyorum patatesi haşlayıp eziyorum karıştırıp böreği katıyorum nefis oluyor. Ya da az bir kıyma sogan kavurun haşlanmış patatesi içine karıştırıp katin o da çok lezzetli oluyor .

(24,583 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım mutlaka deneyeceğim 

(4,442 puan) tarafından

Afiyet olsunnn

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 248 göst.
0 oy
3 cevap 266 göst.
27 Mart 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Lillte garden (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 572 göst.
28 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 403 göst.
20 Haziran 2025 Diğer kategorisinde MehSinOz (246 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,885 soru

24,189,686 cevap

336,837 kullanıcı

...