Geçen sene kızlarımın saçına sıfır vurmuştum ayy yemedigim linç hakaret kalmamıştı şimdi kızlarımın saçı sırma gibi güçlü tellere sahip iyiki o adımları atmışım
Benim de kızımın saçı hiç yoktu ben de sıfıra vurdum hiçbir faydası olmadı şimdi saçları uzun ama hala seyrek yani onunla bir alakası yok
Yok canım kestirmekle alakası yok kesimi daha rahat uygulayabilmek ve durulayabilmek için kestim aslında marifet bal ve sarımsak küründe Bir de biberiye suyunda
Benim saçım bebekken fazla yokmuş annemler jilet vurmuş gür çıksın diye sonuç sacim o kadar gür çıktı bana hep baş ağrısı yapıyordu annemin yaptığı örgüler o kadar kalın olurdu onları taşımak bile yük olurdu bana annem en son dayanamadı gitti ara makas attırdı düzenli şekilde öyle biraz kendine geldi saçım ve annem o hatasından dolayı kiz kardeşimin saçını hiç ellemedi saçı o kadar güzel narin dümdüz aynı annemin saçı gibi bi benim saçımın içinden geçtiler ve bende kendimden dolayı kızımın bi teline dokunmadım şuanda istediğim bi yapıda o yüzden ben kiz çocuklarının saçına dokunulmasini hiç istemem
Üsteki fotoğrafı görünce çok üzüldüm. Saçlar erkek gibi kesilmiş, yazlık elbise içine body giydirilmiş. Bir de masum bakışlar olunca kalbim acıdı. Yargılamak için yazmıyorum ama bu profile ben çok üzülüyorum , elimde değil. Kıyamıyorum.
Bluz giydirildi diye niye üzüldün ?
Kiz ince badi giydirmisim altına güneşte kolları bacakları kararmasin diye
alakasi yok tibbi olarak kanitlanmis saclarin kalin telli gur veya seyrek ince telli olmasi tamamen genetij faktorlwre bagli senin sifira vurman sifir etki eder bosa sifira vurmussun
Oğlan çocuğuna benzetmiş o yüzden linçlemişlerdir. Şimdi sırma saçlı oldu iyi ki yapmışım cümlenden anlaşılan şu ki gürleşmesi için yapmışsın. Kesmeden de o kürleri uygulayabilirdin
Kesmeden uygulasaydm durulaması uygulaması daha zor olurdu
Mekan değişse de görüşler aynıymış burda da linç yiyosun 😄
Aynen kaç yıl geçse de aynı linci yemeye devam ederim😂😂😂
1,466,953 soru
24,037,386 cevap
328,994 kullanıcı