Aramızda boşanan arkadaşlara söylüyorum arkadaşlar boşandığınız zaman direk e-devlet'te dul olarak gözüküyor mu ya da direk kızlık soy isminize dönüyor musunuz bunun bilgisini bana verir misiniz lütfen
Dul diye bir şey yazmıyo kızlık soyadınınız çikar bazı kurumlar da evlilik de ki soy isminiz geç düşer
Konu hakkında fikrim yok ama kendinizi bu şekilde etiketlememenizi tavsiye ederim. Duş değil bakarsınız. Kızlık soyadı değil baba soyadı.
Aslında bende sevmiyorum ama hatırlıyorum eski kimliklerde eşi ölen için dul yazıyor. Kimliğin arka alt kısmında da kızlık soyadı yazıyor. Devlet bu şekilde belirlemişti. Herkes bu yüzden böyle bildi.
Boşverin geçti o zamanlar. :))
artık dul değil bekarsın. boşanma ilanındansonra kızlık soyadına geçersin. kimlik değiştirmen lazım
ablamın mhrsdehala evlilik soyadı çıkıyor ama doktora gittiğinde sorun olmuyor 2 ay mı ne oldu boşanalı
Canm bosanmadan sonra sanırım 4 ay bekleme süresi vardı ablamın ondan sonra belli oldu
Eşleri ölen dul diye görünür.Evlilik soyismi devam eder. Boşananlar bekar görünüp kızlık soyismine geçer
Benim evli yazıyor
Evet kimi evli kimi dul yazıyor. Belli tarihle ilgilidir. Boşanmışlar da boşanmış görünüyor
Günlerdir burda sorup çaba sarfedene kadar git bir avukat bul detaylıca herşeyi öğren. Veya aile mahkemesine gidip sor biz boşandık mı boşanmadık mı diye 🙄
Hiçbir zaman dul yazmaz. Bekar yazar
Şuan yeni kimliklerde medeni hali yazmıyor ki resmiyetede mahkemeden 1 ay sonra düşüyor boşandıgın
Eşinle aran ne oldu eve dönebildin mi
1,469,385 soru
24,071,590 cevap
330,685 kullanıcı