0 oy
87 göst.
Diziler & Filmler kategorisinde (489 puan) tarafından

Eskıden 5 gün adet olurdum  son 3 aydır sebebsiz yere adetım azaldı sadece tuvalete gittıkce peçeteye sildikçe gelıyor  bunun sebebı ne olabılır  böyle bsıy yaşayan oldu mu 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Doktora görün bence canım

(489 puan) tarafından

Normal değil dimi

tarafından

Yani pek bilgim yok canım ama görümcem de aynı şey oluyordu yumurta rezevlerin azalmış demişti doktor seninki farklı bişey de olabilir 

(489 puan) tarafından

Gorumcen kaç yasındaydı menopoza gırdı mi pekı

tarafından

30 yaşında tüp bebek deniypr 35 e kadar girersin demiş doktor 

-Reklam-
0 oy
(68 puan) tarafından

Bende öyleydim gerçi ilk adet olduğum günden beri az ama gününde olurdum doğum yaptım adet görmeye başladım ve az az gelmeye başladı normal diye düşündüm fakat sonra hem az hemde duzensizlesti sonra neredeyse tamamen bitti ilaçla adet görüyordum az bi sekilde.  Ne yazık ki 27 yasinda erken menopoz tanısı aldım 4 ay diyet yaptım kilolu değilim sağlıklı beslenme amaçlı.. sonra da gebe kaldim 

Mutlaka doktora gidin erken menopoz başlangıcı olabilir çaresine bakın adet kanamasinin az olması vücudumuz için normal değil.. 

(489 puan) tarafından

Peki. Sen çözüm buldun mu 

(68 puan) tarafından

Yani evet geçtiğimiz ağustos ayında aldım tam tanı erken menopoz yumurta rezervi. Hiç yok artık ilaçla bile adet çok zor dedi doktorlar. Diyetisyene başladım hemen hacamat yaptirdim Eylül ayında adet sokturucu ile adet gördüm tam 1 ay sonra ekimde kendiglinden hiç olmadığım kadar adet oldum ve gerçekten vucudumun rahatladgini hissettim. Kasım ayindada kendiliğinden tam günümde adet oldum yine bol miktarda . Aralıkta günümü bekliyordum adetime 4 gün kala tesadüfen gebe olduğumu öğrendim şimdi 14 haftalik olduk :) kökten çözüm oldu benimki :)

(489 puan) tarafından

Kız bu nasıl bir mucize böyle maşallah maşallah  ya ne kadar çok şanslısın yüzde yüz menepoza girdin dedi Dr ve hacamatla yenıden adet oldun   insana rahatlama gelıyor dimi yoksa psikolojik mıdır bilmiyorum ama 3 aydır 1 gün adet oluyorum oda sildikçe gelıyor artık canıma tak ettı  ben emzırıyorum aslında  bebem 20 aylık aslında büyük yani   bıanda böyle oldum moralımde çok bozuk açıkçası napcagm bilmiyorum

(68 puan) tarafından

Belki daha emzirdigin için adetin düzene girmemiş olabilir mi 

(489 puan) tarafından

En iyi ihtimal o evet ama moralım çok boZuk asırı takıntı yapdm pekı sen doğumdan sonra acaba nolcaksın menepoza mı gırcen yoksa adete devam mı habı overler bıttı demıs ya doktor  

Bıde erken menepoza gırınce insanın basına ne geliyor en fazla kötü bsıy mı

0 oy
(441 puan) tarafından

Post yukarı cıksın

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 80 göst.
0 oy
4 cevap 181 göst.
0 oy
7 cevap 167 göst.

Kategoriler