Kızlar gözünüzü seveyim ellerinizi sürekli yıkayın maskelerini sürekli takın kalabalık ortamda çocuklarda 41 e kadar çıkıyor eğer ilaçlarını gerçekten bilen bı Dr yazarsa 3 günde geçiyor ama yetişkinler de kemikleriniz sızlıyor kırılıyor sanki aman dikkat
Influenzadan bahsediyorsaniz o yeni değil ki, hep vardı. Öldürmüyor surunduruyor mübarek
Valla ne bilmem arkadaş ilk 7 gün çocuklarım ateşler içinde yandı yandı
Dünden belli benimde kemiklerim kırılıyor bugazlarim mahfoldu offf nefesim kesiliyor valla
Evet influenza sürekli şekil degistiren bir virüs olduğu için her sene aynı değil ve aşısı da olmaz diyordu güvenilir bir doktor. O yüzden sürekli yeni çıkan virüs diyorlar galiba.
Virüs mü bilmem ama bizde çok kötü atlattık
Ateş çocuklar da yetişkin lerde baş ağrısı öksürük bir çok sey
Evet evet çocuklarım çok kötü oldu bendede mide ağrısı baş fln
Şu an ben öyleyim geçmiyo geçmiyo baş ağrısı maf etti benı Öksürmekten gogsüm kaburgalarım agrıyo
Antibiyotik de kullanıyorum 5 gün oldu ama hâlâ devam ediyor ( yaa yazıyorum yazıyorum hopp siliniyo yazılar sızdede böyle oluyo mu
Kuzum işte olay bı ilaç var antibiyotik le beraber alınan sonra iyileşiyoraun ama ben emziriyorum
Tek antibiyotik içmiyorum ki gribex artı boğaz ve burun spreyı parol hepsi bir arada verdı Doktor
Ciğerine inmiştir polikinlige gitseydin br
Acıle gittim sadece öksürükten korkmuyoruz dedı uzun sürebilirmiş öyle demişti baş ağrısı dıger ağrılar da geçer dedı ama yok devam yıne artik gitmekte istemiyorum
Rvs virüsü mü diyorsunuz
İnfruenzdan mi ne pok sa
Her ne illet ise bizi 4.5 günde yerle bir etti oğlum ateşi yükseliyor durmuyordu tam duzeldi derken bronşit olmuş smdide onun içi. Hava antibiyotik başladı tekrar :(
Cok gecmis olsun benimde kizimin sinifinda 2 cocukta cikmis influenza kizimda bugun oksurmeye basladi ateslencek die cok korkuyorum ":(
Ateşlenme den hastaneye götür ne olur ateşini bir daha çok zor düşürüyorsub
Anne babam o virüse yakalanmış annem gözünü açamıyor diyor bu koronadan beter diyor kusma öksürük ateş kemik ağrısı iştahsızlık nefes alamama terlememe
Ben ateşten çıplak yuvarlandm koridorda 🤓
Mahvoldum,benden cociklara geçti,5 yasnda çocuk basım griyooo diye bağırdı ya..
Son 2 gün de bacaklarina vurdu,tutuna tutuna yürüdü duvarlara..
Pert geçirdik biz de
Biz atlattık çocuklarım 2-3 gün ağır geçirdi sonra rahatladı benim 3 hafta olacak hala Sürünüyorum. Ölüyorum sandım bi ara
1,467,312 soru
24,042,952 cevap
329,234 kullanıcı