0 oy
406 göst.
Diğer kategorisinde (1,018 puan) tarafından

Kızlar gözünüzü seveyim ellerinizi sürekli yıkayın maskelerini sürekli takın kalabalık ortamda çocuklarda 41 e kadar çıkıyor eğer ilaçlarını gerçekten bilen bı Dr yazarsa 3 günde geçiyor ama yetişkinler de kemikleriniz sızlıyor kırılıyor sanki aman dikkat 

9 Cevaplar

0 oy
(1,803 puan) tarafından

Influenzadan bahsediyorsaniz o yeni değil ki, hep vardı. Öldürmüyor surunduruyor mübarek 

(1,018 puan) tarafından

Valla ne bilmem arkadaş ilk 7 gün çocuklarım ateşler içinde yandı yandı 

Dünden belli benimde kemiklerim kırılıyor bugazlarim mahfoldu offf nefesim kesiliyor valla 

tarafından

Evet influenza sürekli şekil degistiren bir virüs olduğu için her sene aynı değil ve aşısı da olmaz diyordu güvenilir bir doktor. O yüzden sürekli yeni çıkan virüs diyorlar galiba.

-Reklam-
0 oy
(7,051 puan) tarafından

Virüs mü bilmem ama bizde çok kötü atlattık 

(1,018 puan) tarafından

Ateş çocuklar da yetişkin lerde baş ağrısı öksürük bir çok sey

(7,051 puan) tarafından

Evet evet çocuklarım çok kötü oldu bendede mide ağrısı baş  fln

0 oy
(14,124 puan) tarafından

Şu an ben öyleyim geçmiyo geçmiyo baş ağrısı maf etti benı Öksürmekten gogsüm kaburgalarım agrıyo

(14,124 puan) tarafından

Antibiyotik de kullanıyorum 5 gün oldu ama hâlâ devam ediyor ( yaa yazıyorum yazıyorum hopp siliniyo yazılar sızdede böyle oluyo mu

(1,018 puan) tarafından

Kuzum işte olay bı ilaç var antibiyotik le beraber alınan sonra iyileşiyoraun ama ben emziriyorum 

(14,124 puan) tarafından

Tek antibiyotik içmiyorum ki gribex artı boğaz ve burun spreyı parol hepsi bir arada verdı Doktor

(1,520 puan) tarafından

Ciğerine inmiştir polikinlige gitseydin br

(14,124 puan) tarafından

Acıle gittim sadece öksürükten korkmuyoruz dedı uzun sürebilirmiş öyle demişti baş ağrısı dıger ağrılar da geçer dedı ama yok devam yıne artik gitmekte istemiyorum

0 oy
(6,685 puan) tarafından

Rvs virüsü mü diyorsunuz 

(1,018 puan) tarafından

İnfruenzdan mi ne pok sa

0 oy
(1,520 puan) tarafından

Her ne illet ise bizi 4.5 günde yerle bir etti oğlum ateşi yükseliyor durmuyordu tam duzeldi derken bronşit olmuş smdide onun içi. Hava antibiyotik başladı tekrar :(

0 oy
(584 puan) tarafından

Cok gecmis olsun benimde kizimin sinifinda 2 cocukta cikmis influenza kizimda bugun oksurmeye basladi ateslencek die cok korkuyorum ":(

(1,018 puan) tarafından

Ateşlenme den hastaneye götür ne olur ateşini bir daha çok zor düşürüyorsub

0 oy
(6,947 puan) tarafından

Anne babam o virüse yakalanmış annem gözünü açamıyor diyor bu koronadan beter diyor kusma öksürük ateş kemik ağrısı iştahsızlık nefes alamama terlememe

0 oy
(48 puan) tarafından

Ben ateşten çıplak yuvarlandm koridorda 🤓

Mahvoldum,benden cociklara geçti,5 yasnda çocuk basım griyooo diye bağırdı ya..

Son 2 gün de bacaklarina vurdu,tutuna tutuna yürüdü duvarlara..

Pert geçirdik biz de

0 oy
tarafından

Biz atlattık çocuklarım 2-3 gün ağır geçirdi sonra rahatladı benim 3 hafta olacak hala Sürünüyorum. Ölüyorum sandım bi ara 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 262 göst.
26 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yz_gulu (1,381 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 162 göst.
0 oy
9 cevap 219 göst.
0 oy
3 cevap 307 göst.
16 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yunusemrem (331 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,952 cevap

329,234 kullanıcı

...