0 oy
339 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (724 puan) tarafından

Hanımlar oğlum 3 yaşında uyku tulumu ile uyuyor gece seneye de uyku tulumu almak istiyorum ama annem büyüdü alışsın artık yorgan ile uyumaya diyor siz kaç yaşa kadar tulum kullandınız sonradan yorgana alışması zor mu olur

Bana kalsa gittiği yere kadar  tulum kullanırım çok rahat kafam rahat oluyor 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

Üstünü açıyorsa devam. sadece bez olayını bırakıp gece tuvalete kalkması zor olabilir. onun dışında bence de gitsin 7-8 yaş toglar var

(724 puan) tarafından

Üzerini açıyor zaten örtmek hıc istemiyor birde kötü uyuyor sürekli hareket halinde uyurken tuvalet eğitimi var zaten bez takmıyor tuvalete götürmesi zor olmuyor 

-Reklam-
0 oy
(701 puan) tarafından

Ben kullanmadım alısmasın diye oğlum öyle de alıstı yazın bile ustıne atmasa ayaklarında mutlaka çarşaf olur annen haklı bence 5.6 yasında tulum gıymez sonucta

(724 puan) tarafından

Üzerini örtmek hıc istemiyor tuluma alıştı evet birde gece kötü uyuyor sürekli kalkıp üzerini açtı mi üşüdü mu diye düşünmek de istemiyorum acikcasi

(2,720 puan) tarafından

Bence alakası yok alismayla. Bizim zamanımızda uyku tulumu yoktu ama ben hatırlıyorum ilkokula giderken bile annem bana üstünü açıyorsun diye kızıyordu.

(701 puan) tarafından

Ben kendi oğlumdan yola çıkarak soyledım yorganı çok sever  çocuktan çocuğa değişir tabi

0 oy
(86 puan) tarafından

Yani cocuk yorgan ortunmekte sorun cikarmiyosa uyku tulumuna gerek yok bence de. Oglum 5 yasina girecek mecburen giydiriyorum yorgani orttugum gibi uzerinden atiyo. Zaten bu sebeple uyku tulumu almistim. Ortunuyosa gerek yok diyorum ben

(724 puan) tarafından

Örtmeyi hiç sevmiyor zaten kötü uyuyor sürekli hareket halinde uyurken bende gece üzerini açtı mi üşüdü mu diye düşünmek istemiyorum açıkçası 

(86 puan) tarafından

O zaman kesinlikle almalisin. Aklim oglumda kalmiyo en azindan. Cocuk alisacak da ne olacak yani 18 yasina kadar tulum giyecek hali yok illaki bi yerde ustunu ortmeye baslicak.tulumu cikarandan allah razi olsun keske kocam icin de cikarsalar 😂

(724 puan) tarafından

:))) benim eşim de tam tersi kafasına kadar kapaatir ben açarım bogulmasin diye :) devam edicem gibi bende kafam rahat olur en azından 

(86 puan) tarafından

Aynen canim devam et :) iyi aksamlar

(724 puan) tarafından

İyi akşamlar teşekkürler:)

0 oy
(6,540 puan) tarafından

Benim kizimda 3 yasinda. Zor buldum uyku tulumunu. Giymek istemedi kiyametleri kopardi.Pahali bi marka var onun 5 yas uyku tulumu ozelligine sahip pijama takimini aldim. Suan tam oluyo seneye olur mu bilmem. 6 yas zaten en buyuk bedenleride. 

Benim annemde aynisini dedi. Ama asla ustunde ortu tutmuyo. Zaten cok hareketli yatiyo yatagin bas kisminda uyuyo sabah ayak ucu kisminda buluyorum. Daha sakin yatan bi cocuk olsa belki yorgan denerim ama suan durum bu. İnsallah 2-3 seneye daha sakin uyur. 

(6,540 puan) tarafından

Biz cok zorlandik. Agladi cikarirken zaten uyku hali. 

Ben alt ust pijama seklinde aldim. Yapisal olarak uyku tulumu ile ayni sicak tutma vs yani.

(833 puan) tarafından

O yüzden sordum bizde zorlanıyoruz o yüzden giydiremiyorum tulumu. Bahsettiğin şekil tulum bilmiyordum 

(6,540 puan) tarafından

Ergopouch marka var. Ama fiyatlari cok yuksek ben indirimden almistim yazin. Suan cok pahali. Ama cok memnunum seneye de 1 buyugunu alacagim 

(724 puan) tarafından

Serenad ben gece tuvalete kaldırınca hepsini çıkarmıyorum tulumun fermuari açıyorum kollarindan çıkarıyorum sadece ayaklarjni çıkarmıyorum zor olmuyor bence

(833 puan) tarafından

Özlem soymuş oluyoruz ya çocuk uyku sersemiyken irkiliyor. Soğuk bir de. 

0 oy
(694 puan) tarafından

1,5 yastan beri kullaniyoruz, suan 5bucuk yasinda hala kullaniyorum ustunde bisey sevmiyor huyu boyle malesef.

(724 puan) tarafından

Bende devam edicm galiba uyku tulumu çok rahat çünkü kafam rahat oluyor en azindan usumedi üzerini açmadı diye

(694 puan) tarafından

Gece tuvalete gitmez o yuzden rahatim ,gittigi yere kadar giyer yasi yokki , cok guzel ince modellerde var.Ben onyargili degilim omurboyu giymeyecek sonucta.

0 oy
(2,232 puan) tarafından

Erkek cocuklari pek sıcağı sevmiyor sıkıntıya gelmiyor iyi giymiş oğlum 3.5 yaşında denemediğim tulum kalmadı 2 yaşa kadar yok :). Kendisi çıkartıyordu hiç kullanamadik o şekilde üst baş Aca aça büyüyor...kışın artik içine içlik üstüne picama giydirip ayaklarına çorap o sekilde yatırıyorum..

(724 puan) tarafından

Tog değerleri var ya zaten canım belki aldığın kalın gelmistir oda sıcaklığına göre uygun tog değeri alsan belki sorun olmazdı 

(2,232 puan) tarafından

Yok incesinden kalinina kadar denedim ben tez yapabilirim o konuda birde ben öyle çok üstüne düşüp hassas olsun istemedim:) Rusya'da eksi 30 40 derecelerde çocuklari karda çıkartıyorlar...güçlü saglam olsunlar dayanıklı bağışıklıgi güçlü olsunlar 

0 oy
(9,920 puan) tarafından

Canım daha cocuk kucuk 5 e kadar uyku tulumu kullanabilirsin. 

(22,679 puan) tarafından

5 yaştan büyükler için de var 

0 oy
(1,221 puan) tarafından

34 yaşındayım kendime göre bulsam alırım yaaa 🤣 oğlum 3.5 yaşında üstünü ben örtüyorum o açıyo sabaha kadar aynı döngü yani benim için bir yaşı yok hasta olmasındansa kaç yaşa kadar giymesi gerekiyosa giysin

0 oy
tarafından

Vallahi benim kızım üstünü asla örtmez sevmiyor bende 1 yaşından beri kullanıyorum 4 yaşına girecek hala da kullanıyoruz büyük rahatlık en azından gece kafam rahat uyuyorum

0 oy
(22,679 puan) tarafından

4 5 yaşında oğlum. Bu yıl 2 ay içinde 1500 TL yi geçik masraf yaptım uyku tulumuna. 2.5 tog aldım bi. Kalın geldi. Giymek istemedi. Yeni 1.5 tog aldım mecbur.  Ben de uyku tulumu giydirmedigim günler 2 dakika sonra üstünü açıyor. Ben her dakika odasına gelip ortsem de yine de açacak üzerini. O derece çok acıyor. Ben örterken o tepiyor battaniyeyi. O yüzden iyi ki uyku tulumu var. Yapandan Allah razı olsun 

0 oy
(4,770 puan) tarafından

Dogdu dogali kullaniyoruz sorma 3 tasjna girecek zaten en buyuk beden giyiyo simdiden seneye napcam kara kara dusunuyorum 

0 oy
tarafından

Ben kullandım tulum ama yorgana alisamama olmadı hiç şuan 2 yaşını geçti biraz . Aksine pikeyle uyuyor hemen üstüne cekiyor eliyle uykusunda  😀 . Sanmam aliscagini bi üşüdü mü  bak gör eller nasıl gidiyor o yorgana battaniyeye 😀 bence alismazz . Bizimki tulum aramiyor evde var iki tane 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 160 göst.
22 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sude_ceylan1 (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 480 göst.
0 oy
7 cevap 256 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
13 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde prensbioglum (353 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,886 soru

24,036,692 cevap

328,953 kullanıcı

...