Benim 6 aydır tık yok, daha uzunu var mı aranızda?
Ben de 6 aydayım belirtiler var göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı falan ama kendisi gelmedi. Bu benim üçüncü bebeğim. İlki de 1 yıla yakın beklemiştim. İkincide 7 ay ya da 8 ay bekledim diye hatırlıyorum. Ama bekledikçe insan acaba hamile miyim diye korkuyor. Benim bir arkadaşım 2 yıl sütten kesene kadar adet görmedi.
Ya, o zaman benimde yaklaşık 1 sene sürebilir. Hamile olacağımı sanmıyorum 🤭 ama dikkat etmek lazım. 2 sene haa, epey uzunmuş. Ilk kızım emmedi, o yuzden 3. Ayimda adet gördüm. Bu sefer emiyor kızım. Sağlık için sıkıntı olmiycaksa gelmeyebilir 😅
Aynen canım sadece sinirlilik yapıyor biraz 😅😅 ben özledim adet görmeyi artık gelsin🤣🤣
Sende haklısın, gelsin kız o zaman:)
12 ay olmadım kızımda şuanda da 12 ay olacak ablam 18 19 ay olmadı
Ooo çok iyi olur benimde böyle olsa 😊
Yani bende sevmiyorum hiç 😂 4 senedir bir defa adet gördüm
Senelerce olmayanda var benim kırkım çıktı regl oldum
Ya, erkencik gelmiş, zor geçiyor mu ilk gunler. Benim ilk gün çok agrım olur
Evet ağrılı değil ama yoğun geçmişti
Neredeyse 13 ay oldu ve hâlâ yookkk🤣
Hadi hayirlisi, bakem ne zaman gelivercek kendileri 😂
4 aydır olmuyodum sonra gecen ay oldum bu ay daha olmadım bekliyom
Bide böylesi var tabi, ilk yıl düzensiz oluyor
2 ay oldu doğum yapalı 5 gün önce adet oldum işk doğumumda da 2. Ayımda olmuştum
Herkesin farklıymış o zaman.
Emziremedim bebeğim iki aylıkken adet oldum
Ilki benimde oyleydi. Bebekle adet zor oluyor
Benimde 6 aydır yok canım emzirince olmuyormuş bazen ondan kaynaklı heralde ama belim ağrıypr 1 aydır neyden kaynaklı bilmiyorum adet olacak gibi ağrıyor geçiyor
Aynen, bendede oluyor. Uzun zaman olmayanlar varmış, bakalim biz ne zaman oluruz
Benım oğlumda 3. Atymda oldum adet kızımda şuan iki aylık bunda daha olmadım
Ilki benimde 3 aylikken gelmişti. Bunda farklı oldu. Sen ikisindede emziriyor muydun
Evet ıkısındede emzırıyordum
Lohusaligim 40 gün sürdü tekrar 1 ay sonra oldum regl iki gebelihimde bu şekilde idi.
Ne kadar erkenci bünyen maşallah 😅
Ben şuan 5 aylık bebeğim 3 aylıktı adet gormeye başladım.ilk çocuğumda 40im çıktı adet gormeden gebe kaldım dikkat edin yani adet olmuyorum hamile kalamam diye düşünmeyin:)
Doğru, her zaman dikkat ediyoruz. Allah ısteyene nasip etsin inşallah
1,450,123 soru
23,813,302 cevap
317,954 kullanıcı