+1 oy
447 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (325 puan) tarafından

Özel günler muhabbeti çıktı aramızda tabi bu zamana kadar hiçbşr özel günde ne bi söz ne bir hediye Beklemiyorum özel gğnler hariç de yapmadığı için Pek bir beklentimde yoktu açıkcası 

Reklam çıktı şu her kadının hakkı diye güldük eğlendik o sıra dedim ki eee abla her kadının hakkı değilmiş dedim  hani bende kadınım ya dedim 

Kadın mıısn sen dedi ve o ara güldü veee benim cok zoruma gitti 

Çık ağladım hala etkisindeyim şaka  olduğunu söyledi sizce Nasıl dvranmalıyım? 

11 Cevaplar

+2 oy
(8,079 puan) tarafından

Böyle adama böyle kadın deseydin 

-Reklam-
+1 oy
(22,125 puan) tarafından

Ben kadınımda sen adam değilsin derdim 

(325 puan) tarafından

Oooo ben ona öyle deseydim Şimdiye kıyamet kopmuştuu .... Ama Cok zoruma gitti kendimi sorguladım 

(930 puan) tarafından

O sana öyle dediği anda sende bu arkadaşın dediği gibi deseydın yaa, sıcağı sıcağına 

0 oy
(2,316 puan) tarafından

Tavır al tepki göster.. 

0 oy
(474 puan) tarafından

Senin de bir kadın,bir eş, bir sevgili olarak her şeyin en iyisine, güzel sürprizlere, sevildiğini hissettirecek davranışlara hakkın olduğunu biliyor ve kendisi yapmadığı için o anı geçiştirmek için şaka yerine kaka olacak bir cevap vermiş. Üzerini örtmüş. Kendini kötü hissetmek yerine en azından bölecekler yapmaması gerektiğini söyle. Durup dururken şöyle insanları kıranlara gıcık oluyorum.

0 oy
(3,785 puan) tarafından

Ablasinin yaninda tepkini koyacaktin niye agliyosun ki erkeklerin asagilamasiyla kaidnlar kendilerini cok ezik goruyolar erkekler cok yapiyo boyle seyleri psikolojik baskiyla cirkin yetersiz hissettiriyolar bazilari cinsel olarak bile uzak duruyo ki ezik hissetsin bana mecbur oldugunu bilsin diye halbuki cirkin kadin mi olur Allah kadinin fitratini guzel yaratmis bi kere oyle bi durumda swn once kendine bak ben dunyanin en mukemmel kadiniyim hos ulan demeyi bilmemiz lazim kimse kusura bakmasin ben olsan hicte aglamazdim aksine ben bi kadinin verebilecegi herseyi verebilin ve kendisine saygisi olan bi kadinim sen once kendine bak sen bi erkek olarak verebilegi her seyi verebilir misin derim 

(8,079 puan) tarafından

Ablasının yanında değil reklamda ki ablaya hitap olarak konuşmuş 

(3,785 puan) tarafından

Tamam illa ablasi mi olmasi gerekiyo kendini savunmayi ogrenmesi lazim bu kadinlarin artik erkekler cok sinsi bazilari 

0 oy
(1,901 puan) tarafından

Oha resmen. Ettiği lafa bak. Burnunu iyice sürt

0 oy
(2,252 puan) tarafından

Yok değilim sen kendine kadın bul beni babam doğurdu derdim. Her şakanın altında bir gerçeklik payı vardır. Böyle şeylerde bedel odetmek gerekir 

0 oy
(4,558 puan) tarafından

Şaka bile olsa söylenmeyecek sözler vardır...

0 oy
(3,110 puan) tarafından

Senin adamlığına bu kadar kadın olunuyor kusura bakma der geçerim. Taş altında kalırım ama laf altında kalamam. O benim gururumu düşünmüyorsa ben hiç onunkini düşünemem

0 oy
(1,102 puan) tarafından

Bundan sonraki tavrım bu lafına göre olurddu . Yanıma gelecek elbet isteyecek beni . Bende derdim kadın değilim ya hani ben uzak dur benden diye . Bu kadar basit aglamana değmez .

0 oy
(1,419 puan) tarafından

Sen kendini adamdan sayiyorsan ben de kadından sayıyorum deseydin kız ağlayıp zirlayacaginiza ağzının payını versenize şu patavatsız adamların 🤬

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,365 göst.
0 oy
49 cevap 1,829 göst.
+1 oy
52 cevap 2,424 göst.
0 oy
12 cevap 638 göst.

Kategoriler

1,457,220 soru

23,906,182 cevap