+1 oy
1,811 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşim birkaç ay önce bir kavgada bacağıma vurmuştu, normalde çok sakin çok az sinirlenen bir adamdı ama ilk kez onu öyle gördüm. Sonrasında ise bugün çok büyük bir kavga ettik, başta o suçluydu o kadar o kadar sinirlendim ki ona sinirden onu sevmediğimi, hala eski sevgilimi sevdiğimi söyledim ama gerçek olmadığını sinirle söylendiğini biliyor o eminim yani. Beni kıyafetimden tuttu hırpaladı biraz, sonra eline sopa gibi bir şey aldı seni ölldürürüm dedi, işte bende sakin olması gerektiğini sinirden söylediğimi söyledim bu hususta haksız olduğumun farkındayım ama gelecekte bunu yapanın daha da şiddette gitmesinden ileriye gitmesinden korkuyorum ne yapmalıyım kendim de haksız olduğumu kabul ediyorum 

65 Cevaplar

+1 oy
(1,366 puan) tarafından

Benim eşim erkek haliyle bana bunu dese önce sinirden ona saldırır ertesi güne boşanma davası açarım.siddete hak vermem ama bir erkek böyle bir seyi duyunca öldürmekten beter ediyor bizim ulkede

-Reklam-
+1 oy
(6,371 puan) tarafından

Öfke anında gerçekler ortaya çıkar bunu unutmayın. 

(1,539 puan) tarafından

Tamda buna benzer yorum yaptım ++

(6,371 puan) tarafından

Psikolojide şu vardır. Öfke anında ağzımızdan çıkanlar sakinken aklımızdan geçenlerdir. Tartışırken Hakaret edersin de bu cümle çok ağır her insan için. Böyle cümleler sarfeden insana ne sevgim ne saygım ne de güvenim kalır. 

+1 oy
(23,828 puan) tarafından

Bu kadar sorunlu ise evliliğiniz ayrılın. Empati yapıyorum eşim bana böyle bir şey söylese muhtemelen onu boşardım boşamasam da uzun süre karı koca ilişkisi evlilik olmazdı. Kendinde söylüyorsun normalde sakindir diye. Eşine hak vermiyorum ama durumun anormalliğini söylüyorum eşin sana aynı şeyi söylese idi ne yapardın. Bence yanlış yapmış sevmiyorsan bende seni istemiyorum deyip yol verecekti. 

+1 oy
(150 puan) tarafından

Sen eşini tahrik etmişsin .Bence eşinden suç bulmuyorum k.b bütün suç sende Bana,eşim eski sevgilimi seviyorum derse eğer s.kt.r g.t o zaman derdim evden kovardım  ve asla almazdım eve .Kavga sebebi ne olursa olsun

+1 oy
(7,881 puan) tarafından

Bundan sonra o adama kedi olsan fayda etmez. Anladığım kadarıyla adamı seni dövmesi için dilinle zorluyosun.

Sakin erkekleri genelde kadınlar bu hale getiriyor. Bazen ağzına da etsem sakinliğini korusun diyorsunuz peki siz neden hiç sakin kalamıyosunuz.

+1 oy
(8,792 puan) tarafından

Büyük ayıp etmişsin. Sanırım eşim bana bunu söylese baya vururdum insanın gururunu inciten bir laf. Asla aklımdan çıkmazdı. Büyük bir yıkım. Bence bu lafın geri görüşü bile yok. En doğru laftlar kavgada söylenir.

+1 oy
(1,251 puan) tarafından

Eşinin yaptığını savunmuyorum ama sende tahrik etmişsin kavga da bile soylenmicek bazı şeyler vardır yaaa senin ki.o hesap olmus

+1 oy
tarafından

Sen şuan gelecekte ki şiddeti düşünüyorsun eşinde seninle geleceği var mı yokmu diye düşünüyordur 😒 

+1 oy
(1,878 puan) tarafından

Çocuk yoksa derhal boşan. Hiç bekleme. İnan sizden olmaz. Çocuksunuz muhtemelen daha. Kocan da seni dövmeye giderek de dozunu arttırmaya devam edecek. Acı gerçekler malesef 

+1 oy
(306 puan) tarafından

Bir erkeğe bu söylenir mi Allah için biraz akıl 

+1 oy
tarafından

Adamın güvenini yerle bir etmişsin. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Sen bunu bı anlık dedin ama ilerde tartışmalarda yüzüne vura vura derse şaşırma. İyi bir özür dilemen gerek. Eşiminden böyle bişe duymaktansa benim değil herkese geçerli ölmek daha iyi gibi. Küfür hakaretten daha yıkıcı ağır olmuş. Ciddiyetini var sen hesap et.

+1 oy
(1,494 puan) tarafından

Ödül mü vermesi gerekiyordu? 

+1 oy
(831 puan) tarafından

K.bkma ama kendi elinle eşinin sana şiddet uygulamasına sebep olmuşsun kim olsa delirir yok sinirden söyledim gerçek değil vs. Çok saçma bir ergence davranış eşin yanlış diyemem ama adam delirmiş 

+1 oy
(622 puan) tarafından

Bence senin eski sevgiline karşı içinde birşeyler bitmemiş ki daha evlilikte bile onu seviyorum diyebiliyosun yalanda olsa her şakanın altında bir gerçek vardır eşin sana aynısını dese sen tutar boşarsın biraz öfkeylede olsa herşeyi düşünerek hareket etmek ve konuşmak gerek ilerde en ufak tartışmada karşına çıkar bu dedigin kelime 

+1 oy
(4,400 puan) tarafından

Tebrikler evliliğinizin geri kalanını şüphe içinde geçirecek eşin. Eşini şiddette meyil eden sensin. Şiddeti savunmuyorum ama eşine hak verdim 👍

+1 oy
(1,081 puan) tarafından

Eşini savunmuyorum kesinlikle ama ben eşin olsam bundan sonra sana tavrım aynı sekilde olmaz ve seni yatağıma bile almam ..bir kadın olarak diyorum eğer eşim bana böyle birşey demiş olsaydı kesinllikle biterdi ve onu çok sevdiği eski sevgilisinin yanına gönderirdim .

+1 oy
(803 puan) tarafından

Allah aşkına kavgada eski sevgilin nasıl aklına geldi. Sevmiyorum desen neyse de eski sevgili ne ya

+1 oy
(1,284 puan) tarafından

Kim kabul eder bu lafi? Cidden kendiniz normal misiniz ki adamların yaptığını sorguluyorsunuz? Kocanda eski sevgilisini özlediğini söylese sen napardin ah canım kocam ben ararım onu gelir seni teselli eder mi diyeceksin? Evliliğinizin içine etmişsiniz tebrik ederim artık huzur beklemeyin

0 oy
(4,786 puan) tarafından

Konu ne olursa olsun bu kadar büyük kavgalar yapılmaması lazım hem çocuk varsa onun sağlığı için hemde binada gürültü kirliliği için, herseyin de bi adabı var eski sevgiliyi karıştırdın sence bunun sinirle söylendiği umrunda mı unutmayıp o an aklından geçirdin şimdi de eşin unutmayacak. Sanki zafer kazanılıyo ufak tartış sonra bi süre konusma tamam ya sonunda barışacaksanız biye bu kadar abartı 

0 oy
(15,129 puan) tarafından

Boğaz kırk boğum kırkında da mı ne diyorum ben diye takılmadı o laflar. Eşin suçlu evet ama sen bin kez daha suçlusun.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 806 göst.
20 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,554 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 88 göst.
+2 oy
8 cevap 290 göst.
18 Mart 2025 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 785 göst.

Kategoriler

1,472,713 soru

24,114,768 cevap

333,182 kullanıcı

...