+3 oy
446 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,662 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bebeler uyudumu benim suan ikiside uyuyor 🤗🤗🤗

Şükür sabahtan beri kicim koltuk gördü 🫣🫣🫣 

Çok yoruldum ama deydi 🫠🫠🫠

Birde Sabah erkenden uyanıp kocama poğaça hamuru yaptıra bilirsen yarında 3.4 tepsi poğaça yapıp buzluğa aticam  🤔🤔🤔 

Yuppi yarın babamda geliyor benden iyisi Yok 🥳🥳🥳🥳🥳

Taze çayım var buyurun 🫶🫶🫶🫶 

image

6 Cevaplar

+1 oy
(4,760 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Postların hızına yetişilmiyo 😁 afiyetle yemek nasip olsun ağız tadıyla hep birlikte 

(6,662 puan) tarafından

Keyfim yok kafamı dağıtmaya çalışıyorum çaktırma 😞😔😞😔 oturup hüngür hüngür ağlıyasim var 

(4,760 puan) tarafından

Sen çok güçlü bi kadınsın ❤️

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Eline sağlık cnm afiyet olsun

(6,662 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm 

+1 oy
(525 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım.

(6,662 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm 

+1 oy
(6,419 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu ablam elhamdülillah benim kız uyudu misafirlikteyiz birazdan kalkarız yaptığın börekleri görünce iştahım açıldı eve gidince bende bı poğaça hamuru hazır edeyim yaww size şimdiden afiyet olsun ve ellerine kollarına sağlık ☺️🩷❄️💜😋

(6,662 puan) tarafından

Bol keyifli sohbetleriniz olsun inşallah cnm 

Bende eşime dedim Sabah yarım saat erken kalka bilirsek eşime yoğurmasini istedim 

(6,419 puan) tarafından

Teşekkürler ablam benim kız uyudu der demez uyandı yaw cadı 😂 bide hadi bakalım kolay gelsin sizede ablam 🙃✨💜

0 oy
(400 puan) tarafından

Ohh ellerine sağlık kaç gündür yapacam diyorum üşeniyorum afiyet olsun canım 

(6,662 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm gel beraber olsun 

0 oy
(4,764 puan) tarafından

Aleykum selam bacim eline saglik cok guzel gorunuyolar da ben seni kiracak bisey mi yaptim acaba genelde postlarina yaziyorum pek cevap vermiyo gibisin 

(6,662 puan) tarafından

Valla farkında değilim canim kusura bakma lütfen normalde cevap vermemezlik yapmam gözümden kaçmış 

(4,764 puan) tarafından

Oyle mi yok bende alinganlik yapmis olabilirim hani demek istedigim bisey yaptiysam helalleselim bu ara bende pek iyi degilim kirar uzer birinin hakkina girerim diye de korkuyorum o yuzden yazmak istedim 

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 867 göst.
2 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,662 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 675 göst.
13 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 557 göst.
21 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,780 soru

24,035,340 cevap

328,896 kullanıcı

...