+1 oy
952 göst.
Diğer kategorisinde (6,341 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız 🤗🫶  

UZUN OLDU AMA OKUYUN LÜTFEN YA 🫣🫣🫣

Ben hiç iyi değilim kendimi kullanılmış gibi hissediyorum yada kuruntu yapıyorum inanin bilmiyorum zaten benim hayatıma normal insan pek girmiyor bunun farkındayim istisnalar hariç bunu yazmaniza gerek yok farkındayım 😞😞😞 

4.5 yıldır görüştüğüm arkadaşım var hastanede tanıştık eşlerimiz de çok iyi anlaştı toprağa hamileydim o ara doğumumuz bile ayni gün oldu aynı odada yattik  ben elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım evladının ameliyatlarinda cenazesinde iyi gününde kötü gününde hep yanımdaydim bilenler bilir ben minnetsiz biriyim başımdan o kadar olaylar geçti toplasak 10 parmağı geçmez araması neyse dedim onunda sıkıntılari vardır soğukluk koymadım araya ama yalan yok gelmesini bekledim ilk doğum yaptığım zamanlar gelmek istedi ama parasını ben çekeyim istedi nerden anladım işte gelmeyi çok istiyorum ama param Yok filan saydı bende bendede Yok suan dedim uzun bir süre aramadi oğlum 11 gün kuvezde kaldı 1 kez aradı fazla uzatmayim neden kullanılmış hissettiğimi yazayım gecen bizden 4 bin lira para istedi su gün  ödeme yapmam lazım dedi bende duruma göre haberlesiriz dedim ama kesin veririm diyemem dedim o hafta eşim çalıştığını alamadı bende elindekini vermek istemedim çünkü benim hastane olaylarim bitmiyor biliyorsunuz elimde para bulundurmak zorundayim geçen oğlumu virüsten hastaneye yatırdık biliyorsunuz 7 gün fanusun içinde kaldi nefes alamadı hastaneye yattigimiz gün 2 bin küsur telefon faturasi  gelmiş odermisin dedi kanka oğlumu hastaneye yatırdık elimi bos birakamam kusura bakma nolur dedim 7.8 gün hiç aramadi sormadı sonra aradı ağız ucuyla çocukları sordu benden Aralık sonuna kadar bilezik istedi açık açık veremem olurda ameliyat olursam cocuklara bakıcı tutucam eşim yanımda kalacak çalışamayacak onlar benim güvencem dedim  benim eşim günlük yovmiye sistemi çalışıyor evet güzel kazanıyor ama çalışmadığı gün cepten gidiyor para alamıyor 2 gün oldu aradı 750 istedi bende hesabımda yok dedim ve eşim bana kızdı hayralo karı sen bankasında haberimmi Yok dedi kendini kullandiriyorsun dedi ve bu benim içime ö.küz gibi oturdu birde aradığı Zaman önden müsaitmisin diye sorma yok pat diye görüntülü arıyor saat fark etmeksizin 

SAMİMİYETİNİZE GÜVENEREK DÜŞÜNCELERİNİZİ İSTİYORUM HANIMLAR KURUNTU YAPIYORSAMDA BUNU DİREK SÖYLEYİN LÜTFEN 🤗🤗🤗

35 Cevaplar

+2 oy
(3,905 puan) tarafından

Kocan doğru söylemiş sen bankamısın,

(6,341 puan) tarafından

Haklı olduğu için birşey diyemedim 😔

-Reklam-
+2 oy
(9,030 puan) tarafından

Seni zaten amacı oysa dahi kullanamamış çünkü fırsat vermemişsin bence iyide yapmışsın diğer nedenleri bilemem ama faturasını ödeyemeyen telefon kullanmasın az bir faturada değil üstelik üst üste ne kadar arkadaşında olsa para istemek bana yanlış geliyor çok elzem bir durum olur belki derim, hoş ben annem ve kardeşinden bile isteyemem oda ayrı konuda velhasıl bence arana mesafe koy yoksa bu isteme durumu bitmez 

(6,341 puan) tarafından

Daha önce çok verdim canim günün dede ödedi ama işi düşünce araması zoruma gitti eşimde en son bana patladı oda dokun du azıcık 😔😔

(9,030 puan) tarafından

Verdiğini yazmayınca alamadı sandım bir iki tamamda bu kadarı fazla eşinde haklı Büşra 

(6,341 puan) tarafından

Evet sonuna kadar haklı o yüzden birşey diyemedim 😔

0 oy
(927 puan) tarafından

Bir değil iki değil bence kuruntu değil ve alamadığında aramayı da kesiyor 

(6,341 puan) tarafından

Alınca da bir daha ihtiyaçi olana kadar aramıyor pek eşi eşimi arayıp parayı yolluyor 

(927 puan) tarafından

Yani görünen köy kılavuz istemez miş 

(927 puan) tarafından

Yani kaldı ki o kadar sıkıntı çektin hala da bitmiş sayılmaz insan herşeyi geç böyle zamanlarda borç istemeye bile çekinir 

0 oy
(2,943 puan) tarafından

Bilmiyorm canm ama bana biraz tuaf geldi yani bu miktar gun gectikce cogalmis ve her reddetmene ragmen isteme devam etmis.bence mesafeni koyma zamann gelmiste gecmis bile.

(6,341 puan) tarafından

Gerçekten de öyle 

0 oy
(3,792 puan) tarafından

Yeni dogum yaptınız zaten saglik sorunları da yasadiniz sürekli arayıp demoralize edecek birini hayatınızda bulundurmayin ben olsam aradığında açmam hatta engellerim ulaşamasin. 

(6,341 puan) tarafından

İnan benimde açasim yok 

0 oy
(11,610 puan) tarafından

Kullanmamış ki, yani kendini kullandırtmamışsın zaten olması gerektiği gibi. Ama arkadaşın baya bi yüzsüzmuş

(6,341 puan) tarafından

Bu saydıklarım dan önce çok verdim canim onlara istinaden öyle düşündüm geri ödüyor ama işi düşünce araması zoruma gitti

(11,610 puan) tarafından

Boşver o zaman bidaha ararsa açma derim

(6,341 puan) tarafından

İnan açasim yok zaten 

0 oy
(1,305 puan) tarafından

Fırsat vermemene çok sevindim fırsatını bulsa seni böyle tavuk gibi yolarmış canım benim böyle insanlarla çok muhatap olmamak gerekiyor ben şahsen 10 yılda arkadaş olduğun birinden asla alıp bir kuruş bile para istemem niye minnet edeyim ki sonuçta benimle arkadaşlık kuruyor diye bana para vermek zorunda da değil çok ayıp çok kötü bir durum Bir de şöyle bir laf vardır kimin lafı bilmem kendi akrabasından ister ister kendi akrabası vermedikten sonra elalemden istemeye başlar demek ki kendi çevresine o kadar bıktırmış ki artık kendi çevresi vermiyor sana sarmış bence Uzak dur irtibatını da kes böyle tiplerle muhatap olunmaz ya kendini düşürürsün yazık günah

(6,341 puan) tarafından
+1

Sonuna kadar haklısın teşekkür ederim cnm 

0 oy
(4,667 puan) tarafından

Şimdi canım bu arkadaş olarak bakmamış sana ben bundan nasıl para koparirim diye bakmış sende vermemissin iyi olmuş kocan haklı seni para olarak görmüş yani bence ilişkini kes boylelerinle 

(6,341 puan) tarafından

Kesicem canim

0 oy
(3,780 puan) tarafından

Her şerde bir hayır varmış senin ihtiyacın olmasaydı o sürekli isterdi geride alamazdın mümkünse engelle o seni gerçekten kullanıyormuş  

(6,341 puan) tarafından

Hakkını yimeyim aldığını gününde hep ödedi ana hep ihtiyaçi olduğunda aradı 

0 oy
(1,459 puan) tarafından

YNi onun silmek için neyi bekliyorsun

0 oy
tarafından

Allah'tan aramista istemiş evine gelmemiş canım.evini bilip gelse hiç çıkmaz. Senin hayır dediğin halde her seferinde aramasıda garibime gitti ya yüzsüz yada hasta. Kocası var çalışıyor o ödesin. Evine falan sakın sokma uzaklaş.

(6,341 puan) tarafından

Şuan için Uzak illerdeyiz Allahtan

0 oy
(4,976 puan) tarafından

Gerçek arkadaşın olsaydı şuan senden para bilezik istemezdi diyorum. Eşin hakli seni banka gibi kullanmak istemiş, sen para verseydin eminim bir daha ki para isteme zamanı geldiğinde seni arardı canim

(6,341 puan) tarafından

Daha önce verdim canim tamda dediğin gibi oldu hep

(4,976 puan) tarafından

İnsanlardaki rahatlığı anlamıyorum, bir böyle olmadık 🤣

0 oy
(1,012 puan) tarafından

Kullanmaya çalışmış da zaten vermemişsjn niye kullanilmis hissediyorsun ki engelle gitsin ayrica

(6,341 puan) tarafından

Daha önce çok verdim 

0 oy
(21,937 puan) tarafından

Sizinle para mevzusu dışında iletişime geçmemiş ki az veya çok ne alırsam hesabı habire para istemiş ayrıca aile bireyi olmayan birinin yol parası bilet beklentisi bana aşırı saçma geliyor annem babam kardeşim geliyor olur parasını vereyim diyeyim ama arkadaşım sen bilet alırsan geleyim diyemez bence geç olmuş ama en azından farkına varmışsın ve büyük maddiyatlı bir şey vermemişsin en azından 

(6,341 puan) tarafından

Saha önce çok verdim canim günün de geri de aldım ama sadece ihtiyaçi olduğunda araması zoruma gitti 

(21,937 puan) tarafından

Ayrıca demeden geçemeyeceğim bir insana neden 2 bin telefon faturası gelsin ki üstelik bu faturayı ödeyecek de durumu olmayan birinin nasıl bu kadar yüksek faturası olabilir 

(21,937 puan) tarafından

İşte işine yariyorsun diye arkadaşlık etmiş hiçte gerek yok. Ki insan senin durumunda olan birinden bir şey istemeye utanır herkesin bütçesi kendine sonuçta hastane işleri sağlık sorunları senin daha çok paraya ihtiyacın olabilir olmasa da böyle bir halinde başkasının maddiyatını düşünemezsin 

0 oy
(3,335 puan) tarafından

Sonuna kadar okudum şuana kadar kadına para vermemis olmana şaşırdım bu kadar idrara rağmen tebrik ederim :) şaka bı tarafa o kadınla ilişkini kes belliki sende para olduğunu biliyor koparmaya çalışıyor sakın evine falnda alma her şeyi yapacak birine benziyor engel at gitsin

(6,341 puan) tarafından

Çaktırma daha önce verdim günün de aldim ama sadece ihtiyaçi olduğunda araması zoruma gitti bu hastane olaylarında yanında olmadığı için kırıldım ondan vermedim  en eşimde bana patladı 

(3,335 puan) tarafından

Kurtarmissin en azından neyse sen irtibatı kes muhatap olma iş altın istemeye bile gelmiş ne arsizlik 

0 oy
(6,446 puan) tarafından

Kusura bakma abla ama cidden her araması maddiyat üzerine olmuş, para varsa dostluk para yoksa dostluk yok hesabı olmuş 😕

(6,341 puan) tarafından

Gerçekten öyle cnm 

(6,446 puan) tarafından

Mesafe iyidir abla 

0 oy
(406 puan) tarafından

Burda hemen hemenn bütün postlarinizi görüyorum abla kesinlikle kuruntu yapmıyorsunuz gayette para için sizi ariyor o yüzden arkadasliginizi bitirmeniz daha iyi bence

(6,341 puan) tarafından

Bitirdim canim daha açmam telini 

(406 puan) tarafından

İyi yptn abla Rabbim bizi iyi insanlarla karsilastrsn inşallah 🥰🥰

0 oy
(3,989 puan) tarafından

Hem para almaya çalışmış ki sıkışık olabilir anlarım ama insan önce evladını sorar vs kesinlikle eşin haklı 

(6,341 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm 

0 oy
(524 puan) tarafından

Bana biraz tuhaf geldi senide kullanmış gibi para için arıyor Sanırım eğer sana karşı arkadaş olarak görseydi sana para ve bilezik için aramazdı sen  En iyisni yapmışsın eşin bu konuda haklı Bide arkadaşlığını kes derim senin kararın tabi 

(6,341 puan) tarafından

Eşim sonuna kadar haklı

(524 puan) tarafından

Evet haklı sen bencede Arkadaşlığı kes abla Ararsa açma Gerekirse numarasını sil dersede kayıtlı değil mi diye telefon değiştirdim de uydur geç 

0 oy
(1,497 puan) tarafından

Kendini hiç kullandirmamişsin. İyi niyetinden defalarca faydalanmaya çalışmış . Anladığım kadarıyla sürekli para istemek için aramış. 

(6,341 puan) tarafından

Gerçekten öyle oldu 

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 725 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 421 göst.
2 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,170 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 308 göst.
29 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (381 puan) tarafından soruldu
+2 oy
29 cevap 1,468 göst.
3 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde anne34 (5 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,265 soru

23,895,064 cevap

321,982 kullanıcı

...