Bunlardan hangisi yakışır yada baska bı tarz mı olmalı
Bence ikinci foto
2 yada 3 olabilir
Gülçin senmisin canm
Yok ismim gökçe
Bunları beğenemedim ben zevk meselesi tabi☺️ cam çerçeve içinde 3 lü tablolar hoşuma gidiyor hep ama almak daha bana da nasip olmadı nedense beğeniyorum sadece:)
Aslında bende emin değilim bambaşka bi tarz da olabilir cam çerçeve olanlarada bakıyorum evet onlarda güzel oluyor kolon var bnm koltuğun arkasında ortadaki kolana gelcek şekilde alabilirim aslında sana da nasip olur inşallah :)))
2 ve 3 dışındakiler uymaz gibi
Kesinlikle 3 derdim . Birde salonun çok güzel koltukların hangi cins kumaşı vs açıkça yazarmisin canım. Ben de alacağım nasip olursa bu tarzlar ne diye geçiyor. Kumaşı filan iyi demi kadife kumaşları pek önermiyorlar.
Koltuklarım in kumasini bende biturlu bilemedim teddy, bukle falan diye düşünüyorum internette baktığımda başka şeyler yazıyor
Kumaşından çok memnunum
Teşekkür ederim arastirayimm
parmak izi yada gunrsli gibi olan . mega reryon magazasinin urunleri cok guzrl. benim bu da hediyeler kapinda dan
Teşekkür ettim
Bu tablolar genelde hiç görüldüğü gibi gelmiyor almadan önce muhakkak fotoğraflı yorumlara bak
Evet dikkat edicem
Ben en çok iki numaralı olanı beğendim
Bu tarz daha güzel gider sanki canım . Yine tabiki zevk meselesi. Senin attiklarindan sonuncusu güzel
Ayyy ikincisi çok guzelmis
İkinci birde uyuyor koltuklarınla
4 ve 1 olabilir 3 üde olabilir Renk Olarak uyumlu 2 sakın Alma Koltuklarla uyumlu değil o yüzden 1 3 4 tablolar renk olarak uyumlu
İkinci bence diğerleri çok ağır
Kesinlikle 3. Olur bence
2 güzel canm
Çok anlamsız değil mi bunlar?
:D zaten sürrealist tablolar anlamsız anlamsız gibi yani
1,472,670 soru
24,114,180 cevap
333,132 kullanıcı