+1 oy
475 göst.
Diğer kategorisinde (548 puan) tarafından

image

Kızlar bu kahveyi kullanipta kilo veren var mı 

8 Cevaplar

+2 oy
(1,558 puan) tarafından

Ben bu zayiflama kahvelerinden çok ictim ve şuan kalp sorunuyla uğraşıyorum %95 bu kahveler yüzünden oldu 

(548 puan) tarafından

Anladım cnm geçmiş olsun 

(3,825 puan) tarafından

Bu zayıflama çayları kahveleriyle insanları mahvettiler ya bide fenomenlere reklamlarını yaptırıp daha çok satılmasını sağlıyorlar. Ah Esma geçmiş olsun canım:(

(1,558 puan) tarafından

Doktora söylemedim korkudan 😀 herkesin kafamın üstünde bekliyor kahveden çıkmasını 

Resmen inşallah başka birseydir de kahveden değildir modundayim

(3,825 puan) tarafından

Yani umarım hiç bişey yoktur diyelim de daha temiz olsun güzelim❤️

(1,558 puan) tarafından

Pamuk.ipligi sen kimdin :)yine isim değişmişsin sjsj 

Eserimo sen değilsin dimi :)

İnşallah birsey çıkmaz ama olacak rağmen iki gün önce yine fenalaştı:(

tarafından

Yaa neden olduğunu araştırıyorlar mı esmoş:( bende iki kutu var bir pakette çay var bi iki içtim sonra cesaret edemedim eşim aktardan almıştı ama sonuçta paketli zayıflama çayı işte. 

(3,825 puan) tarafından

@Esma25 benim yavrum ya doğru bildin.☺️ diğer  ismimi bi kaç arkadaş kötü şeyler çağrıştırıyor dediler haklı buldum değiştirdim😅 

(1,558 puan) tarafından

İşte şuan dahiliye ve kardiyoloji araştırıyor, 11inde eko randevusu var aslında  dahiliye erkene al dedi ama başka randevu yok bekliyorum öyle 

Valla ben tövbe ettim zaten ben bir tanesini içerken sürekli çarpıntı yaşıyordum 

(1,558 puan) tarafından

İki gidik aklım var eserimom onuda sen alma bari sjsj

(3,825 puan) tarafından

Aklını severim , gitmesin dur şimdi. :) 

İnşallah ciddi bi sorun çıkmaz güzelim be. Çay-kahve harici yaşadığın ciddi boyutlu şeyleri de göz önüne alırsak hepsi birleşmiş de olabilir tabi. ❤️‍🩹

tarafından

Rabbim şifa versin canım inşaallah kalıcı bir çözüm bulurlar. 

Bi de açlıkla karışıyor çarpıntı. Ben de atıcam da duruyor bir köşede 😂

(548 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım cicikus atma o bitki çaylari bana gönder olmaz mı 😐

tarafından

Valla canım başta düşünmüştüm birine vermeyi ama kimseye sebep olmak istemem kusura bakma vicdan azabından biterim bir şey olursa. Sanki bana bişey olmasın diyip başkasına vermiş gibi

(548 puan) tarafından

Yok sen ver bişey olmaz bana 😊dolap uygulaman varsa ordan ver bana kız lütfen ya

tarafından

Zaten yokta kız benden de dışardan da alma ciddiye al bence basit değil içeriği. Geçen bir feno mu ünlü mü ne o da matcha çayını aşırı tükettiğinden operasyon geçirmişti 

@pamukipligi kristal tablo yapan sen miydiin😂

(3,825 puan) tarafından

Evet kuzu bendim hala yapıyorum😅 o kadar minik ki taşlar ancak ilerliyor. Ee bide çocukla ancak kaçabilirsem salonda masada duruyor gidip işliyorum. 🥰

tarafından

Haklısın canım seninki de büyüktü zaten ama sonu güzel olacak 😍 ay geçen sene almadığıma pişman oldum baya zamlanmış ya. Dün birisi puzzle tablo hediye etti de tekrar bu kristal aklıma geldi heveslendim favoriledim bekliyorum yarın maaş yatınca belli olur😂 ama ben sabit masada bırakamam nasıl yaparım bilmiyorum belki altına mukavva alırım kaldırırken bozulmasın diye

(3,825 puan) tarafından

Keşke video atma olsa burda:) puzzle a sabrım daha az benim çabuk sıkılıyorum bunda yerleri belli diye kolay oluyor hemde çok zevkli kuzu. Evet büyüktü benim ancak biter heralde. :))

Altına mukavvaya gerek yok aslında yapışkan ince kumaş gibi bişeyin üstünde. Kaldırabilirsin öyle ama garanti olsun diye mukavva dersen olur tabi. Benim oğlan pek ellemiyor gözünün önünde durduğundan umursamıyor sanırım ondan ben ortalıkta bırakıyorum bide salon kapalı orayı kışın pek kullanmıyorum. ☺️

tarafından

Ben de senin gibiyim puzzleda kafa kullanmak lazım ama bu tam kafa dağıtmalık😁 benim öyle bir masam yok canım kullanmıyoruz diye kaldırdım mutfak masasında veya odaya masa açıp yapıyorum böyle şeyleri. Teşekkür ederim canımm inşaAllah alırsam da atarım sen de at bitirince ben hatırlarım😁😍😍

(3,825 puan) tarafından

Ay tamam inşallah beni böyle hatırlamış olmana bile sevindim🌸💕

-Reklam-
+1 oy
(4,777 puan) tarafından

Sen bilirsin ama ben inanmıyorum bunlara kendine sıkı bi diyet programı yap çayla olacak iş mi bilemedim

(1,558 puan) tarafından

Bobrek ustu bezlerinin testinde hemoliz yazıyor 

Ohhh valla güzel:) kolay gelsin Allah kolaylık versin

(4,777 puan) tarafından

Allah şifasını versin canım sağolasın ❤️

(548 puan) tarafından

hücresinin parçalanma sürecine (erken kırmızı kan hücresi parçalanması) tıbbi olarak hemoliz adı

Googleden baktım böyle yazıyor 

(6,323 puan) tarafından

Esma’m o kanı tekrar vermen gerekiyor. O tüpde hemoliz oluşmuş. Alan kişi tüpü aşağı yukarı yapmamış büyük bir ihtimalle. Bence bugün git ver. Kan almaya git durumu anlat onlar yeniden barkod çıkarırlar. 

(1,558 puan) tarafından

Bugün nasıl gideyim o kanı doktor sabahın 8inde vereceksin demisti sabahın köründe yollara düşmüştüm 

Daha randevuye  4 gün var o zaman gideyim:( 

0 oy
(7,099 puan) tarafından

Yemen'e icmene dikat etsen belki daha iyi verirsin 

(7,099 puan) tarafından

Ben bu aralar spor yapamiyorum inşallah bende gelirim o rakamlara 

(548 puan) tarafından

Arada şok diyette yaptım hergun bir saatlik Leslie bol su kahve bitki çayları ,ekmek hamur işi makarna pilav yok tabi arada kacamakta yapiyorum 

(7,099 puan) tarafından

Şok diyet nasıl oluyo cnm bnm pek bilgim yok pilav bir iki kaşık yerim makarna yemem abur cubur bulundurmam evde :)🤣

(548 puan) tarafından

YouTube de şok diyet yaz görürsün  şok diyet çabuk kilo veriyorsun acil kilo vermek isteyenler için fln işte 

(7,099 puan) tarafından

Tmm cnm bakiyim bı 

0 oy
(3,825 puan) tarafından

Bangır bangır haberleri yapılıyor. Sosyal medyada paylaşımlar yapılıyor bu zayıflama kahveleriyle çaylarıyla alakalı denk gelmediniz mi? Araştırın sağlığınızla oynamayın. 

0 oy
(175 puan) tarafından

Bunu kullanıp da memnun kalan kimse görmedim ki bunlar zaten başlı başına vücuda zararlı bundan yüzlerce de kahve yapıp içsen boğazını tutmadığın sürece maalesef kilo verilmiyor fenomenler bile kahveyi  övuyorlar ama kilo veremeyip Bıçak altına yatıyorlar sırf para uğruna övüyorlar Ama zayıfladıkları yok

(548 puan) tarafından

Anladım cnm teşekkür ederim 

0 oy
(6,958 puan) tarafından

Bunun yerine tarcinli kahve ic onu cok oneriyorlar

(548 puan) tarafından

Tarçınlı su bitki çayı içiyorum kahveyi denemedim daha 

(6,958 puan) tarafından

Anladim canim forx5 kahve icmistim gecen sene verdigim kilolari geri aldim ondan en guzel bildigin yol ölcülü yemek hareket etmek

0 oy
(5,761 puan) tarafından

Bunlar sadece istahi keser ama yaninda fazla kafeinden kalp rahatsizliklari, karaciger rahatsizlari cikar. Kilo vermek kahveyle degil yeme icme duzenini duzeltmekle olur. Tavsiyem kullanmamaniz olur.

0 oy
tarafından

Bunlar geçici çözümdür kahveyi bıraktığınız an geri alıyorsunuz kiloları. Ek olarak da türlü hastalıklar çıkıyor ortaya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 127 göst.
+2 oy
6 cevap 181 göst.
0 oy
6 cevap 137 göst.
0 oy
4 cevap 92 göst.

Kategoriler

1,470,042 soru

24,081,004 cevap