0 oy
82 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (19 puan) tarafından

Merhaba  hayırlı cumalar 8 ayı geçti kızım var geceleri çok gazlanıyor sürekli. Uyanıyor ağlıyor karnını geriyor saat başı kalkıyor ne yapmam gerekiyor???

3 Cevaplar

0 oy
(1,491 puan) tarafından

Ama 8 aylık bebekte gaz probleminin çoktan geçmesi lazımdı. Bence doktora götür,  altında yatan başka sebepler olabilir. 

(19 puan) tarafından

Ek gıdaya geçince oldu hiç bilmem 3 saat uyuduğunu 

-Reklam-
0 oy
(14,727 puan) tarafından

8 aylık bebekte gaz sorunu varsa altta başka sorun vardır reflü alerji gibi bence bir Dr kontrolü yaptırsanız faydası olur

(19 puan) tarafından

Bebekken aşırı kusuyordu ek gıdadan sonra geçti galiba bişey dokunuyor yediklerinden

(14,727 puan) tarafından

Aşırı kusma varsa reflü var ilaç kullanmalı 

(19 puan) tarafından

Kusma ek 6 7 aylıkken geçti reflü şurubu kullanıyorduk o zaman

0 oy
(594 puan) tarafından

Canım ek gıdayı uyutmadan 2 saat önce yedir hazmedemiyordur gece ögününü benim 9 aylık ben öyle yapıyorum ayaklarını iyi giydir gaz bizde bile oluyor zeytinyagı kat çorbalarına faln yedirirken 1 çay kaşıgı ilk defa yedircegin şeyleri gece deneme benimki şuan diş çıkarıyor ondan uyumuyor ama ben geç yedirip yatırdığım zaman hazmedemiyor bunu anladım en az 45 dakşka geçsin 2 saat geçemzse bile 

(19 puan) tarafından

Yatmadan önce yedirsemde aynı yedirmesemde bende anlamadım zeytinyağını hergün veriyorum 

(594 puan) tarafından

Gaz değildir belki benim kızımda çok huzursuz geceleri aglıyor sürekli diş çıkarıyor basen kendini sıkıp büyük abdestini yapamadıgı zaman ben clinikid masaj jeli aldım onu ayaklarının altına ve bileklerine sürüyorum hemen yapıyor

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 135 göst.
+1 oy
15 cevap 167 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.
22 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,542 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 138 göst.

Kategoriler

1,465,196 soru

24,013,088 cevap

327,870 kullanıcı

...