+1 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Doğum için yatırdılar demiştim. Sabah 7 den beri suni sancı verdiler ama gece 12 de bile açılma sıfır. Sezeryan için yalvardım Çünkü çok hırpalandım ama 24 saat geçmesi lazım dediler. kızlar sorum şu yarın doktor gelirde açılmam bir kaç cm varsa suni sancıya devam mı eder yoksa kararıma uyup sezeryana mı uyar. Sistem nasıl oluyor yardımcı olur musunuz

17 Cevaplar

+2 oy
(68 puan) tarafından

Ayy ben anlamıyorum yaa benim hiç ağrım yokken beni kendi isteğiyle sezeryana almıştı doktor ve ben hala avcısını çekiyorum keşke normal doğum olsaydı 😭

(163,205 puan) tarafından

nasi aci cekiyon🤔

(68 puan) tarafından

Ameliyat yerim acıyo meselaa karnımın içi açıyor

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Bebeğe bağlı kalp atışları normalde suniye  devam ederler. Düzensizlik varsa sezaryena alırlar 

tarafından

Benim öyle oldu 20 saat sancı çektim bebeğin kalp atışları düzensizleşti sezaryene aldılar hemen 

tarafından

Ben sezeryan tercih edersem

tarafından

tercihe bağlı yapmıyorlar maalesef 

tarafından

Devlet normal doğum üzerinden ilerler kolay kolay sezaryen almıyorlar 

0 oy
(805 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun çok zor beklemek bende açıklık sorunu 2 doğumda da yaşadım sabah girip gece çıkardım yada gece girip ikindi ancak 2 doğumda böyle oldu sezeryan yapmıyorlar kolay kolay 

0 oy
(7,508 puan) tarafından

Resmen işkence çektirmişler sana 😟 Allah yardımcın olsun

0 oy
(1,714 puan) tarafından

Açılmayi kolaylaştırmak için yatma surekli otur kalk sanci girdiginde çömel bekle sanci çıktığında kalk ve yürü yattigin surece acilma olmasi cok zor sabah acilman hala yoksa sezeryana alir. Buyuk ihtimal

(1,762 puan) tarafından

Eğer fitil verdilerse yürütmüyorlar.

(1,714 puan) tarafından

Ben fitille dogum yaptim yurumekten kastim koridorda değil yatagin yaninda ebe bana boyle soylemisti

(1,762 puan) tarafından

Bana onu da yaptirmadilar 

0 oy
(125 puan) tarafından

Bende ilk oğlum da 24 saat hem süni sancı hemde sancım vardı çektim açılmam sadece 2 satim tek oldu en son güçüm kalmadı yalvardım sezeryan için hemen kabul ettiler iyiki de oldum çünkü bebeğim doğunda hem şişmiş tı hemde morarmış tı Allâh senin de yardım cın olsun Sağ salim kucağına alırsın işallah

0 oy
(29,842 puan) tarafından

Hayırlısı ile kucağına alırsın inşAllah süreç zor gerçekten 

0 oy
(1,762 puan) tarafından

Sezaryene alırlar. Aynısını yaşadım. Normal doğum istiyordum. Fitil ve suni sancı verdiler. 24 saat sonra iki cm acilmam vardı. Sezaryene aldılar. Ama suyum da gelmişti. 

0 oy
(1,152 puan) tarafından

Canım ben ordan pilates topu isteyip onunla hareketler yapmıştım öyle doğdu kızım 

0 oy
(3,402 puan) tarafından

Sümmesebila yesserahu 

Bunu oku sürekli. Doğum anında okunması gereken ayet. Allah yardımcın olsun 

0 oy
(1,292 puan) tarafından

Karnınıza ve bacaklarınıza düş baslıgıyla ılık su tutun ılıksuya oturun gerçekten çok faydası var benımkıdd oyleydı ıkı saatte 8cm acılma oldu bu dediklerimi yaptım

(580 puan) tarafından

Bu dedikleriniz iyi geliyor gerçekten 

0 oy
(163,205 puan) tarafından

allah yardimcin olsun

0 oy
(438 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun.

0 oy
tarafından

Kız o esnada nasıl telefon var elinde bende 13 saat suni sancı ve nst bağlıydim doğum odasında ama telefon filan yoktu bende sende nasıl izin verdiler 

tarafından

Canım yeni yeni görüyorum bazı yorumları malum bebek falan.. telefonu almadılar herkesinde telefonu yanındaydı. taa ki sezeryan için ameliyathaneye indiğimde hemşireler alıp bekleyen eşime vermişler 

0 oy
(3,706 puan) tarafından

Canim durumun varsa imza ver git ozelde dogur canina yazik nasip isi bu 

0 oy
(1,541 puan) tarafından

Beni zorla iki gün suni sancı verip dogurttular birde doğum çok kötü geçti sonrası iyilesemedim

0 oy
(239 puan) tarafından

Açılma için ananas yiyin veya ananas suyu için çok faydası oluyormuş,bnde kontrole giderken meyve suyu içmiştim bide sağlıksız siz düşünün :) kahvaltı yapmamistjk simit meyve suyu almış eşim ve meyve suyu ananasliyms aklıma da geldi çok içmedim yarım paket anca doktor direk doğuma aldı 36. Hafta da 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 267 göst.
26 Mart 2022 Diğer kategorisinde HicKimse. (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Eylulyy2 (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 280 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Kasimcicegiii (1,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 781 göst.
8 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melike☺️ (1,695 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,559 soru

23,898,648 cevap

322,251 kullanıcı

...