+1 oy
194 göst.
Moda kategorisinde (15 puan) tarafından

Arkadaslar benim regl tam kanamaya 2 gün kala kahverengi lekelenmeler ile olur. Sonrada tam başlar.tam basladikta sonrada 6-7 gün sonra biter. 

Tam başlamasına 5 gün kala kan testi verdim. Negatif. Bu artık kesin mi demektir. yani sadece yumurtlama öncesi ve yumurtlama günü ilişki oldu. Geç döllenme olacağını sanmıyorum. Çok çok çok üzgünüm.

3 Cevaplar

0 oy
(500 puan) tarafından

Ben adetime 6 gün varlen test verdim negatifti adet olacağım gün verdim pozitifti

(15 puan) tarafından

Okadar sinirlerim bozuldu ki. Dokunsan aglayacagim gözlerim doluyor. 

(500 puan) tarafından

Herşeyin vakti saati var canım. Seni anlıyorum ama bazen çok istediğimiz şeyler sınavımız olabiliyor. Bizim öyle oldu. O yüzden vakti saati geldiğinde sağlıkla hayırlısıyla nasip olsun canım

(15 puan) tarafından

Teşekkür ederim çok hakli oldgunu biliyorum. İşte engel olamiyorum

(500 puan) tarafından

Kafandan atmaya çalış stres de gebeliği engeller. Kafanı dağıtacak şeylere yönel. Doktorlar sıkıntı görmüyorsa vaktini bekliyordur canım. Bu gece senin için de dua edeceğim.

(15 puan) tarafından

Teşekkür ederim. Sağlıklı günler diliyorum. 

-Reklam-
0 oy
(15 puan) tarafından

Başka yorum yapacak olan varmı acaba

0 oy
(672 puan) tarafından

Uzulme sabr et kan varmedim ben bilmem ama bende ilk kez gec dollenme yasadim.adetim 4 gun gecti test yaptim neqatifdi 8ci gun neqatifdi 14 gun doktora gittim ultrasonda bakti yumurtaliklarin hazir bu gun yarin adet olursun dedi adet sokturucu yazdi sonra eve gelirken bi daha test yaptim aninda pozitif oldu.yani Rabbimin her turlu mucizesi vardir sabr et dua et insallah en kisa zamanda sende sevinirsin 

(15 puan) tarafından

Geç döllenme olsaydım eğer hastalığına yakın tarihlerde ilişkiye girmiş olmam gerekirdi. Fakat en son yujrtla günü ilişki oldu. O yüzden geç döllenme olma olasılığı maself yok.  Önceki hamileliğimde 6. Gün kala kaset test negatif ti 2 gün kala pozitifti. Busefer beş gunkala kan verdim çıkmadı. Artık ümidim yok. Bu aşırı umitsizm

(672 puan) tarafından

5 gunmu var adetine adetin gecmeden nasiil boyle umidsiz oluyorsun canim bekle daha 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 166 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde Kebelekk2 (80 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 135 göst.
30 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Bhrfth (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 192 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.