+1 oy
869 göst.
Diğer kategorisinde (986 puan) tarafından

Bulasikliginiz varmı, yoksa makineye koyar kalanı da yıkayıp hemen kurular kaldırır mısınız, bulasikligim var ama tezgahın üstünü boş seviyorum karar veremiyorum . Sizler nasıl seviyorsunuz

30 Cevaplar

+3 oy
(5,482 puan) tarafından

Bulasiklari elde yikayip bi de kurulayip kaldiracak kadar bu hayati sevmiyorum malesef makina doldumu kasik ciksa tezgahta bekler hic donup bakmam 

(2,164 puan) tarafından

Bu ben 😂

(5,482 puan) tarafından

Akilsiz basin cezasini simdi cekiyorum ama kollarim omuzlardan kiriliyo resmen gecmeyen bi agri dizlerim simdiden basladi ve surekli yani 

(2,164 puan) tarafından

Ben banyo tuvalet yıkayınca 2 gün kalkamıyorum 😂 çünkü baba evinde hiç bir şey yapmadan dana gibi yatıyordum alışmadık totoda don durmuyor hdjdj

(5,482 puan) tarafından

Aksine ben baba evinde bi fenaydim ki evde herkes calisirdi ev isleri bendeydi aksam eve gelen yine yumusatici kokutmis heryeri diye kizarlardi annem evlenince faturalar yari yariya dustu dedi 😂

(54,155 puan) tarafından

evlenince ev isi ve yemek yapmaya baslayan ben ☺️

-Reklam-
+2 oy
(1,091 puan) tarafından

Ben bulasiklik sevmiyorum canım o yüzden bu yeni çabuk kuruyan bulaşık matlari var ondan aldım gerçekten cabukta kuruyor üstündeki . Hemen onun üstüne koyup çok uzun süre kalmadan kaldırıyorum hepsini 

tarafından

Koku yapmıyor mu nerden aldınız 

(1,393 puan) tarafından

Plastik al bez olan işe yaramıyor ben plastik olandan kullanıyorum koku filan yok

(1,091 puan) tarafından

Valla canım yaklasik üç dort aydır kullanıyorum hiç koku yapmadi orda kuruyan bulasiklarim daha güzel oluyor hatta damlacık falan kalmıyor iz kalmıyor. Yıkanabiliyorda zaten 

(1,091 puan) tarafından

Ben trendyoldan almıştım memnunum canım 

(1,741 puan) tarafından

Ayneen bende cok memnunum. Nefret ediyordum bulasikligimdan bide iki katli Allahim bi yer kaplar hangi akla hizmet en kocamanindan alirim ki. Mat aldim kurtuldum mis gibi valla yika kaldir tertemiz arkadasin dedigi gibi cok cabuk kuruyor bulasiklar çokta şık duruyor. Kaynanam bile cok begenip kendine de aldi 😁

(1,091 puan) tarafından

Benim kaynanamda ondan istiyordu ben ondan önce aldım daha görmedi düşünceli bir kayınvalide olsa kendime alırken ona da alırdım ama kusura bakmasın artık 😅 gelip görünce ayy bende bundan istiyordum der 😅 bende linkini atarım😅😅😂😂

(1,741 puan) tarafından

Hahaahaj 🤣 kiz gelince kaldir bari ayip olmasin 😁

(1,091 puan) tarafından

Ayy mübarek gece gunahada girmek istemiyorum ama 😂 canım valla haketmiyor. Bir tane birşey almisligi yok evime dört sene olacak evleneli evlenirken tek mobilya alındı onuda küçük altınları verdim odestik. 😂 Herşeye çok saçma gerek yok diye diye kapadı defteri. Üstelik ben bu kadına yine dua etsin anneler gününde hediye alıyorum 😅

(1,741 puan) tarafından

Aaa hem kızdım hem üzüldüm şimdi. Evet haketmiyormuş gercekten 🤣 şey yap o zaman sana gerek yok de 🤣 şaka bi yana üzülüyorum böyle şeyler duyunca. Helede anne olduktan sonra hiç hak veremiyorum sonucta oğlu yaşıyor insan evladı en iyisini kullansin ister. Ama maalesef oluyor böyle şeyler 

(1,091 puan) tarafından

Ben artık dalgaya vuruyorum canım ya napalim Allah muhtaç etmesin öyle insanlara diyelim. Görünüşte bir sikintimiz yok iyiyiz çünkü ortada somut bir kötülük yok sagolsunlar sadece değer vermeme olayı var. İcimden ne hissettiğimi anlayamiyorlar eşimin ailesi diyorum saygı göstermeye devam.😊 Ama böyle şeylerde ufak tefek intikam almaya çalışıyorum kendimce o yüzden o matı o gelirse en üst köşeye koycam 😅😂

(1,741 puan) tarafından

Hahaha cok masum duygular cok masum bi sitem bence ☺️

(1,091 puan) tarafından

😊😊

+1 oy
(6,777 puan) tarafından

Hiç sevmiyorum tezgah üstü bulaşıklik çöp kovası deterjan sürekli kullanmasam ketılı bile kaldırırım 😂😂😂 

Bulaşıklar icin 2 .3 tane ayrı havlu bezim var ona ters ceviriyorum kaldırın ca güzel yıkayıp petek üstünde kurutuyorum  🤗🤗

+1 oy
(1,492 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benim var , bulaşık az olunca elde yıkıyorum. Bulasiklar kuruyunca yerine koyuyorum. Bulaşıklığı da dolaba koyuyorum. İhtiyaca göre çıkarıyorum yani. 

0 oy
tarafından

Vardı kaldırdım havlu üstünde kurutup kaldırıyorum ama bulaşık kurutma matları var ondan alacağım koku yapmıyormuş

(1,791 puan) tarafından

İyi araştır canım ben aldım iğrenç çıktı 

tarafından

Ya nerden aldın

(5,440 puan) tarafından

İkeanin çok güzel tavsiye ederim

(2,570 puan) tarafından

Ben Trendyol aldım yaklaşık 1 yıl olacak çok memnunum 

(1,791 puan) tarafından

Trendyol benimki kötü çıktı valla

0 oy
(6,631 puan) tarafından

Bende bulaşıklık felan yok canm direk makineye atıyorm elde yıkancağıda hemen yıkar kaldırırım

0 oy
(24,199 puan) tarafından

Var ama koyduğuma pişmanım maşallah hiç boşalmıyor 

0 oy
(163,479 puan) tarafından

yok suan💃💃💃💃💃

0 oy
tarafından

Yıllardır kulanmam bı ara bulaşık matı aldım onuda attım gitti hmen yıkar kurular kaldırım 

0 oy
(1,917 puan) tarafından

Ben bulaşıklık kullanmıyorum evyenin kenarında düz yer varya eğimli oraya koyuyorum , istedigim zaman da kurulayıp kaldırırım, plastik metal ekstra bsey gerek gormuyorum zaten cogu bulaşık makineye gidiyor bulaşıklıga gerek yok bence

0 oy
(54,155 puan) tarafından

bulaşıklik olmadan olmuyor plastikte cok cikiyor o yuzden duruyo hemen kaldirmam süzülür kurur oyle 

0 oy
(3,471 puan) tarafından

Evet var benim 

0 oy
(5,440 puan) tarafından

Bulaşiklik değil de mat var benim 

0 oy
tarafından

minik bir şey var, bulaşıklık denmez. makinede yıkanmayanları ya da makineden ıslak çıkanları koyarım. tezgahı zaten küçük kalabalığa gerek yok

0 oy
(602 puan) tarafından

Ben kaynanamla yaşıyorum ev kalabalık bir ev ve giderkerimizde eski olduğu için giderlerde tıkalı o yüzden bulaşık makinası çalışmıyor bende hemen kurulayıp kaldırıyorum benim sizin gibi bi bardak bir fincan da değil çay içsek bi koca tepsi bardak çıkıyor yemek yesek tezgah doluyor bulaşık 2 saat dinlenicem desem dinlendikten sonra mutfağa girsem cinnet geçiriyorum benim nadiren bulaşıklarım birikir 24 haftalık hamileyim 16 aylık oğlum var nadiren akşam bulaşıkları sabaha kalır başka türlü o kalabalığa rağmen tezgahım hep boştur yıkar kurular kaldırırım

0 oy
(1,083 puan) tarafından

Bulaşıklığın altındaki tepsiyi kullanıyorum ben. Suyu süzülünce kaldırırdım. Hamileyken makine de kullanmıyordum, kurulayıp kaldırırdım hemen, sonra senin zorun ne kızım dedim kendime. Makineye geçince kurulama alışkanlığım da yok oldu. Ama işi biter bitmez o tepsiyi de kaldırırım. Tezgahım çok küçük, kalabalık olsun istemiyorum. Sadece yağım ve tuzum var tezgahta

0 oy
tarafından

Hayır yok tezgah üstünde hicbisey sevmiyorum 

0 oy
tarafından

Kesinlikle olmalı ki yeni mutfak yaptırsam bile musluğun sağına köşeye yaptrip ona özel yer alan olmasi lazım 

0 oy
(2,764 puan) tarafından

Bulaşıklgm yok elde de hiç bir şey yıkamam ne varsa makinaya girer 

(1,393 puan) tarafından

Plastikler yamulmuyor mu

(2,764 puan) tarafından

Yooo şimdiye kadar hiç birşey yamulmadı

0 oy
(1,393 puan) tarafından

Bulaşık mati var. Kim çocukla direk yıkayıp kaldırabilir ki

İlgili sorular

0 oy