+2 oy
446 göst.
Diğer kategorisinde (1,164 puan) tarafından

Ayy kızlar günlerdir çok hastayız hastalıkta gün geçtikçe geçeceğine aksine artarak çoğalıyor nasıl bir şeymiş bu … Önce Ulaş oldu sonra benle eşime sattı hastalığı şükür ki o biraz kolay atlattı ama öksürüğü ara ara devam ediyor  eşimde çok kolay atlatıyor onda da sadece öksürük kaldı  ben ölüyorum. Bağışıklığım ne kadar düşükmüş ya … Neyseki teyzem var yanımda valla grip oldum öksürük oldum ateşim çıktı süzülüyorum resmen ağır geçirenler var mı benim gibi ? 

18 Cevaplar

+1 oy
(4,303 puan) tarafından

Evet maalesef bu öyle bir hastalık. Normalde kızım grip falan olunca hic ateslenmezdi bu sefer 3 gün düşmedi ateşi hastanede bile düsuremedik. Onun arkasından ben oldum yatak döşek bütün kemiklerim ağrıyordu serum yedim anca öyle toparladim. Nerdeyse bir ay oldu öksürük daha yeni geçti geceleri uyutmuyordu

(1,164 puan) tarafından

Benim eşimle oğlumunda öksürüğü kaldı ben 4 gündür falan yatak döşek yatıyorum bir bugün doktora gittim baktım kötüye gidiyor antibiyotik yazdı hani geçirebilirim zannettim ama geçmiyor benim oğlumda 1 gün ateşlendi neyse ki o kadar dirençli değil ama çok zormuş 

-Reklam-
+1 oy
(1,187 puan) tarafından

Rabbim şifalar versin canım zencefil kara biber bal ye öksürüğün geçer 

(1,164 puan) tarafından

Kız içim dışım zencefil zerdeçal bal oldu inan tarçınlar elmalar karanfiller nasıl bir illetse dedim antibiyotik içmeden geçireyim ama geçmedi bugün doktora gittim 2 li antibiyotık yazdı 

(1,187 puan) tarafından

Okadar mi canım ya hiç yakalanmadik şükürler olsun inşallah ta yakalanmayiz antibiyotik le geçer ama canım 

(1,164 puan) tarafından

İnşallah yakalanmayın çok dikkatlı olun 

+1 oy
(10,900 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım 15 gündür hastayım geçmiyo başım aşırı şiddetli şekilde ağrıyodu öksürünce öksürmekten kaburgalarım ağrıyo artık ilaçlara başladım da bıraz azalma oldu sersem gibiyim 

(10,900 puan) tarafından

Hiç sorma yaptım ama sen bana sor Allah'tan yine annem yardım etti ama maf olmuştum hocayı önceden ayarladıgım için iptal da edemedım şükür mevlid bitti bende bittim🤭

(1,164 puan) tarafından

İlaçlara başlayarak akıllılık etmişsin ama ben geç kaldım bak mahvoldum  keşke bunlara beklemeden doktora gitseydim 

(10,900 puan) tarafından

Keske canım insan geçer diye bekliyor ama hâlbuki her geçen gün daha beter oluyo antibiyotik olmadan asla geçmiyo benım daha tam gecmedı bile kulaklarım hâlâ kapalı kendı konuştuğumu kendim duyuyorum sürekli uğultu şeklinde kalp atıyo sankı sessizlik olunca

(1,164 puan) tarafından

Ayy aynısı bende duymuyorum bağırın diyorum bana eşim gıcık oluyor :D bende başladım antibiyotiğe inşallah şifa olur 

(10,900 puan) tarafından

İnşaAllah canım şifa olur hepimize ❣️❣️🤲

+1 oy
(6,453 puan) tarafından

Ben ben ah ah bacım kaç serum taktik bana ben bile sayısını unuttum sizede çok çok geçmiş olsun 🥹💜❄️🩷

(6,453 puan) tarafından

Benim eşim hemşire tüm ekipmanlar evde de var o yüzden takabiliyor ama durumun çok ağırsa hele ateş varsa serum takmaları lazım bence 😕

(1,164 puan) tarafından

Ateşim geçti ama halsizlik antibiyotik bitince iyileşmezsem hastaneye giderim artık ne kadar şanslısın maşallah 

(6,453 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah kardeşim benim tekrardan çok çok geçmiş olsun gülüm ❤️

(1,164 puan) tarafından

Çok sağol bebeğim ❤️❤️

(6,453 puan) tarafından

🩷❄️💜🙃

+1 oy
(7,310 puan) tarafından

Ben 2 haftayı geçti daha iyileşemedim. Tat yok,koku yok 3 kilo verdim yemek yiyemez hale geldim 🥹

(7,310 puan) tarafından

Ben öldüm sandım kız ilk günler oturdum ağladım kesin öleceğim bu acının başka açıklaması olamaz diye 😂😂

(1,164 puan) tarafından

Bu ben bende helllik aldım herkesten ben gidiciyim galiba diye ya sürekli uyuyorum 😂

(7,310 puan) tarafından

😂😂 evet ya o kötü nerede nasıl uyuyacağım belli olmuyor yığılıp kalıyorum

(1,164 puan) tarafından

Kız sen iyi dayanmışsın 2 çocukla senin önünde saygıyla eğiliyorum 

(7,310 puan) tarafından

Hala toparlayamadım ama çok şükür tek tesellim çocukları iyileştirmem oldu eşim sağ olsun işten geldikçe baktı bize

+1 oy
(512 puan) tarafından

Malesef Aynı bende de oldu ve daha anca kendime gelebildim hepimiz perişan olduk Ailecek hele prematüre bebeğim daha çok ağır geçirdi Zor atlattı eşim büyük oğlum iyi ama benim öksürüm vücut ağrılarım devam değişen bişi yok cidden Herkesde böyle aciler Hastaneler bu şikayetle dolu Allah'ım kimse hasta olmasın 😔sana Tavsiyem Bal zencefil karabiber karıştır Her gün sabah akşam bı kaşık yiyin öksürügu geçiyor çocuğunuzu Da ayağına limon sürüp öyle yatırın iyileşir çabukca hem şimdiden Geçmiş Olsun 🥰🙏

(1,164 puan) tarafından

Amin ya kimse yakalanmasın çok zormuş çok koz içimiz dışımız zencefil zerdeçal bal oldu valla inan ben de öyle atlatabileceğimi zannettim baktım olmuyor bugün doktora gittim artık verdiği ilaçlar ağrılarımı hafifletti benimde sağ tarafım suratımın felçli gibiydi ağrıdan uyuyamıyordum çok teşekkür ederiz ❤️

(512 puan) tarafından

Daha anca Fayda eder İlerle zamanda kendini gelirsin ama çok zor gelirsin ben 25 gündür ağrıdan Öksürmekten Kalkamadım çocuklarıma bile bakamadım Bu sene çok hastalandık cidden Kolay mi geçti derseniz hayır zor geçtik ben Bal zencefil karabiber yedim öyle hafifledi genede önermek istedim size Bu arada rica Ederim 🥰🙏

(1,164 puan) tarafından

Bugün 4. Günüydü işte baktım olmuyor doktora gittik antibiyotıksız geçmiyormuş 

(512 puan) tarafından

Evet Devamlı kullanın umarım bi an önce çabukca toparlanır siniz 🥰

+1 oy
(4,935 puan) tarafından

On günü geçti canım bizimde bizde bnı şehir dışı bursa yapalım dedik ulu cami çok kalabalık dı orada kaptık ben öksürmek ten uyuyamıyorum oğlum kızım iyileşti şükür eşimle ben fenayız daha iğne olucam artık ciğerlerim kopacak öksürmekten

(1,164 puan) tarafından

Bende oğluma antibiyotikle iburamin verdim birde grintuss verdim öyle atlattı biraz var öksürüğü ama iyi toparladı şükür eşimde öksürük kaldı ben yatak döşek yatıyorum günlerdir en son baktım olmayacak doktora gittim bende ilaç verdi yüzüm ağrılardan felç gibiydi böyle öksürük zaten çok kötü boğazım tahriş oldu göğüs tarafım bitik oldu seni çok iyi anlıyorum aynı hastalığa yakalanmışız size de çok geçmiş olsun canım inşallah bizde bir an önce atlatırız 

(4,935 puan) tarafından

Aynı durumdayız benim eşim bide haftaya perşembe burun ve sinüzit ameliyatı olacak inşallah iyi olur Rabbim bu mübarek günde hastalara şifa versin inşallah bide senin eskişehir den ev alma işi vardı ne oldu

(1,164 puan) tarafından

Miras davamız vardı biraz uzamiş şimdilik uzadı :/ 

(4,935 puan) tarafından

Hayırlısı olsun canım yine gerek olursa yardımcı olurum her yeri bilirim

(1,164 puan) tarafından

Bende öyle dedim abla hayırlısı olsun dedim bir an heveslendim böyle ama Allah güzel bir yol çizmiştir elbet her şey zamanında güzel diyerek :) çok teşekkür ederim ❤️

0 oy
(1,484 puan) tarafından

Bizde ailece hastayız. Once yeğenim ve kızım oldu sonra annem,  sonra ben, kardeşin , eşim.  Hepsinde kırgınlık var ben ölüyorum sanki. Sinüzit ayrı bir dünya zaten. 

(1,164 puan) tarafından

Çok bulaşıcı ya bir anda gerçekten size de çok geçmiş olsun 

0 oy
(4,688 puan) tarafından

Bağışıklıkla ilgili değil bence cnm etkilendiğin grip domuz gribi bence bizde 2 aydır hastayız sürekli tekrarlıyor öksürük kaldı bizde geçmiyor neler denedim neler hiçbirşey fayda etmiyor 

(1,164 puan) tarafından

Bende bugün en son doktora gittim baktım bitkilerle tedavi edemeyeceğim doktorun verdikleri bir nebze etki gösterdi antibiyotiğe başladım hani hasta olan bir insan da değilim ben aslında bugün muayene olmayı bile unutmuşum inan stetoskopla falan o derece 😂 inşallah iyileşince tekrarlamaz çok zormuş annemlerde geçirdi 1 aydır omlarında yeni yemi hafifliyor ya 

0 oy
(1,139 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım.❤️ Eşim de bu ara işyerinde herkes hasta uzak duruyorum küçük çocuk var benden uzak durun diyip kovuyorum diyor. Herkesten duyduğum ağır geçiriliyor baya bende tırsıyorum valla böyle duydukça o yüzden biraz insanlardan izole yaşamaya calisiyoruz ama tabi ne kadar dikkat edersen et yine de buluyor. Umarım bian önce geçer seninde canım. Allah'tan yanında yardımcı olabilecek teyzem var diğer turlu daha da mahvolurdun.

(1,164 puan) tarafından

Çok sağol bebeğim ❤️ kız valla yataktan zor kalkıyorum inan baktım olmayacak bugün gittim doktora beşiği ilaçlar bir nebze iyi geldi aman yakalanmayın çok dikkatli olun benim eşimde çok dikkatlidir ama bizde teyzem ilk geldi biraz dışarı çıkalım dedik of önce oğlum oldu sonra biz teyzem olmadı şükürler olsun elim ayağım oldu canım teyzem valla iyi ki var 

(1,139 puan) tarafından

İlaçlarla daha iyi toparlarsin canım inşallah ❤️ iyi canım aman teyzene geçmesin inşallah ☺️😊

0 oy
(6,327 puan) tarafından

Ay bende dünden çok kötüyüm salgın mı bu hayatımda böyle öksürük görmedim Rabbim şifa versin hepimize 🦋

(1,164 puan) tarafından

Amin canım amin direk doktora git asla kendisi geçmiyor 

(6,327 puan) tarafından

2 gündür hastanedeyim ya geçmedi hâlâ

(1,164 puan) tarafından

Geçmez geçmez kesinlikle benimde 4. Günüm geçmesi gerekirken tavan yapıyor 

(6,327 puan) tarafından

Allah yardımcımız olsun inşallah❤

(1,164 puan) tarafından

Amin ❤️

0 oy
(302 puan) tarafından

Evet biz variz ailecek hastayiz bir haftadir hala gecmedi 

(1,164 puan) tarafından

Allah Şafi ismiyle şifa dağıtsın bizlere çokl zormuş 

0 oy
(1,090 puan) tarafından

Oğlan hastaydı serum falan verdiler hala hasta bende dünden beri yerimden kalkmıyorum çok kötüyüm nefes alamiyorum

(1,164 puan) tarafından

Ben Ulaşı iyileştirdim de doktora götürmeden kendimin perti çıktı yeminle 

0 oy
(6,561 puan) tarafından

Ayva kaynat suyunu iç öksürüğe bite bir

(1,164 puan) tarafından

Kabuğuyla mı 

(6,561 puan) tarafından

Evet cnm üzerine geçecek kadar su koy   rengi koyulasinca altını kapat süz ic boğax ağrısına balgama birebir benim kızım oksurunce hep bunu veririm öksürüğünu kesiyor 

(1,164 puan) tarafından

Benim oğlumda da grintuss kullandım bitkisel olan şuruptan o iyi geldi ama tabi hala biraz var şimdi uyuyor ama yarın da ona vereyim çok teşekkür ederiz 

(6,561 puan) tarafından

Ver cnm boğazı yumuşatır her öksürdugun zaman iç   Rabbim şifa versin 

(1,164 puan) tarafından

Amin canım çok sağol 

0 oy
(14,999 puan) tarafından

Bizde ailecek olmuştuk en ağır ben geçirdim eşim de ağır ama mecbur ayakta durdu 

Acil de iğne vurduşsr 3 cü günü öyle rahatladım 

(1,164 puan) tarafından

Bende 4 gündür bitkisel olarak tedavi etmek istedim kendimi baktım geçmiyor öksürük ciğerlerime indi bugün doktora gittim de antibiyotiğe başladım eğer geçmezse bende hastaneye giderim artık önüme mi yapacaklar ne yapacaklar bilmem çok kötü bende evde en ağır geçirenlendim :( size de çok geçmiş olsun çöp zormuş 

0 oy
(11,905 puan) tarafından

Domuz gribi olmuşsunuz sanırım :(  çok geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin 

(1,164 puan) tarafından

Ayy gözdem ölüyorum vallahi ya babasıyla oğlunun bağışıklık maşallah güçlüymüş beni yerle bir etti sağol bebeğim 

(11,905 puan) tarafından

Ah kıyamam 🙁 insan öocuk hasta olmasın yeter diyor ama yetmiyor gerçekten anneler hasta olmamalı 

(1,164 puan) tarafından

Kız teyzem olmasa evde hayatım kaymıştı ya Allah razı olsun ondan elim ayağım oldu kadın ya valla 

(11,905 puan) tarafından

Allah razı olsun ondan ona bulaşmasa bari 😀

(1,164 puan) tarafından

O ağzını yüzünü sabunluyor ilk o ulaşka ilgilendi hatta ben bile o kadar haşır neşir olmadım teyzem deydi sürekli hastayken ama ona bulaşmadı şükür tabii bütün hastalığı ben almışım 😂

0 oy
(2,587 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım benim.

Çocuğun hastalığı nasıl başladı.

Benim kızımda sabah kustu biraz. Ateşlendi. Sonra ateş düşürücü verdim şükür hemen düştü bidahada olmadı. Kusması da olmadı. Doktora götürdüm hemen ama yinede. Muaynesinde kötü görmedi doktorda. 

Salgın mı diş mi bilemedim salgın olsa kesilmezdi şikayetleri diye düşünüyorum ayy ay bu hastalıklar. .ama boğazları kızarmış ve sesi tıkanık gibi hafiften griplik hissi var. 

Hırıltısı şuanlık yok

0 oy
(7,341 puan) tarafından

Benim üç çocuğumda hastalandı daha toparlanamadılar dün gece bu saatlerde hastanedeydik

Sürünüyorum anlayacağın 😷 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 525 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Damlayaz (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 417 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 212 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Elif222222 (65 puan) tarafından soruldu

Kategoriler