0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından

İkiz gebeligim var kalp atışlarını dün duydum çok şükür 7 haftalık  bugün ama sabah kalktığımda peçeteye sildikce açık kahve rengi akıntım geliyor doktora yazdım progestan günde bir alıyordum günde üçe çıkardı korkuyorum bu lekelenmelerden selametle atlatan oldu mu istrihat ediyorum ayaklarıma yastık koyup uzanıyorum hiçbirsey yapmadım Sabahtan beri iyi olurum degilmi dua edin lütfen bu hayırlı günlerde rabbim herkesin yardımcısı olsun 

1 cevap

0 oy
(461 puan) tarafından

Hic korkma ama yinede bu hastaneye git orda daha iyi önlem alicaklardir 

(135 puan) tarafından

Doktoruma ulaştım canım progestani 3 e çıkardı kullanicam inşallah kazasız belasız atlatrim

(461 puan) tarafından

İnşaallah canım maşallah ilk çocuk dimi ikiz bebek zor olur ama çok güzel bi duygu 

(135 puan) tarafından

Cnm ilk değil zor gebe kalıyorum aksine evledigimde ilk bebegimde boş gebelik yaşadım kürtaj oldum 8 haftada sonra çocuğum olmadı 3 sene oğlum Allah'ın izniyle mucize gibi oldu oğlum 6 yaşında 1 sene denedik olmadı doktor klomen başladı Kasım'da kimyasal yaşadım aralığın sonunda kendim aldım kullandım ikiz olmuş çok sevindim ama lekeler insanın canını sıkıyor annemde ikiz getirmiş annemin halasida çift yumurta ikizleri ama tek değil 

(461 puan) tarafından

Rabbim hayırlısıyla kucağa almayı nasip etsin çok dua edicem hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle su içmmeyi ihmal etme doğurdum sonunda ikizlerimi postunuda görürüz inşallah 

(135 puan) tarafından
+1

İnşallah ağzına sağlık rabbim duysun kazasız belasız sağlıkla inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun 🌷

-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 67 göst.
21 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Azrasudd (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gbpgbp (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde Pasakizz (906 puan) tarafından soruldu
0 oy