+2 oy
495 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (6,491 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız günaydın gününüz aydın olsun inşallah ♥️ ☺️ 

Ben bu sabah erkenciyim kalktım çocukları doyurdum babalarinin kucağına attim işlerimi yaptım balkonumu merdivenleri sildim 15 20 gündür silinmiyor du 2 kere su yapmak zorunda kaldım 🤯🤯 

Son posta Çamaşır attim makinaya bitti çamaşır işim şükürler olsun 3 gündür çamaşır yıka as topla katla artık midem bulandı kıyafetten 🫢🫢🫢  

Akşama yemek isimde tamam 🫶🫶 tek isim  minik savaşçımin kalça ultrasonu  ve beyin ultrasonu var öğleye kadar da onu hallederim gelince çocuklari satar bir güzel uyurum 😂😂😂

image

19 Cevaplar

+3 oy
(4,607 puan) tarafından

Erken kalkan yol alır kervanına bende üyeyim, iş yerindeyim hazır ve nazırım 🫡 günaydınnnnn canım ne dert biter ne iş biter, bu can bu beden de oldukça  biri gelir biri gider ahahah 😁😁

(6,491 puan) tarafından

Kolay gelsin cnm rabbim kolaylık versin inşallah ♥️ 

-Reklam-
+3 oy
(163,266 puan) tarafından

gunaydin❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

(6,491 puan) tarafından

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

+3 oy
(1,102 puan) tarafından

Günaydın canım ohh ne güzel darısı başıma 😅 bende az önce eşimin kahvaltısını hazırladım onu işe gönderdim şimdi. Aslında uykum var yemeğimde var sadece bişey eklerim yanına ama çamaşır işleri falan onlari halledip evi toplayip oğlumun öğle uykusunda kendimde uyurum diye hayal kuruyorum😅

(6,491 puan) tarafından

Çamaşır dan nefret ediyorum artık 12 makina yıkadım 15 gündür çalışmıştı birikmiş te birikmiş hastaneden gelen temizleride mecbur yıkadım 

(1,102 puan) tarafından

Birikince çok kötü oluyor canım cidden bide çamaşır bitmeyince evin işi naparsan yap bitmiyor. Önce onları bı halletmek gerekiyor 😅

+2 oy
(14,955 puan) tarafından

Hastaneye yol alacağız bizde 😶

(6,491 puan) tarafından

Geçmiş olsun cnm 

+2 oy
(311 puan) tarafından

Gunaydın bende kızımı okula goturup geldım. Oglum uyuyor cok sukur, normalde kalkar erkenden. Dunden evı temizledim yemekte yaptım bugün pısırcem. O yüzden şimdi bana yatışş ☺️😊

(6,491 puan) tarafından

Oh ne güzel 

+2 oy
(15,707 puan) tarafından

Günaydın ❤️ erken kalkıp hiç bir yol anlamayanlardanim yatağın içinde bir o yana bir bu yana dönüp duruyorum 🤣🤣

(6,491 puan) tarafından

Dün aynı modda bendim sabaha kadar deliksiz uyumuşum ama sabah yataktan cikasim yoktu 

+1 oy
(6,366 puan) tarafından

Hala yatakta post okuyanlara günaydın 😄

(6,491 puan) tarafından

Oh ne güzel 

0 oy
(289 puan) tarafından

Aynen öyle oğlumu okula bırakıp geliyorum iş yapıyorum yoksa bitmiyor is

0 oy
(5,833 puan) tarafından

Aleyküm selam güzel sabahların olsun şükür bitirmişsin çamaşır işini oğlunun sonuçlarıda iyi gelir inşallah 

0 oy
(4,347 puan) tarafından

Hiç uyumadım ki erken kalkiyim😴😴 gece oğlum uyutmadi sürekli yanıma geldi ağladı kızım da onun sesini duydu o da başladı ağlamaya Bi çocuk odası Bi yatak odası arasında gittim geldim. En sonunda burnu tıkanmış onu açtım da rahatladı uyudu. Oğlum hala uyuyo kızımı şimdi uyuttum mutfakta işlerim var gidip onları yapcam evi dün temizledim başka isim yok şimdilik 

0 oy
(2,797 puan) tarafından

Aleyküm selam günaydın hayırlı kandiller Rabbim güç kuvvet sağlık versin canım🙏🏻🌻

0 oy
(1,219 puan) tarafından

Ne güzel eşin bayağı ilgileniyor 21 aylık hala sen gibi din bucak temizlik yapamıyorum canım 

0 oy
(903 puan) tarafından

Maşallah canım ellerine sağlık. Afiyet olsun. 

Ben yeni kalktım kızlarım uyuyor kahvaltı da hazırlamadim daha . Bebeğim gece yatırmiyor 

0 oy
(22,380 puan) tarafından

Maşallah büşracım bende bi uyandım her yer bembeyaz öğretmenler mesaj atmış okul tatik diye öyle güzel kar yağıyorki oğlanlar illa kar oynayalım diyor dedim az daha yağsın çok olsun çıkalım sizde kahvaltınızı yaparsınız hem çok sevindiler 😇

0 oy
(2,449 puan) tarafından

Maşallah vallah çok hızlısın 

0 oy
(751 puan) tarafından

Süpersin valla. Maşallah 

0 oy
(3,147 puan) tarafından

Aleyküm selam cnm. Baya iş halletmişsin n güzel. Benimde çocuklsr hasta ,erken kalktım ama işlerin bittiği yok

0 oy
(5,431 puan) tarafından

Kolay gelsin kolay gelsin benim de 30 kişilik misafirim bar bugün vur patlasın çal oynasın ❤️

0 oy
(590 puan) tarafından

Sabahtan beri koştur koştur helak oldum ama tüm işler bitti şükür yemek tatlı bile hazır 

Birazdan da oğlumu almaya giderim oh

Eline sağlık busracim inşallah güzel sonuçlar ile dönersiniz hastaneden 

image

Profiterol yaptım çikolata sosunu yapmak kaldı sadece

İlgili sorular

+4 oy
15 cevap 1,126 göst.
0 oy
21 cevap 536 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 266 göst.
12 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aybikesaglam (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 192 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,010 soru

23,927,448 cevap

323,838 kullanıcı

...