+1 oy
497 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (137 puan) tarafından

Kizlaaarrrr çok kilo aldım geçen sene 11 kg verip 65 i görmüştüm. Sonrasında dikkat etmedim yine iyiydim ama son bı ayda 6 kg alıp tekrar 75 oldum çok üzgünüm .... Diyetde beni çok yıpratıyor çok düzensiz bı beslenme şeklim var benim mesai akşam 5 ten sonra başlıyor geceye kadar yiyorum hatta az önce bile yemek yedim.  Bu gidişata bı son vermeliyim . Büyük motivasyona ihtiyacım var :((( onerdiginiz bı beslenme şekli veya bı grup , sayfa birşeyler acill yardimmm . Şuan biri çıkıp dese ki bı ayda şu şekilde 10 kilo verdim yaparsın sennnn 💪🏻 ben okeyim 😂 

Bu arada 1.63 boy aç karna 75 kg . Resmen aşırı kilolu biriyim.  Ahhh bir zamanlar 50 kg görmek için kendimi yirtardim zayiftim kilo alamiyordum.

10 Cevaplar

0 oy
(8,641 puan) tarafından

Boğazını tutucaksın canım yemiceksin kararlı olman gerekiyor ben bile ekmeği kestim artık 158 boyum 53-54 arası gidip geliyorum göbeğim çıkmaya basladı hafiften zaten sezeryan göbeğim vardı rahatsız olmaya basladım 

(137 puan) tarafından

Maşallah canım hayalimdeki kilo 🥺 iradeliyim aslında ama diyet yaparken diyeti bıraktıktan sonra dikkat etmiyorum o benim yaptığım en büyük hata bu döngü hep başa sarıp duruyor :(

(8,641 puan) tarafından

Ben çok zor kilo alan biriydim oyuzden yememe dikkat etmiyordum yiyodum yani senin bünye almaya müsaitse sıkı diyeti elden bırakmamak gerekiyor zor bir süreç inşallah basarırsın 

(137 puan) tarafından

Kizz ben bekarken herkes kuru cılız diye dalga geçerdi 😭 alamadım düğünümde gelinlik bulamadım kendime göre 42 kiloydum. İlk çocuğumda 60 lari gördüm ikincide 70 leri şimdi de veremiyorum aslında diyet yapsam hemen veriyorum da sıkıldım diyet sürecinden ama mecburum . Beni gören şok oluyor sen nasıl kilo aldın bu kadar diye :)(

(7,556 puan) tarafından

Minnoş sanki sende bi ara 42 lerdeydin

-Reklam-
0 oy
tarafından

Bi tanidik var kahve ekmek kola dior biraktim verdim şekeri birakmis ogunlerini azaltip ne isdersen yiyebilirsin fazla yagli olmayacak sekilde aslinda 

tarafından

@Minnos_1 💃💃💃Geldimmm körmisin 🤪 bamı sen verdiremedin admin en sonunda kendi verdi napam inat ettim bende girmedimde kullanmadimda sonra gece yarisi bi aklima sen geldin napiyor benim ahiretligim die 😆

@Yaralibikiz oyleymis ama cidden nasil vermis biz hayret etmistik bi anda vermisti 

(8,641 puan) tarafından

Hahhaha benimde aklıma düstün bir ara dedim bu gitmiş belliki neyse tekrar hoşgeldin bacım 😅😅🤭

tarafından

Hosbuldum kuzum ne var ne yok ya oglan nasil iyimi ?

(8,141 puan) tarafından

Acaba arkadaş 3u1 arada içiyordu onu mu birakti 

Kahve içeriğindeki kafein sayesinde metabolizmanın hızlanmasına ve yağ yakımına yardımcı oluyor. Özellikle egzersizden 15-20 dakika önce içilen şekersiz bir kahve egzersiz sırasında metabolizma hızını da arttırarak, yağ yakımını sağlıyor. 

tarafından

Onceden surekli storilerine bakadim turk kahvesi iciyordu suan hic paylasmiyo😆 galiba 3 1 olabilir 

0 oy
(196 puan) tarafından

Bende alamıyorum sonra nasıl aldın kilo

(196 puan) tarafından

Bende yaptım 2 tane hemde ama hala aynı üstüne zayıfladım

(137 puan) tarafından

Kaç kilosun canım . Valla bekarken yapmadığım şey kalmadı almak için çocuk dogurana kadar da zayiftim çocuklar ard arda oldu şimdi de veremiyorum 🥺

(196 puan) tarafından

54 55  bazen altına düştüğüm bile oldu 52 olmuştum bi ara

(196 puan) tarafından

Boyum 160 60 65 olmayı çok isterdim 

(137 puan) tarafından

Ya benim boyum 163 ben cok isterim 50 kg olmayı . Bence sende de çok güzel duruyordur.  En güzeli sağlıklısı zayıflık boşver . 

0 oy
(123 puan) tarafından

Daha önce neredeyse -20 kg vermiş biri olarak ve tabi verdiği kiloyu hamilelik+ doğum ile tekrar geri almış biri olarak benimde güçlü bir motivasyona ihtiyacım var. Ama bir türlü yakalayamıyorum. Diyet sürecinde ki o kisitlanma stresini 2 çocuğun bakımıyla birlikte yaşamak istemiyorum sanırım. Bir an önce bu gidişata dur demeliyiz !

(137 puan) tarafından

O stres var ya o stres yani kendi kendime bazen iştahsız oluyorum bakiyotum hemen gitmiş iki üç kilo ama şu stres insanı mahvediyor 🥺

0 oy
(1,040 puan) tarafından

Bende aynı durumdayım iki çocuk sonrası 15 kilo fazlam var.evde sürekli pişir yesinler pişir yesinler modundayim haliyle güp güp ben de götürüyorum.kilo alamayan ben 85 kiloya çıktım.diyetisyenle görüştüm 1 aylık 2000 dedi.ama 1  aydan sonra ne olacak yine kendime kalmış.ben kendim halletmeye karar verdim.yeme duzenimi değiştiremem eşim ve iki çocuk ne isterse onu pişiriyorum ama az az yemeye başladım tıka basa doymadan aynı şeyleri yiyorum

(4,414 puan) tarafından

Boyunuz kaç acaba 

(3,205 puan) tarafından

Resmen beni yazmışsın 😔Allah kolaylık versin 

(137 puan) tarafından

Duygularımın tercümanı olmuşsun kesinlikle onlara yapmam gerekiyor bide çocuklarım cılız sürekli beslemeye çalışıyorum onların yemedigini de ben yiyorum 🥺 çok rahatsızlık duyuyorum bugün başladım diyete allahin izniyle vericem yaa olmuyor böyle 

(1,040 puan) tarafından

Nasıl gidiyor kizlar ben 172 boy 85 kilo yum

0 oy
(8,567 puan) tarafından

Yani ne bileyim giydiğin yakışmaz hareketini kısıtlar hoş görüntü olmaz et fazlalığı sonuçta. Ben 1 kilo aldım mı hemen vermeye çalışıyorum. Et fazlalığı hiç sevmem çok kaba gösteriyor insanı. Sende bu şekilde motive olabilirsin. 

(137 puan) tarafından

Şuan et yağ löp löp 😭😭 bugün başladım ölmek var dönmek yok 50 kilo olacağım😂

(8,567 puan) tarafından
+1

Vücut yapına göre kilo ver mesela minyon tipli biriysen 55 kilo yeter hatta 57-58 kilo bile yakışır sıkıysa vücudun. Ama yumuşak etliysen yüzün eriyorsa cokuyorsa 52-53 kilo ideal.

(137 puan) tarafından

Etim sıkı canım boyum 163 orta halliyim . Suanlik hedefim 65 i görmek sonrasında büyük irade lazım. 65 den sonra çok zor gidiyor. 

0 oy
(9,681 puan) tarafından

Canım bahaneleri bırakacaksın istersen yaparsın yeme şeklini düzelt paketli ürün ekmek kes bol su ve hareket ekle. Daha önce olmüş yine olurrr

(137 puan) tarafından

İnşallah canım başladım bakalım sağlıkla hayırla gitsinn kilocuklaar 🤭

0 oy
(4,355 puan) tarafından

Ay bende bigun boyle olur muyum acaba 45 kiloyum hayatim boyunca zayiflikla imtihan oldum yanlis anlama nolur bende ay fazla kilan var zayiflamaliyim der miyim bigin 

(137 puan) tarafından

İkisi de zor canım ama almak daha zor . Bende bı dönem alamiyordum 42 kiloydum 20 yaşıma kadar. Vermek irade ister irade gösterince verilir.  Ama almak daha zor yesen yiyemiyorsun çok yedim sanıyorsun ama metabolizma cayır cayır seni çok iyi anlıyorum.  İnşallah istediğin kiloya gelirsin ❤️

(4,355 puan) tarafından

Ah ah ay hayatimda ilk defe biri beni anladi hay Allah razı olsun 

(137 puan) tarafından

Yaşadım canım ama yaşamayan anlamaz 🤭 hatta nisbet yaptığını bile düşünür 😂

(4,355 puan) tarafından

Aynen yazaken de cekindim ama elim yazdi iste :)

0 oy
(301 puan) tarafından

1 ayda 75 bucuktan 67ye dustum ben ama 7 den sonra yemek yemedim su an eski pantolonuma girebiliyorum

(137 puan) tarafından

Çok güzel maşallah ❤️ Bugün başladım bende diyet gibi değilde biraz kistim özellikle dediğin gibi 7 den sonra birşey yemicem o şekilde veririm inşallah yavaş yavaş kalıcı gitsin kilolar 🥺

0 oy
(7,556 puan) tarafından

Adet gördünmü 🙂

(137 puan) tarafından

Oldum canım oldum çok şükür 🤭

(7,556 puan) tarafından

Gözün aydın😃

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 400 göst.
2 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sargunes (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 217 göst.
0 oy
25 cevap 678 göst.
12 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lisa1234 (1,512 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 408 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,788 soru

23,976,387 cevap

326,309 kullanıcı

...