0 oy
110 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (59 puan) tarafından

Yaklaşık 4 gündür öksürüğüm var ama artık geceleri uykumdan uyanıyorum. Zencefil bal limon bitki çayları falan içiyorum denemediğim şey kalmadı. Dr da gittim kuru öksürük var. Öksürük şurubu ile bagazim için bir hap verdi antibiyotik değil ama artık karnım açıyor öksurmekten hani şu tarif şıp diye kesiyor diye bir tarif var mı? 

4 Cevaplar

0 oy
(1,012 puan) tarafından

Surda bekleyeyim o kadar feciyim ki kopek havlaması gibi cikiyo oksurunce sesim:(

(59 puan) tarafından

Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda bu gecenin hurmetine

-Reklam-
0 oy
(23 puan) tarafından

Bogaz için fısfıslar var yazdır aile hekimine. Birde A101 de gördüm var Polo şeker 5 adet al paket olarak yeşil beyaz paket sürekli em kır ye bogaz iyi gelecek balgam attıroyor daranjit sendeki sanırım deterjan uzak dur tuzlu su içine sirke koy çay bardağına biraz sıcak olsun gargara yap genizine beklet sirkeli suyu çay bardağını bitirene kadar  yap tuz yemek kaşığı bir limon yarısını da sirke  ilik bir tık sıcak olsun  balgam atar gece rahat uyursun 

(59 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim aynı tarif ettiğiniz gibi şikayetlerim deneyeceğim büyük ihtimalle faranjit

0 oy
tarafından

Eczanelerden bitkisel surup alabilirsin birebir kesen biraz maliyetli die biliyirum esim almisti ama ismini unuttum gecmeyen oksurugum var die almisti 2 3 gune kesiyordu ama neydi simdi hatirlayamayacagim canim ya

(59 puan) tarafından

Grintus mu öyle bir şeydi galiba sorayım yarın eczaneye 

0 oy
(391 puan) tarafından

İki haftadır çekiyorum denemediğim bir şey kalmadı yok fayda etmiyor Zeytin yağı ile sarmısak yaptım göğsüme sürüyorum o biraz rahatlatıyor.

İlgili sorular

Kategoriler

1,450,916 soru

23,823,660 cevap

318,439 kullanıcı

...