Kızlar eşimin amcasının oğlu eşimin eski sevgilisinin ablasıyla evli kızla Instagramdan takipleşiyoruz bugüne kadar bi zararını görmedim bi saygısızlıgını görmedim arada kızımı durum yaptıgımda yazıyor ama tabiki asla samimiyet kurmuyorum sonuçta eşimin eski sevgilisinin ablası çıkarym mı takipten nasıl yaklaşmalıyım ona sizce
Sohbet falan yoksa ben bir sakınca Göremedim 🤔
Yok canım arada çocuklar için bi iki kelime konuşuruz o kadar bi saygısızlık da görmedim hiç
O zaman no problem bacım 💜❄️🩷
Bunca zaman durmuş bu saatten sonra çıkarıp ta uyuyan yılanı uyandirma. Senin çıkardığını görecek sana noldu diyecek sen gerçeği söylersen kardesine diyecek soylemezsen daha ***
Ya bugüne kadar geröekten bişeyini görmedim ama ne bilim bugun mesaj attı tuhaf oldum
Boşver kalsın
Ben takılmam böyle şeylere. Eski sevgilisi olsa neyse de ablası alakasız bence.
Eşinin aynı şeyi yaptığını ögrenseydin ne hissederdin
Ben senin yaptığında art niyet görmedim zaten sadece aynısı eşin yapsaydı çok üzülürdün diye yazdım çünkü ne kadar eski olsa sürekli aklına gelir gibi ister istemez
Ya zaten onlarda denk geliyor selam veriyorlar birbirlerine sadece yanlış mı dedim bi an
Yanlış anlamissiniz,
Bayanın eski sevgilisinin ablası değil
Bayanın eşinin eski sevgilisinin ablasi
Aaaaaaa öyleymiş engeli bassrdım ben ya baktıkça seneryo kurardım içim içimi kemirirdi
Yok yok kurmuyorum merak etme giden kendi kaybeder bacım
Tek soru bu zamana kadar ne işi vardı sende arkadaşım 🤷🏻♀️
Ay bilmiyorum ki bacım çok istek attı gerçekten hiç yanlışı da olmadı ya
Bende evlendiğim gün eşimin eski sevgilisi hemen bana insta takip attı eşime bu kim dedim hemen engelle dedi. Engeledim
Arada akrabalık var baştan kabul etmesen olurdu. Ama şimdi engelleyip ortalığı karistirma bence. Çok rahatsız oluyorsan durumlarini falan ona kapat dursun oylece
Çıkarmalısın bence hiç muhabbetiniz bile olmasa sana eski sevgilini anımsatır
Evet bazen öyle oluyorum saçma geliyor
Kızın eski sevgilisi değil yalnız eşinin eski sevgilisinin ablasi
Bu zamana kadar durması bile saçma.
Galiba öyle
Asla takilmam boyle seylere. Kendimden ve esimden eminsen ki suan dolayli olsa da akrabasiniz cikaripta durduk yere olay yaratmazdim ben olsam.
Gereksiz bir ilişki. Yüzyüze bakmayacagim bir insanın çokta işi yok. Eşim için aynı durum olsa 50 kere cikartirdi. Eski sonuçta adı üstüne. İlişki kurulması hiç lazım değil ablası anası vs vs
1,486,698 soru
24,304,577 cevap
344,306 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın