0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (2,169 puan) tarafından

image

Kızlar bu kremi kullanan var mı genital bölge enfeksiyonu için yazdı doktor ama daha önce hiç krem kullanmadım ya şase yada fitil veriyorlardı doktorda eczacıda nasıl kullanıldığını ne kadar kullanıldığını anlatmadılar üstünede kullanım etiketini yapıstırmayı unutmuslar bilen varsa anlatabilir mi 

3 Cevaplar

+1 oy
(149 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ben kullandım canım geçen hafta bitirdim hatta. Günde bir kere akşam uyumadan önce kullanıyordum o şekilde yazmıştı doktorum. Ve gayette memnun kaldım tabii bunun yanında bir de fitil verdi onu da kullandım her gece uyumadan önce günde bir kere. Fitilin ve merhemin bitmesiyle enfeksiyonumda bitti inanır mısın. Kaşıntı beyaz görüntü vs. hepsi geçti umarım sende de etkisini gösterir 

(2,169 puan) tarafından

İnşallah bana da iyi gelir ilk defa krem yazdılar şase fitil kullanmıştım 3 ay önce şimdi tekrarladı bu defa kremle fitil yazdı ama anlatmadılar kremin nasıl kullanılacağını hemşire arkadaşım var su ona yazdım cevap vermeyince burdan sorayım dedim oda az önce cevap verdi pişik kremi gibi ince tabaka halinde kullan tüm bolgeye dedi 

(149 puan) tarafından

Amin inşallah canım. Aynen bana da öyle söylemişlerdi günde bir sefer ince bir tabaka hâlinde

(2,169 puan) tarafından

Bana bişey demediler ama hemşire arkadaşım sabah aksam kullan daha etkili olur dedi 

-Reklam-
+1 oy
(18,557 puan) tarafından

Ben kullandım hem de bugün tam 1 yıl oldu  hiç unutmam 😁

Travazol kullandım işe yaramadı. Fitil ve bu kremi yazdı fitili kullanmadım sadece bu kremi kullandım bana o kadar iyi geldi ki anlatamam afedersin genital bölgenin domates gibi kıpkırmızı olmuştu ve deli gibi kaşınıyordu. Bazen yine böyle ara ara kaşınınca sürüyorum iyi geliyor 

(2,169 puan) tarafından

Ay inşallah banada iyi gelir hep şase fitil veriyorlardı ilk defa krem verdiler hemşire arkadaşıma sordum müsait olamamıs yeni cevap verdi pişik kremi gibi ince tabaka halinde tüm bolgeye sür 28 gün boyunca dedi inşallah bian önce gecer kurtulurum ya

(604 puan) tarafından

Ya acaba hamileler de kullanabilirmi bende bu sorun var aşırı kaşınıyor 

(2,169 puan) tarafından

Bilmiyorum ki canım bir doktora danıs istersen aile hekiminedeki ebeyede  sorabilirsin 

0 oy
(437 puan) tarafından

Post yukarı cıksın 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 164 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Firatvegulunannesi (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 623 göst.
+1 oy
2 cevap 102 göst.
11 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Orkide01 (322 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 151 göst.
22 Mayıs 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde I am a mother (339 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,892 soru

24,117,618 cevap

333,310 kullanıcı

...