0 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (133 puan) tarafından

Hamilelikte sağlık ocağı kaçıncı haftada çağırıyor kızlar benim 22+3 oldum fakat hala çağıran olmadı aklıma takıldı 

3 Cevaplar

0 oy
(509 puan) tarafından

Kaydınız var mı hamile olduğunuza dair?

(133 puan) tarafından

Evet ilk kayit yaptırmaya gitmiştim öğrenir öğrenmez 20.haftada tetenoz aşısı dediler ama ben onu yaptırmak istemediğim için gitmedim 

(509 puan) tarafından

Anladım ama çağırmaları lazım yaa çünkü belirli haftalar da tekrardan idrar testi ve kan testi vs alıyorlar

(133 puan) tarafından

Olmazsa yarın bi gidiyim canm çok sağolasn teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(10 puan) tarafından

Ben hamileliği öğrenince gidip söylemiştim. Sonrasında onlar 19. Haftaydı sanırım kontrole gel demişlerdi. Her gittiğimde şu tarihte gel diyip randevulaştık. 

(133 puan) tarafından

20.haftada tetenoz aşısı yapılması gerektiğini söylediler banada ilk kayıda gittiğimde ama ben onu yaptırmak istemiyorum  

(133 puan) tarafından

20.haftada tetenoz aşısı yapılması gerektiğini söylediler banada ilk kayıda gittiğimde ama ben onu yaptırmak istemiyorum  önceki hamileliginde hemşirem arayıp çağırıyordu ama bunda hiç çağıran olmadı

(10 puan) tarafından

Söylediğiniz zaman aşıyı vurmazlar ama onlarda sisteme kilo vb değerleri giriyor. Aynı şehirde mi ikinci hamileliği yaşıyorsunuz. Bazı İl veya ilçeler kalabalık olduğu için telefon etmiyorlar maalesef. Son kontrolümde bana mesaj atmıştı ebem. Kendisine not almadığı için o da onun dışında gel diye sanırım hiç aramadı. 

(133 puan) tarafından

Evet aynı şehirde ve mahallede yaşıyorum olmazsa yarın bi gidiyim teşekkür ederim 

(10 puan) tarafından

Rica ederim. Herşey gönlünüzce olsun. 

0 oy
(275 puan) tarafından

Bende 17 haftalık hamileyim ve daha bir kez bile çağırmadılar beni ilk hamileyim diye gidip takip açtırdım tmm gidebilirsin dedi ne kiloma baktı ne boyuma ne tansiyona o günden sonra da ne aradılar ne çağırdılar 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 65 göst.
0 oy
3 cevap 82 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 27 göst.

Kategoriler

1,451,022 soru

23,825,028 cevap

318,545 kullanıcı