+2 oy
708 göst.
Diğer kategorisinde (6,446 puan) tarafından

Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah neler yapıyorsunuz bahaalımmm gııı, canım sıkıldı böyle bir soru ile geleyim dedim, önce ben başlayayım 😁🩷❄️💜

Geçen ay eşimle canım tatlı çekiyor diye gece tatlı almaya çıktık ben arabada onu bekliyordum o aşağı indi tatlıcıya doğru gidiyordu ben bir an eşimi tanıyamadım arkadan bakıp anam aynı bir garip aşk'taki arnav dedim ne kadar çok benziyor ya demek ki insanlar çift yaratılmış derken bir an onun eşim olduğunu fark ettim arabada nasıl kahkaha atarak gülüyorum sjsjsjsjsj😂😂 eşim geldiğinde ona olayı anlattım o da bir an gülüp abart canee demez mi sjsksksk.(not: eşim cidden benziyor ama tabi kafa yapısı çene yapısı saç falan o kadar)🤣🤣🤣 

Var mı sizin de böyle komik anılarınız 🤔🧐🩷❄️💜 anlatında biraz gülelim😁

20 Cevaplar

+2 oy
(1,420 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Mezarlığın önünden geçiyorduk annemle Fatiha okuyacağıma kendi cep telefonu numaramı okuyup amin demiştim 😂😂 annem de heralde numaranı ölülere verdinki öbür taraftan arasınlar diye demi dedi gülmekten gozlerimizden yaşlar akmisti 😂😂

(4,753 puan) tarafından

Puhahahaha 😂

(6,446 puan) tarafından

Ahahahah buna çok çok güldüm 🤣🤣🤣🩷❄️💜

(1,420 puan) tarafından
+1

Hiç sorma bende 😂

-Reklam-
+4 oy
(2,667 puan) tarafından

Kızım 2 aylık falandı uyuturken telefondan ninni açıyordum bazen kendimde söylüyordum o gün telefondan açmadım kendim söylüyordum çocuk uykuya geçti artık sesini kısayım biraz diye telefondan sesi kısıyorum 🤣🤣 işte tamda o gün devrelerimin yandığını anladım 🤯🤪

(6,446 puan) tarafından

Ahahahah buda güzeldi 💜❄️🩷😂

(2,667 puan) tarafından
+1

🫣🤣🥰

+3 oy
(1,942 puan) tarafından

Geçen gün eltim gildeyiz kahve yapalım içelim dedi, eşimde bugün çok içtin rahatsız edecek seni dedi bende

"aaaaaamaannn atın ölümü arkadan olsun" dedim🙈🙈

Herkes bastı kahkahayi😂😂😂😂😂

Meğerse yıllardır bildiğim ata sözü yanlışmış, bu yaşıma geldim yeni öğrendim 🙈🙈

(6,446 puan) tarafından

Neymiş kız söyle bende bileyim sjsksksk🩷❄️💜🧐

(440 puan) tarafından

Atın ölümü arpadan olsun değil miydi 😂😂

(4,645 puan) tarafından

😂😂😂😂

(1,942 puan) tarafından

Doğrusu "Atın ölümü arpadan olsun"🐴🌾

Ama o benim için  daima "Atın ölümü ARKADAN olsun" olarak kalacak 😂😂😂😂

+3 oy
tarafından

Geçen eczanede 1 saat eczacı ile ilaçları aradık 😂 ilaçların elimde olması dışında sorun yoktu tabi

(6,446 puan) tarafından

Sjsjsjsjsj abla yaww ne ettin sabahtan bunları arıyoruz demiştir kesin 🤣🤣🩷❄️💜

tarafından

Elinizde yaa diye kızdı ,😂

(6,446 puan) tarafından

😂😂😂😂😂🩷❄️💜

+2 oy
(1,241 puan) tarafından

Üniversite birde 80 kişilik sınıfta hoca içeri girer girmez kitabı olmayan ayağa kalksın dedi bende en arkandayım 

Dedim şimdi en az 20 kişinin yoktur kalk içinde sırıtmazsin ..bir ayağa kalktım tek ben birtek benim kitabım yoktu ve dersten atıldım :😂

(6,446 puan) tarafından

Sjsjsjsjs Allah'ım çok güldüm Allah iyiliğini versin inşallah 😂🩷❄️💜

(1,241 puan) tarafından

Evet ve atıldım ya şok geçirdim nasıl tek benim yok:))

(6,446 puan) tarafından

Sjsjsjsjs vilaa kıyamam sana 

+2 oy
tarafından

Her anım bit komik geçen ayağımın biri çok üşüdü ikisi üşüse anlayacağım teki üşüyor bir baktım tek çorap giymişim cocuk bana kafayı yedirirdi🤣

(6,446 puan) tarafından

Ahahahah @s.polat yeminlen sesli güldüm 🤣🩷❄️💜

tarafından

İlk aylar böyle çok saçmalıklar oldu 😂 benim hayatım komple fiyasko zaten anlatsam roman olur geçenlerde annemle tiktoga merak edip girdik hayatimda ilk kez girmişim baktim böyle efektleri falan var cennet mahallesi pembenin sultanla maymunu eve alalım diye birşey varmış anneme tutup onu yapmıştım ben sildim sanıyordum herkese açık paylaşmisim 😂 kocam dahil görmüş azıcık rezil oldu dedim boşver annen görse tanimazdi ful inkr 

(6,446 puan) tarafından

Sjsjsjsjsj neredee o video görmem lazım 🤣🤣🤣

(3,988 puan) tarafından

Ay çok güldüm hahahaha

tarafından

Çok şükür sildim 😂

+2 oy
(1,670 puan) tarafından

Haha bende kocayla ilgili anlatayim okurken aklima geldi. Ben calisirken esim ozamanlar erkek arkadasim beni almaya gelmişti tam kapinin önünde beyaz bi araba gördüm hoop kapiya asıldım açılmıyor cama vuruyorum acsin diye gum gum derken arkamdan seslendi baska arabayi zorluyormuşum hahahaah Allah'tan icinde kimse yoktu yoksa az daha kaptiriyodu beni 🤣🤣

tarafından

Ay buna çok güldüm neyse ki kimse yokmuş ben bir ara yanlış arabaya bindim üstelik içinde 4 kişi vardı şok oldular x😂

(6,446 puan) tarafından

Sjsjsjsjs ayyy kız Allah ta sizi güldürsün inşallah 🩷❄️💜😁

+2 oy
tarafından

Çok var aklıma kısa geleni yazayım. Birgün mutfagin lambası yanmıyordu eşime degim geldi bakıyor o arada bende sakız çiğniyorum sakızı patlattım eşimde sandiki lamba patladı kendini korumya aldı hemen 😁😂😂😂

(6,446 puan) tarafından

Sjsjsjsjs Allah iyiliğini versin inşallah 😂💜❄️🩷

+2 oy
(703 puan) tarafından

Bir ara gece yataktan düştüm çok sinirli kalkıp uyumaya devam ettim sabah esim hatırlattı gülme krizine girdik geçende eniştem matkapla dolap kurdu elinde metre vardı oğlumun oyuncak sepeti baya büyük içine yokmuş sanmıs eşimle eniştem bir saat aradılar iki defa sepetı bosaltıp tek tek baktılar eniştem diretiyo şimdi elimdeydi burdan başka yerde olamaz dedi salona bir bakayım dedim yeğenimin elinde çok gülmüştük

(6,446 puan) tarafından

Sjsjsjsj anam ne güzel yaa 😂😂

+2 oy
tarafından

Bende bir sürü var. Ama en yakın zamanda olanı söyleyeyim. Geçen ay eşimle çocukları aldık AVM ye gittik. Bebeğin uykusu geldi bende arabada bir ileri bir geri sallıyorum bir yandan da eee eee ee pis pis pis diyorum. Eşim dedi şu ilerideki ayakkabı magazina baksana ayakkabılar indiridme bir gidip bakalım dedi gittik. Ama hep eee ee pis piş diyorum. Mağazaya girdik eşimle kızım ayakkabı bakıyorlar kızım kararsız kaldı bende eşime dedim gel sen bebeğin yanında dur zaten uyudu ben kıza ayakkabı bakarım,geldi bebeğin yanında durdu bende kızımla ayakkabı bakıyoruz. Bir baktım kadın bana bakıp güldü bende acaba nkye gülüyor diye düşünüyordum... Reyonların içinde eeeee eeee eeee eee piş piş piş diye geziyormuşum onu fark ettim 😂😂😂😂😂😂😂

Geçen de sağlık ocağına gidecem zaten bana çok yakın 5 dakika bir mesafesi var.  Sabah saat 10 gibi. Pijamayı çıkarmaya üşendim bende uzun bir pantolon vardı bunu üstüne giyer gider gelirim belli de olmaz dedim gittim sağlık ocağına işim bitti bir de marketten ekmek aldım tam kapıya geldim anahtar düştü aldım paçalarıma baktım pijamanin paçaları alttan çıkmış 

(6,446 puan) tarafından

Ahahahah buna da çok güldüm bak 😂🩷❄️💜

(4,753 puan) tarafından

En çok buna güldüm :D

tarafından

Ah ah bu daha neki. Geçen de bebeğe çorap çıkardım giydiricem. Yatak odama gittim bişey almam gerekiyor odaya geldim çorabı ara ara bulamadım. Gün boyu çorabı aradım ama abartısız. Bir hafta geçti üstünden sandığımı açtım. Meğer çorabı götürüp sandığa koymuşum 😂😂😂

Daha neler neler var 

(6,446 puan) tarafından

Ahahahah 😂😂😂🩷❄️💜

+2 oy
(3,216 puan) tarafından

doğum parası yatmıştı, lohusa sayılırdım. Parayı almak için üstüme açık mavi bi spor pardesü giydim eşarbımı taktım çıktım. Parayı aldım ama eve gidesim gelmedi hava da güzeldi. Çarşıyı turladım ordan oraya çünkü 40 gün doğru düzgün dışarı çıkamamışım. İnsanlar garip bakıyor ama umursamıyorum eşim bebek ağlıyor gel artık diyene kadar dolandım. Eve bi geldim üstümü çıkarırken pardesümün göğüs kısmı sırılsıklam süt olmuş. Hele bi göğsüm sızladıydı ama göğüs pedi var diye hiç önemsemediydim 🙈🙈🙈 

(6,446 puan) tarafından
+1

Anammmm dışarıdan fark ediliyormuydu gııı 😂❄️💜🩷😱

(3,216 puan) tarafından

Valla başörtü çok uzun değildi ve açık renk olunca😅

(6,446 puan) tarafından
+1

Ahh bee bişey olmaz anayiz biz sksjsjsk

+2 oy
(1,305 puan) tarafından

Geçen gün dışarıda dehşet bir kar yağmur fırtına var markete gideceğiz çocuk da gittik Allah'ım yarabbim ayağımda bir ıslaklık var ayağım sırılsıklam o arada da eşimle telefonda konuşuyorum Bir yandan da çocuk arabası bir yandan da kar eşime diyorum ki ya diyorum bu botlar ne biçim diyorum ya sabahtan beri ayaklarım sırılsıklam oldu bu ne çıplak gelsem daha iyi dedim çıplak ayak gelsem daha iyi falan markete bir gittim bir tane kadın bana demez mi kızım dikkat et hasta olursun böyle çıkılır mı dışarı böyle de ben de hala üstüne bakıyorum üstünde montum var atkım veren ayağıma bir baktım çorap giymemişim terlikler de çıkmışım markete kadar gitmişim 500 metre yol utancımdan yerinde dibine gittim ne yapacağımı şaşırdım öyle değil ama ne yapacaksın işte komik gelip geçiyorsun size gülün tamam mı o kadar anlattım sonuçta bir zahmet gülün yani bir zahmet edip gülün komik bir şeyim var dediniz ben de komik bir şey olduğunu düşünerek bunu anlattığım için gülmek zorundasın hemen gülüm alta emojiler koyun lütfen gülücüklerinizi görmek istiyorum hahaha çok güldüm hadi siz de gelin çabuk gelin Güler misiniz bence komik değil mi evet komik

(6,446 puan) tarafından

Sjsjsjsjs kız zaten okurken güldüm Allah iyiliğini versin inşallah 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🩷❄️💜

+2 oy
(1,400 puan) tarafından

Geçen oğlumu uyuttum yemek yapmak için mutfağa gittim besmele çektim ama bebekce bişmillahirahmanirahim dedigimi fark ettim gün içinde buna benzer çok komik olaylar yaşıyorum bu sabah yaşadığımi anlamak isterdim kadın kadına olsaydık keşke 😅😅

(6,446 puan) tarafından

Sjsjsjsjs Allah iyiliğini versin inşallah gııı 💜❄️🩷😂diğer olayı merak etmedim değil ama cidden buradakilere değil burada olmayanlara güven olmuyor 

(1,400 puan) tarafından

O daha komik 😅 samimiyetine inandığın kişi bambaşka birine dönüşebilir bu yüzden güvenim yok ☺️

(6,446 puan) tarafından

Ayn doğru olanını yapıyorsun gardaşim bazı şeyler var ki ne söylenir ne başkasına anlatılır 

(1,400 puan) tarafından
+1

Aynen canım 

+2 oy
(871 puan) tarafından

Aramizda bir olay gecti bir arkadas diger arkadasin kangurusunu begenmis  uçak ta ablada ben kullanmayacagim sana vereyim demis artik 

Bu durumu aramizda konusunca kaynatam hic bebek taşima kangurusu duymamis ucakta kanguruyu nasil getirmis ler nasil izin vermisler dedi biz gülmekten koptuk

(6,446 puan) tarafından

Sjsjsjsjsj ayy temiz kalpli şey 😂😂

+2 oy
(4,603 puan) tarafından

Kushi bi zamanlar annemin zoruyla izlediğim film 😁 anlatacak bişey aklıma gelmedi 😁kocam gözümde kenan imirzalioğlu, kıvanç tatlıtug karışımı öyle afad bişey 😁😁

(6,446 puan) tarafından

Sjsjsjsjs Allah seni ona onu sana bağışlasın inşallah bide kushi ve arnavi izlemeyen yoktur yaw aradan 10 yıl geçti neredeyse 🥹🥹🩷❄️💜

(4,603 puan) tarafından

Ahahaja amiiiin amiiin inşallah 😁

+2 oy
tarafından

Senelerdir her komik anı postuna anlattığım olayı anlatcam 🤣🤣

Yeni evlenmisim 16 yasindaym eşimin amcasına gittik ev çok kalabalık.

Eşim selamun aleyküm dedi

Herkes aleykum selam dedi..

Amcası MERVE HOSGELDİN KİZİM

Bennnn ALEYKUM SELAM AMCA 🤣🤣🤣🤣🤣

Salondaki o sohbet bianda kesildi herkes birbirine bakiyo derin bı sessizlik 🤣🤣🤣

(196 puan) tarafından

😂😂😂😂😂

+1 oy
tarafından
düzenlendi

Benim çok var ya 😂  yorumları okuyup gülmeye geldim 

Dur buraya da patlatayım bir tane geçenlerde oğlum ağlıyor kızım da üzerimde sürekli oynamak istiyordu aldım emzirmeye çalışıyorum emmiyor aynı zamanda ağlamaya da devam ediyor ne oldu bu çocuğa de kafamı çevirdim baktım kızıma  meme uzatmaya çalışıyorum çocuk ne olduğunu şaşırmış suratıma annen ne halt yiyorsun der gibi bakıyor oğlum orada ağlamaya devam ediyor 😂

(6,446 puan) tarafından

Sjsjsjsjs patlat sende bı tane gııı 😂🩷❄️💜

tarafından

Yazdım divanın altına yorum olarak 😂

(6,446 puan) tarafından

Dur bakayım 

+1 oy
(3,789 puan) tarafından

Bı defa eşime nakit para lazımdı tam arabadan inerken bana sordu yanında var mı diye , benimde kızım uyuyor kucağımda ufak tefekler var dedim cüzdanı verdim alması için, eşim cüzdanı bı açtı şak diye 200 lük buldu ama ben gerçekten unutmuştum koyduğumu hani yoktu dedi ben şok 😅

(3,789 puan) tarafından

Aynen canım bende net bir şekilde yok dediğim için baya şaşırmıştım çıkınca 😀

tarafından

😀😃 amaan onlarda biliyordur herhalde unuttuğumuzu yoruluyoruz belki gunde aynı anda 3 yada 4 işi pespese yapıyoruz ve perişan oluyoruz doğal yani cepteki paradan bi haber olmamız  😀😃

(3,789 puan) tarafından

Aynen valla unutuyorum bir ara da anahtarı kapının üzerinde unutup düğüne gitmiştim mesela 😂😂

tarafından

Abooooo bisey olmadı inşallah.   😀

(3,789 puan) tarafından

Yok canım biraz geç olsa da eve gelmeden farkettik komşuya haber etmiştim almıştı 😀

+1 oy
tarafından

Yeni doğum yaptım daha ikinci gün bebek yeni ağlayarak uyanıyor nerdeyse  😀 gecenin 2 si 3 ü eşim uyuyor oğlum beşikte uyanmış ağlıyor.  Dediğim tek şey  NERDEN GELİYOR BU BEBEK SESI YA YINE  😀😃

Bikere de  artık 3 . Ay felan ama yoruldum öyle böyle değil uykusuzluk deş var açlık desen var dolu mesane ama ilk fırsatta uyucam uyumuşum ama oğlum ağlayınca eşim hemen almış kucağına bana acıyıp sabah cocuk ağladı ya sesi duydum artık otomatiğe bağlamışım bi ayağım bi elim aynı anda beşiği ritmik ritmik sallıyorum ama gözlerm kapali  😀😃

Bigun de oğlumu yine babası aldı kucağına seviyor benle konuşuyor ben hararetli biseyler anlatıyorum o arada yerde puset var ayağımla bi yandan sallıyorum biyandan dert anlatmaya çalışıyordum ta ki eşim kırdın kafayı yine diyene kadar  😀😃 

Ahh bu sıpalar ahhhh

(6,446 puan) tarafından

Sjsjsjsjs rabbim iyiliğinizi versin inşallah yaa çok güldüm akşam akşam 😂🩷❄️💜

tarafından
+1

😀😃 😀 ben hala gülüyorum ❤️

+1 oy
(3,776 puan) tarafından

Annemdeyim eşim mutfakta sigara içiyor bende çay falan dolduruyorum arkamdan çimdirip duruyo beni . Yapma dedim yaptı len yapma dedim yaptı valla seni babama söylerim yapma dedim toton yiyosa söyle dedi gülerek. Bende çocuk gibi baaaağbaaaa hasan beni çimdikliyo dedim kocam şok. Hemen kendini topladı aynı Leyla daki Nur gibi babaaaa kızın yalancı olmuş babaaaa rezil olduk babaaaa diyo 😅😅😅 Babam bı hasbinallah çekti 

(6,446 puan) tarafından

Sjsjsjsjsj Allah muhabbetinizi daim etsin inşallah yaa hem komik hem güzel bir anı olmuş 😂😂🩷❄️💜

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 661 göst.
0 oy
7 cevap 345 göst.
0 oy
33 cevap 1,735 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 281 göst.
26 Nisan 2025 Diğer kategorisinde MEHYASELERT (3,046 puan) tarafından soruldu

Kategoriler