+2 oy
150 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,073 puan) tarafından

Bence en az 3 yas olmali 

Arka arkaya hep birlikte büyusun diyenleri çok yalnis buluyorum hicbir çocugun hakki çalinmamali 

2 yaşina kadar Anne sütu almali anne sevgisi almali  

5 aylik kizim var bana simdiden yap hepsi birlikte buyusun diyorlar cok fazla bencilllik bence

6 Cevaplar

+1 oy
(4,834 puan) tarafından

Üzerine çikolata da olsun mu diyesim geldi😁 olsun la olacak iş degil dostum 2 aylıkken emmedi oğlum, kızım 20 aylık emiyo.. bizim hesaplamalarımızla olmuyo ne yazık ki 

Ikisi bir büyüsün diyenlerdenim şuan ikisi bir çıktı yani çocuk 10 yaşında da olsa illa ki kıskanıyo, illaki hakkı çalınıyo ben katılmayanlardanım nasip

-Reklam-
0 oy
(4,077 puan) tarafından

Benim çocukların arası iki yaş 😁

0 oy
(3,207 puan) tarafından

Çocuklarımın arası 3 yaş. Anlaşıyor ablası,  seviyorda kardeşini.  Ama kardeşi doğduğundan beri eskisine göre ihmal edildiginin farkindayim. Babasida, bende ilgili bir aileyiz. Fakat insanız ve hakkıyla yetişemiyoruz. Her anne baba farklı kriterler arıyor, bakış açısınada göre değişiyor. Bana göre 3 yaş az ama gerçekçi düşünmek gerekirse kaç yaşında olursa olsun illa büyük çocuk ihmal ediliyor

0 oy
(3,419 puan) tarafından

Kızım 2 buçuk yaşında herkes bana da ikinciyi yap falan diyor ama yapınca kızımın ilgisi bölünecek diye istemiyorum. Bende 4-5 yaş olmalı hatta daha fazla

0 oy
tarafından

Azıcık aşım kaygısız başım demiş atalarımız 😁 rahat battı 2. Çocuğu kucağıma almak üzereyim. Sanırım doğumdan sonra korunma yöntemlerinin tümünü kullanacağım , ne güzel rahata ermiş tüm eğitimlerini vermiştim benim en yakın arkadaşım olmuştu 😂 şimdi sil baştan taaa 0 günden başla başlayabilirsen büyütmeye 😁

(1,073 puan) tarafından

Bizim genetik coklu besin alerjisi miz var onu emzirmek icin aylardir balik patates yiyorum geri hersey yasak vitaminsizlikten heryerim morariyir artik  Boyle bir durum olmasa 5 tane bile yapardim 3 yas ara ile cok seviyom cocuklari 

tarafından

Yaaa Allah'ım şifa versin inşallah ❤️ 🥰 

0 oy
(4,811 puan) tarafından

Bencede en az 3 yas. Kızlarımız arası 2 yas 9 ay. Ikinci kızım kolik oldugu için ilk 6 ay çok zordu. Şimdi iyi

(1,073 puan) tarafından

Uykulari ne zaman duzene girdi 

Benim kizimda kolik ve alerjik bebek

(4,811 puan) tarafından

7.5 aylık şuan diş cikariyor geceleri kötü geçiyor 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 310 göst.
21 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elif__16 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 795 göst.
22 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu