Merhaba hanımlar ben şuan hamileyim Allah izin verirse bir aya doğum yapicam doğumdan 20gun sonra kaynimin düğünü olucak o süreçte doğum kiloları az da olsa gider dimi yani ilk dogumumda baya zayıfladim diyet yapmadan .ama şuan hatırlamıyorum ne kadar zamanda zayifladigimi.o yüzden size sormak istiyorum doğumdan kaç gün sonra doğum kiloları azalır
Ben dogumdan 5 gun sonra kızımı topuk kani icin saglik ocagina goturdugumde on kilonun gittigini gördüm cocuk suyu plasenta falan hepsi tam on kilo
Ay hadi İnşallah ben de o kadar çok kilo veririm kısa sürede çünkü düğün olucak ben baya kilo aldım bu hamilelikte
Ben 25 kilo aldim gebelikte ama zaten on kilosu direk bebe oluyo o yuzden dogurunca otomatik gidiyo. E emzirme uykusuzluk derken kisa sürede verirsin belki gobek bi sure kalabilir o baya kaliyo ama şey onerebilrim dogumdan sonra ya korse yada boyle carsafla falan sıkıyorlar heryeri kemikler ayrilir derler deri vücut çabuk toparlasin diye oylede yapabilirsin bi zarari yok
Doğumdan hemen sonra mı yapıyım öyle 🤔 ben hemen öyle yapamam galiba korkarım bir hafta sonra korse takarım olur mu ki
Olur olur
Kaç kg aldın şimdiye kadar bünyenle alakalı aslında hızlı veya yavaş kilo verilmesi
Valla ben 83le hamile kaldım şimdi 91olmisum daha doğuma da 1ay gibi var almamaya çalışıyorum ama olmuyor sürekli evde olunca kilo kaçınılmaz oluyor tabi
Boyun uzunsa göze batan bir kilon olmaz ama ben kısayım mesela 50 le hamile kaldım 60 la doğum yapmıştım 1 haftada 52 kiloya düşmüştüm
Ben de hiç hatırlamıyorum ama ne kadar zamanda kilo verdiğimi ama baya vermiştim kiloları
1,504,578 soru
24,563,719 cevap
361,623 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın