0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (673 puan) tarafından

Selam kizlar yaa ben 2 yildir spiralle korunuyordum adetim hep zamaninda gelirdi uzun surerdi ama hep gununde gelirdi yani bu ay uc gun gecikdi ve ben test yaptim saatler sonrasinda boyle bi cizgi belirmis acaba varmidir sizce cok tedirginim yaa bi cevaplasaniz

image

5 Cevaplar

0 oy
(673 puan) tarafından

En İyi Cevap

Post acmakta acele etdim. sanirim adet oluyorum kahverengi akinti basladi.paylasarak bilgilendirmek istedim hepinize tesekkurler:)

-Reklam-
0 oy
(357 puan) tarafından

Saatler sonraki kabul edilmez kan verin en etkin yöntem 

(673 puan) tarafından

Ya simdilik veremiyorum bilmiyorum ki sen cizgiyi gordunmu pek kuruma cizgisine benzemiyor sanki renkli cunki nedersin

(357 puan) tarafından

Çizgi var ikinci ama saatler sonra oluşan çizgi kabul edilmez diye biliyorum bende test yaptığım zaman ilk beş dakika bakarım sonra hemen çöpe atarım ki sonraki çıkacak olsan kuruma çizgisini görüp negatif sonucu pozitif gormim diye siz kan verin net sonuç alinn adet gecikmesininde tek sebebi hamilelik değildir 

(673 puan) tarafından

Insallah oyledir cocuklarim cok kucuk daha

(357 puan) tarafından
+1

Bende yeni doğum yaptim günlerdir hamileyim.diye diye kuruntu yaptm çok şükür bugün regl oldm stres yapmayın yaptıkça gecikiyor.

0 oy
(917 puan) tarafından

Spiral ile hamileyim her şey olabilir 

(673 puan) tarafından

Yaa deme kiz testde bisey gorunuyormu sence

(917 puan) tarafından

Var gibi görünüyor ama kanda belli olur ben bi 6 gün geçti sonra test yaptım çift çizgi doktora gittim dedi kaymamış ama hamilesin

(673 puan) tarafından

Spiralin kaymasiyla alakasi yokmus ki hamileliyin gecen youtube de cok guvendiyim bi doktor konusdu spiral tupleri kapatmiyor onun ucuna sarili olan bakir dollenmis yumurtayi rahime gerlesmesine izin vermiyor boylece kimyasal gebelik olusuyor cogu zaman bazen adetimizin fazla olmasi da kimyasal gebelik sonucu oluyormus

0 oy
(346 puan) tarafından

Var gibime geldi 

(673 puan) tarafından

Hayirlisi insallah ama adet sancilarim da basladi hafif hafif bilmiyorum ya heyecandan karnim da agriyor

(346 puan) tarafından

Hayırlısı olsun artık 

0 oy
(1,229 puan) tarafından

Kuruma çizgisine pek benzemiyo canı kahverengi lekenin devamı gelirse regl ama gelmezse yerleşme lekeside olabilir

(673 puan) tarafından

Tesekkurler Allah razi olsun

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.
27 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sblrmzn02 (22 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 229 göst.
23 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Misafir12356 (124 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 295 göst.

Kategoriler

1,469,375 soru

24,071,409 cevap

330,677 kullanıcı

...